Comments

joi, decembrie 02, 2010

Curatenie, zapada si graficu'

Posted by at 11:24 Read our previous post
Ca tot zicea domn' Christian ca se apuca de curatenie, am decis ca ar fi cazu' sa ma apuc si eu.... macar la munca. Acasa inca mi-e teama de mama. Pana nu ating fiecare coltisor din casa de cel putin 480000 de ori ca sa fiu sigura ca nu mai exista niciun firicel de praf nu se simte ea bine. Asadar ma apuc de curatenia pe birou' propriu si in imprejurimi. O sa-mi ia circa 17 zile sa termin. Fix pana incep zilele libere.

Un frig de crapa pietrele, cum ziceam si ieri. Am ajuns la munca in timp record chiar daca m-am trezit tarziu. Da' ba nene, niciun pic de zapada! Macar stiam si io o treaba cu zapada aia. Asa doar cu gheata de pe jos ce sa fac? Sa-mi rup toate cele si atat... In fine, ca sa n-o mai lungesc (ca tre' sa ma apuc de treaba), stiti ce face lumea cand incepe sa ninga?

20 de comentarii:

  1. Ha! Curios graficul :)))) Asa suntem noi, mai intii asteptam iarna, "sa vina iarna, sa ninga mult", si cind vine, ne plingem de frig si ninsoare si stam in casa la cald :)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Strumf Io nu vreau niciodata iarna! Urasc frigu' din toate puterile mele! Am zis mereu ca daca as avea vara tot timpu' anului as fi cea mai fericita... :)) Iarna imi place doar zapada si, cum iar zic io mereu, daca ar fi zapada calda, nu m-am mai plange de iarna. :D

    @ George Hi hi nu-i asa? :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Da... dă zăpada. merge în casă şi bea o cană de vin fiert :)))) lângă sobă auzing lemnele trosnind în foc... :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Graficul este mai mult decat adevarat :)) Si eu fac la fel, dar cred ca atunci cand o sa am parte de prima zapada, nu voi avea calculatorul la indemana, ca ma prinde la muuuunte :X . Urat sa fie doar ger si polei... :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Multam de pomenire. Ce sa faca lumea cand ninge, ce zice Golan, doar ca in plus, dupa ce bea vinul si se incalzeste, parca ar mai trebui ceva. ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu, ieri, bucuros nevoie mare că ninge intru în casă. După o vreme, ies afară din nou să observ stratul de zăpadă, culmea. Era ghiațăăăă... Și eu am făcut poc! :D

    Spor la muncă!

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Florentin Oooo da! Vin fiert cu scortisoara. Asa da! Da' toata treaba e sa nu trebuiasca sa ies din casa, ca altfel... nu-mi mai place. :))

    @ Spiridusha Oooo pai bun asa! Sa te prinda zapada la munte... Asa as vrea si io. Am zis ca poate reusim si noi sa mergem macar un weekend la munte ca tot e aniversarea noastra. :D

    @ Christian Ar mai trebui ceva? Hmmm... Ma dau batuta. Ce-ar mai trebui? :D

    @ Pavel =))) Las' ca tot e bine. Macar la tine ninge. Noi aici avem doar gheata si ploaie! :((( Uraaaaat!

    RăspundețiȘtergere
  8. de juma de ora m-am apucat de curatelie... am zis sa profit ca poate da zapada si ies sa ma dau cu punga in "Alei"... inca sunt ragusita, dar pot sa rostesc cateva cuvinte... vorbesc foarte bine in soapta, in schimb... te las, ca ma asteapta praful, sa-l sterg... ma, da cum vine asta? cum sa sterg praful? sa-l sterg de alt praf?... ah, ma duc sa sterg mobila de praf... dar pe praf cum il stergem? =))

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu nu fac nici una nici alta:P Eu injur in liniste :D

    RăspundețiȘtergere
  10. pui un plugin sa ninga pe desktop si nici nu mai trebuie sa iesi afara. nostim de trist...

    RăspundețiȘtergere
  11. =)) De acord cu graficul :))) Insa eu nu le practic pe niciuna, doar stau si privesc (cu placere cand ninge) si cu mai putina placere cand e mocirla si tot ninge...:))

    RăspundețiȘtergere
  12. Și eu sunt ca mama ta. :lol:
    Dar eu sunt alergică la praf.

    RăspundețiȘtergere
  13. @ BlueRiver =))))) M-am pierdut de tot in intrebarile cu "cum se sterge prafu' de alt praf?" si chiar te pun pe ganduri. =))) Insanatosire grabnica in primu' rand! :D
    Eu am zis ca maine fac curatenia generala ca tot e Miresu' la munca si nu-mi sta in cale. Si-apai sa vezi cum ridic io toata casa cu fundu'-n sus. Mai nou tre' sa ma apuc sa-mi desenez mobila. Adica sa fac schite pentru o mobila noua. Sper sa apuc sa fac si asta maine. Io-s cu schitele si Miresu' le face. Ce bine e sa ai om bun la toate in casa! =))))

    @ Andrei =)))) Merge si varianta asta. Totusi, parca tot prefer sa ninga decat sa raman doar cu frigu' si ploile. :D

    @ Lucian Stii ca am incercat? Mi-am pus un plugin d'ala sau cum se numeste (nu stiu io d'astea :)))) ) si imi ningea in monitor, da' se misca ataaaaaat de greu incat am zis sa aduc basculanta de deszapezire! :)))

    @ ZuZu De mocirla aia am cea mai mare oroare! Zau ca as prefera sa merg prin zapada pana la glezne decat sa dea cu sare pe trotuar si sa ramana mocirla. Parca se strica toata atmosfera iernii! :D Macar eu pe geam vad spatele blocului si lumea doar da cu lopata zapada de pe locurile de parcare. In rest, ramane neatinsa si imi place sa stau pe scaun langa geam si sa beau ciocolata calda. :D

    @ Diana Oooo pai inteleg sa sterg prafu' asa cum trebuie si sa fac curatenia asa cum trebuie, da' mamei intotdeauna i se pare ca mai vede ea o scama microscopica nu stiu pe unde si pentru asta tre' sa aduc toate ustensilele incepand cu aspiratoru' (bagat pentru a nspea mia oara), carpe, vanish si mai stiu io ce chimicale sa scapam de respectiva scama. =))) Sa zicem ca nu m-ar deranja nici asta, da' macar sa ma lase pe mine sa fac fara sa stea pe capu' meu! Asta ma enerveaza pe mine la culme! :))))

    RăspundețiȘtergere
  14. Tare şi realist graficul!
    Cât despre curăţenie.. hm.. grea decizie! :D

    RăspundețiȘtergere
  15. Si la noi tot cam la fel, fulguie cateodata, mai mult ploua, se face gheata si pupam asfaltu:D
    F. adevarat graful ala, chiar cand a-nceput sa fulguie prima data anul asta am scris pe twitter si apoi m-am dus sa verific cum ninge afara.. :))

    RăspundețiȘtergere
  16. Nici eu nu suport iarna si frigul ei, dar nici facebook-ul, asa ca in aleg sa scriu despre eveniment pe blog. :)In acest caz, sa ne dorim sa nu avem despre ce scrie?! :))

    RăspundețiȘtergere
  17. (tzu here)
    eu nu astept nici o iarna, zapada si alte chestii friguroase, duca-se. nu imi place, vreau caldura

    RăspundețiȘtergere
  18. @ Mariciu' Am facut curatenie in asa hal ca acu abia reusesc sa merg intr-un fel... oarecum normal. =)))

    @ EuropeanDeity Io habar n-am ce-am sa fac cand o sa ninga prima data, da' de regula am obiceiu' sa ies direct afara si sa ma plimb prin zapada. :D

    @ Nice Parca as prefera sa scriu despre zapada decat despre ploi. :)) Totusi, intr-adevar as scrie despre vara si caldura decat despre orice implica frig! :)))

    @ Tzu Si eeeeeeuuuuu!!!! Abia astept sa vina vara si soarele si caldura! :D

    @ Florin Corect! Da, prefer gheata si zapada decat ploaia si mocirla, da' fata de toate asta, tot vreau vara si caldura! :D

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template