Comments

vineri, decembrie 03, 2010

Suprize suprize

Posted by at 12:43 Read our previous post
Ieri am avut parte de "neste suprize"... Pe drum spre casa o sun pe mama sa dau comanda de cartofi prajiti. Mama ma intampina cu aceeasi intrebare la auzul cererii mele: "Iar??" Dupa ceva munci de lamurire si rugaminti cu lacrimi de crocodil, mama capituleaza: "Bine, iti fac. Da' cred ca tot ar fi mai bine sa va duceti la soacra'ta sa va incalziti ca noi nu avem nici caldura si nici apa calda..." Foarte dragut... da' n-am vrut sa renunt la cartofi, asa ca ne-am dus acasa.

Joia deja se stie: eu ascult emisiunea lui Lost, iar Miresu' face ce vrea. De obicei "ce vrea" inseamna Counter... De data asta, insa, imi zice ca "bea o bere cu baietii". Pe la 11 ma suna si-mi zice ca el si baietii sunt la Pino si-au vazut meciu'. Mi s-a parut mie nitel prea... fericit, da' m-am convins pe deplin de faptu' ca nu se limitase doar la "o" bere cu baietii de cum a intrat pe usa.

Acu o dau dintr-una in alta, da' tre' sa zic asta. Povestea el, Miresu', de meciu' Steaua - Liverpool si de galeria echipei steliste care, in loc sa-si sprijine echipa sau cel putin sa ... ureze ghinion echipei adverse, ei scandau injurii la adresa echipei dinamoviste. Pai zau daca io inteleg! Acu nu zic ca numai ei fac asa, n-am de unde sa stiu, asa ca vorbesc la modu' general. Io, suporter echipa Dinamo, venit pe stadion la meci ... Dinamo - FC Scuipa-n Dunare, ma apuc sa injur pe FC Adunatii Copaceni (chiar exista echipa asta!). Pai care-i logica? In fine...

Aseara la emisiune am ras cu lacrimi. Nu de bluza in dungi a lu' domn' Lost, da' de cazatura lu' Tzu. Trebuia sa zic asta...

Trecand peste, seria de "suprize" continua azi dimineata cand Miresu' s-a trezit ca o floare la 6 jumate si nu mi-a mai setat si mie alarma la 7 jumate. Nu, io nu ma trezesc de la sine putere. Noroc tot cu mama ca altfel...

Real time update:
- Globu' se face ca munceste
- Imparatia tocmai a parasit incinta cu amenintari de "Don't worry. I'll be back."
- Colegu' bantuie prin birou' Globului
- Colega clickaie

16 comentarii:

  1. galeria stelista a procedat absolut stiintific ! si, poate au si aptitudini voodoo !!!
    chiar nu te pot intelege cum poti sa tii cu dinamo !
    asta nu inseamna ca, stii tu, la modul platonic, nu te iubesc ! :) :p

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Capca =)))) Jur ca o sa scriu un post special ca sa explic de ce tin io cu Dinamo. Bre, nici daca m-as chinui din rasputeri n-as putea tine cu alta echipa! :))))Si, chiar daca nu esti dinamovist, asta nu inseamna ca, stii tu, la modul platonic, nu te iubesc la fel de mult! :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. nu numai ca nu sunt dinamovist dar ..."Romania-Steaua!,Europa-Steaua, Lumea-ntreaga-Steaua ! Campionii din Ghencea !!!"

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar miresu ăsta al tău de ce nu a zis că galeria cățeilor face exact la fel?

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu spune de cartofi prajiti te rog, ca abia m-am convins sa mananc sanatos in decembrie anul asta!! >:P
    *eu inghite in sec o mandarina si se gandeste la cartofii prajiti ai lui Andera* :))

    Eu tin cu steaua, pentru ca imi plac stelele, altceva nu stiu. :)) Nu-s deloc microbista, tin cu cine-mi vine mie la ora respectiva. :P

    RăspundețiȘtergere
  6. O bere cu prietenii niciodata nu o sa fie DOAR una :P Ceea ce e distractiv :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Dar ce pretentioasa esti si tu, de unde atata logica in actiunile si scandarile galeriilor de la noi? Lipsa de logica este caracteristica de altfel pentru intreaga societate romaneasca.

    RăspundețiȘtergere
  8. (tzu here)
    bravo domne, daca nu mai era amuzanta emisiunea a ajuns acum, pe seama mea=)) (ma doare buca stanga si spatele =)) )

    cat despre "emisiunea lui lost", este "emisiunea lui sese si lost":D ti-e frica de el da' nu ii spui numele, ntz ntz ntz =)))) pup

    RăspundețiȘtergere
  9. Deabia astept postul ala in care ne spui de ce esti dinamovista.:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Galeria steaua nu are ce face, organizatie 0 .

    RăspundețiȘtergere
  11. Miresu a fost cam cu capu in norii din cate observ, totusi bucura-te ca sunt surprizele acestea, ca de nu...ce farmec ar mai avea sa fie totul perfect? :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Cred ca toti oamenii sunt innebuniti dupa cartofi prajiti si toate mamele te iau cu "iar?" cand le "comanzi" asa ceva :D Mi`ai facut pofta, sper sa imi faca si mie maine :">

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Capca & Lost Vorba lu' domn' Lost: Hai Dinamooooooooo!!!! :)))

    @ Pavel Pai de un' sa stie el, bre? Era meciu' lu' Steaua cu Liverpool si pentru el nu inseamna nimic altceva decat o bauta cu prietenii. Nici nu cred ca tine cu o echipa anume... Mai microbista sunt io decat el. :))))) In schimb, frate'miu te contrazice vehement. :)))

    @ EuropeanDeity Oricat as incerca, nu cred ca pot sa ma abtin de la cartofi prajiti. Ii iubeeeesc! :)))
    Cel mai tare motiv pentru care cineva tine cu Steaua! :)))) Atunci cand nu joaca Dinamo, si eu fac la fel: tin cu cine-mi vine la socoteala. Sau cu cine castiga. :))

    @ Andrei Oooo da! Treaba asta imi este confirmata de fiecare data cand Miresu' iese "la o bere" cu prietenii. Eu ma incapatanez sa-l las ... ca sa am motiv de cearta a doua zi. :)))

    @ Nice =)) Asta intr-adevar asa e, da' tot mi se pare atat de aiurea incat imi sacaie creierii! Imi explica acu cateva zile frate'miu despre cum sunt impartite galeriile si peluzele si am ramas socata! Ceva gen: partea asta e venita pentru scandari cu bannere si fulare si draci laci. Partea cealalta e venita pentru bataie. Partea cealalta e venita "din greseala" (adica fanii de rand...). Pai nu inteleg: care-i farmecu' sa te duci la un meci de fotbal ca sa te bati? N-am sa inteleg io astea niciodata. :))

    @ Tzu =))) Jur ca am ras cu lacrimi si mi-am putut imagina toata treaba doar uitandu-ma la fata lu' Lost! :)))
    Pai tocmai ca mi-e frica de el nu-i spun numele, decat rar, da' ai dreptate... ar fi mai bine sa zic asa ca altfel risc sa-l supar. :))))

    @ Gabi Ma gandeam ca pentru inceputu' asta de saptamana ar fi fost bun postu' cu de ce tin io cu Dinamo, da' mi-am adus aminte ca tre' sa scriu ce-am facut in weekend. Daca mai apuc nitel timp liber, bag si postu' ala. :)))

    @ Skykery Tu cu ce echipa tii? :D

    @ ZuZu =))) Asta tot incerc sa-mi spun si eu, tot incerc sa vad partea plina a paharului si sa raman optimista, da' zau ca mi-e din ce in ce mai greu! =))))

    @ Spiridusha =))) Daca as putea sa mananc numai cartofi prajiti toata ziua, jur ca as manca! Acu iar mi s-a facut si foame si pofta de cartofi prajiti. Totusi, daca o ma sun pe mama sa ii zic sa ma astepte cu cartofi cred ca ma explodeaza! Asa ca ma gandesc sa-l pun pe Mires s-o sune pe mama lui sa ne faca. =)))

    RăspundețiȘtergere
  14. :))) Pai Miresu'... Suprize a la Miresu'... :D

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template