Comments

luni, decembrie 13, 2010

Roller coaster

Posted by at 13:39 Read our previous post
S-au intamplat atatea in weekend ca nu prea stiu de unde sa incep... Sau poate doar asa mi se pare mie. In orice caz a fost un weekend agitat ... hmm... a fost ca un roller coaster! Cand ma simteam ca naiba, cand se intampla ceva de bine si toate astea cu o rapiditate fantastica!

Tot cautam de nebuna o agenduta mai mica pe care s-o pot cara cu mine peste tot si in care sa scriu ce am de facut. Miresu' mi-a sugerat sa folosesc telefonu'... Nu le am io cu astea; io folosesc telefonu' ca sa sun si sa primesc telefoane. A! Si uneori ca sa fac poze... Destul de rar totusi, ca ies ca naiba. In fine, daca tot am vazut si-am vazut ca nu gasesc o agenda pe gustu' meu, m-am apucat sa folosesc optiunea aia cu listele de rezolvat din telefon. Zau de nu mi-a prins bine! Da' io tot uituca sunt... Sambata, din cauza unor intamplari neasteptate, n-am mai ajuns la posta sa expediez coletul cu cartile despre care vorbeam vineri, asadar mi-am propus sa le iau azi cu mine si sa le pun la un curier rapid. Daca ar fi putut telefonu' meu sa ma traga de maneca azi dimineata inainte sa ies pe usa, jur ca-i faceam niste declaratii de dragoste. Evident ca io dorm pe mine dimineata si , desi aveam pachetul pregatit inca de vineri, l-am uitat.

Un alt lucru pe care trebuia io sa-l fac in weekend si n-am putut... din alte motive, a fost sa onorez cea mai interesanta leapsa ever! Puteti s-o luati direct de la Gabi pentru ca se lasa cu premii, bre! Oricum nu las leapsa asta sa treaca pe langa mine, mai ales ca am ceva idei ... a la Andera.

Bun, acu sa trec si la lucrurile pe care le-am facut. Am reusit sa-mi pregatesc rochia de mireasa. Am dus-o la curatatorie cu inima cat un purice de teama sa nu se intample ceva cu ea. Mai ca-mi venea sa n-o las acolo, zau asa! Inainte de asta, am bagat-o pe Colega in hora sa-mi recomande o spalatorie ... in primul rand fara incidente. Dupa ceva dezbateri, am hotarat s-o duc la spalatoria din Cora Pantelimon (io la Cora asta zic: la mine in Cora, ca-i destul de aproape de casa si toate cumparaturile acolo se fac). Femeia de-acolo mi-a zis ca a doua zi dupa pranz pot veni s-o iau. N-as fi crezut ca dureaza atat de putin, dar... Duminca am mers si-am luat-o si e acu si mai frumusica fata de cum era. Am dus-o la mama Miresului, dar pana sa ajungem noi acolo iar ne-am certat ca chiorii. Ori Miresu' are o problema grava, ori io am luat-o pe camp mai rau decat cred. Tatal Miresului, ca sa ma faca sa ma simt mai bine si daca a vazut ca nu prea reusesc sa intru in atmosfera meciurilor de la tv (desi mi-a placut la nebunie meciu' Bologna - Milan; portaru' Milanului e genial, zau! Sau capitanu' Bolognei nu e atat de bun pe cat il credeam io... ), a hotarat sa puna un film. Ce film? Lantu' amintirilor, frate! Am plecat... destul de rapid.

Duminica seara s-a intamplat, insa, cel mai important eveniment. Tocmai s-a oficializat banuiala mea: vom avea nunta dubla in familie! Si sor'mea face nunta tot la anu'! Weeeeeeeeeeeeeee! Io tot o bat la cap sa faca inaintea noastra ca sa avem si noi doua perechi de nasi, daca tot avem 4 randuri de cavaleri si donsoare de onoare.

Si-asa cu weekendu' meu ... in linii maaaaari. Va las cu un grafic foarte la subiect si foarte adevarat de altfel...

12 comentarii:

  1. Ce-o să-ți amintești cu plăcere de vremurile astea...

    RăspundețiȘtergere
  2. pana la nunta, mai duci rochia de vreo doua ori la cutrata =))

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce multe... Eh, depinde... poate aţi luat-o amândoi pe arătură :))) de ce dai vina numai pe unul? :)))))))))

    Spor şi numai bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Diana Asa cred si eu... Mai devreme ma gandeam la momentul in care am semnat contractul cu restaurantul si nu-mi venea sa cred ca a trecut atata timp de atunci. Mi se pare ca a fost ieri! :))

    @ BlueRiver Asa-i, da' macar acu stiu sigur ca spalatoria aia e buna! :D

    @ Domn' Capca, de ce-ti stersesi, bre, comentariu'? :)))

    @ Florentin Aci am povestit doar ce era mai important, ca au fost preaaaa multe! :))) E posibil s-o fi luat-o amandoi pe aratura... Uite ca la asta chiar nu ma gandisem! :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Hopa, si eu tot pe langa Cora stau(e hypermarketul meu favorit), ar fi tare sa ne intalnim face to face si sa nu ne recunoastem. :( :P :D Mai ales ca trec si eu destul de des pe langa curatatorie...cu treaba evident. :P A nu se intelege ca lucrez acolo. :))))
    Eu sunt fan agendute, anul asta am una mica albastra, am pus-o si pe blog cand am facut leapsa cu poseta. :)
    Te uiti la fotbal international?

    RăspundețiȘtergere
  7. ce frumos!! ne dai si noua o poza pe blog cu rochia? nu de alta, dar ador rochiile mireasa!!!! :-D

    RăspundețiȘtergere
  8. Portarul Milanului e bun ca are o aparare beton in fata lui, asta in alta ordine de idei... Sa ai o nunta frumoasa!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Bibabum Sincer ma cam batea un gand. =)))

    @ Nice Ce mica-i lumea! E foarte posibil sa fi trecut de multe ori una pe langa cealalta pentru ca si eu merg foarte des acolo. :D
    Eu cand tin neaparat sa-mi iau ceva sau sa fac rost de ceva, parca-s legata de maini si de picioare si dureaza un car de ani pana sa duc treaba la bun sfarsit... DACA o duc la bun sfarsit! :))))
    Nu le am eu cine stie ce cu fotbalu', dar de fiecare data cand mergem in vizita la parintii Miresului, eu si tatal lui incepem sa pariem pe meciurile de la tv si ne uitam amandoi cu un foarte mare interes. :)))

    @ Miss Sunny M-am tot gandit daca sa pun poze cu rochia pe blog, da' m-am hotarat pana la urma sa pun direct poze de la nunta cu mine in rochie. :)) Pana acum nu i-am facut rochiei nicio poza. :D

    @ Formulare de contact Ooooo de echipa ce sa zic? Jos palaria, clar! Ma gandeam doar la faza penalty-ului cand capitanul Bolognei era singur in fata portarului Milanului, iar cel din urma parca a aparat fara niciun efort! Am ramas socata la faza aia! :D
    Multumim frumooos! :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Nunta ta v-a fi mai mult decat o simpla nunta :X, v-a fi ceva planificat pana si la cel mai mic detaliu,ceva care iese in evidenta si ceva care v-a ramane intotdeauna intiparit in memorie >:)
    Si eu as fi curioasa sa vad rochia...dar poate mai bine pastrezi surpriza pentru momentul ei de glorie >:)

    RăspundețiȘtergere
  11. Exact de treaba asta mi-e cel mai frica~! O sa ajung in ziua nuntii si o sa-mi aduc aminte ca am uitat nu stiu ce detaliu sau ca nu am planificat nu stiu ce sau mai stiu eu ce alte astfel de lucruri. :))) Oricum ar iesi pana la urma, e clar ca va fi cea mai importanta zi din viata mea de pana atunci si o sa incerc sa ma bucur de ea de la inceput si pana la sfarsit. :D
    Clar o sa pun poze de la nunta si atunci o sa arat si rochia. :D

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template