Comments

luni, ianuarie 31, 2011

Sa cumparam o imprimanta!

Posted by at 12:39 Read our previous post
Ai nevoie de o imprimanta si nu reusesti sa-ti dai seama care este cea mai potrivita pentru tine? Ai deja cel putin una aruncata intr-un colt din cauza ca achizitionarea de cartuse s-ar ridica la acelasi pret cu achizitionarea unei imprimante noi? Echipa CISS Market.ro te ajuta sa iei cea mai buna decizie, urmarind avantajele de baza:
- costuri mici
- fiabilitate
- alegerea modelului potrivit pentru nevoile tale.
In momentul de fata, arunc o privire in birou si va anunt ca exista doua imprimante care stau degeaba (si inca una in biroul alaturat!). O singura multifunctionala este utilizata in mod frecvent. De ce? Este singura din birou care tipareste rapid, cu duplex (tiparire fata-verso), are fax si toaaata lumea are acces la ea. Exact aceste lucruri sunt mentionate si de echipa CISS Market.ro in sfaturile pentru achizitionarea unei imprimante pentru la birou.

In cazul achizitionarii unei imprimante pentru acasa, CISS Market.ro sfatuieste alegerea unui multifunctional din gama de mijloc (fara o viteza foarte mare, insa poate tipari poze pe hartie photo si documente text fara probleme).

Un aspect extrem de important il constituie, insa, consumabilele. Stim cu totii ca achizitia unei imprimante aduce cu sine nu doar costul imprimantei, ci si costurile de folosire - cerneala, hartie, materiale de intretinere etc. Cea mai mare problema? Cerneala, bineinteles. Cartusele. Multe persoane prefera sa-si achizitioneze o imprimanta noua, decat cartuse. Ei bine, daca va aflati in aceasta situatie, atunci apelati la o imprimanta cu CISS sau asigurati-va ca imprimanta pe care o doriti este compatibila cu folosirea unui sistem CISS. Puteti gasi un ghid de compatibilitate pe CISSMarket.ro sau ii puteti contacta telefonic si veti primi toate indrumarile de care aveti nevoie.

Imprimanta sau multifunctional? Sfatul CISSMarket.ro - cu care, fie vorba intre noi, cred ca toata lumea e de acord - este sa apelati la un multifunctional, daca pretul nu este foarte piperat. Imaginati-va situatia urmatoare: tocmai ati achizitionat o imprimanta dupa ce ati stat in cumpana: "imprimanta sau multifunctional?" Aveti nevoie urgent de un document scanat sau de o copie xerox si este duminica seara... Acum nu va doriti sa fi apelat la un multifunctional?

Inkjet sau laser? O imprimanta inkjet are clar mult mai multe avantaje decat una laser: este mai ieftina, ocupa mai putin spatiu, este mai flexibila (tiparire atat alb-negru, cat si color), poate tipari atat pe hartie normala, cat si pe hartie photo.

Dupa atatea sfaturi de la CISSMarket.ro, vin si eu cu unul: accesati www.cissmarket.ro pentru informatii detaliate, pentru lamuriri si sfaturi profesionale, astfel incat sa faceti cea mai buna alegere la achizitionarea unei imprimante!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template