Comments

joi, noiembrie 25, 2010

Super reclama

Posted by at 22:54 Read our previous post
Cand am vazut prima data reclama asta am ras o juma' de ora in continuu, zau asa! In general am o problema grava cu reclamele. In rarele momente cand ma uit la televizor 90% din ce apuc sa vad sunt doar reclame. Eh reclama asta as putea s-o vad la nesfarsit ca tot imi place.

16 comentarii:

  1. pisicaaa :))) cam asa tipa si tata dupa motan cand e in calduri (motanul) =))

    RăspundețiȘtergere
  2. si urmarea e tare...cu ala de nu danseaza...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ehhh, tare! :)) Am si eu una preferata, un commercial la Coca Cola - http://www.youtube.com/watch?v=_BxDcn3Jw0c - Iar alea care nu se dau la televizor sunt chiar comice :))))))

    RăspundețiȘtergere
  4. da, imi place reclama asta, dar am alta preferata... aia cu daniel buzdugan, reclama la email pe mobil, cand o suna pe maica-sa si o pune sa intre pe net : "vezi iconita?... acum deschide fereastra... si ce vezi?...- rufe!" =))... asta ma da pe spate =))

    RăspundețiȘtergere
  5. Prima data am crezut ca e cam ciudata reclama, dar are o inteligenta anume :))
    Oricum funny rau :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Da! E amuzantă. E pe acelaşi sistem ca şi cealaltă. Şi copiază cumva ideea aia de "maxim cea mai tare". Aici e cu super suie... şi contrazice ideea din prima parte. Adică te aştepţi ca după ce a băut să facă nu ştiu ce... dar el rămâne la aceeaşi stare. Ceea ce e foarte amuzant: mai ales că el încearcă să dea jos o pisicuţă strigând-o :))) Pisica... :))))

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Dreamer =)))) Asa tip si io dupa a mea cand incepe sa miaune ca descreierata ca e in calduri. =)))

    @ Sergiulica He he! Ma bucur ca ti-a placut! :))

    @ Capca Ala la petrecere cand sta rezemat de balustrada? Parca ala era daca-mi aduc bine aminte. Cred ca am vazut-o o data sau de doua ori... Si aia e tare! :)))

    @ Strumf Daaaaaaa am vazut-o si eu pe asta la cola! Super tare! =))) Era emisiunea aia pe pro tv cu reclamele si dadeau astia reclame banate care erau foarte tari. :D

    @ BlueRiver =))))))) Tre' s-o caut si eu! N-am vazut-o da' am ras cu lacrimi cand am citit "rufe!" =))))

    @ Satirikon Io am ras cu lacrimi prima data cand am vazut-o ca deh, ca tot omu', ma asteptam ca dupa ce a baut licoarea magica sa se intample ceva fascinant si miraculos si sa salveze pisica intr-un mod uluitor! =)))))

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Florentin Exaaaact! Exact asta ii ziceam si mai sus lui Satirikon. Ma asteptam sa bea licoarea aia si ca prin magie sa se intample ceva spectaculos. De-aia am ras cu lacrimi cand am vazut-o prima data. Cred ca-mi place asta mai mult decat cele cu "maxim am zis". =))) Te rog! Incearca sa dea pisica jos "super"-strigand-o! =))))

    RăspundețiȘtergere
  9. daca o gasesti sa mi-o dai si mie, ca eu ma chinui de vreo doua saptamani s-o gasesc... am vrut s-o postez =))... am ras unn sfert de ora cand am vazut-o prima data la tv =))

    RăspundețiȘtergere
  10. Pe mine ma scoate din sarite orice reclama :)) Alea de la Cola, de Craciun, sunt singurele care imi plac :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie nu prea imi place reclama, caci e mult prea calm baiatul respectiv, si nu se potriveste cu firea mea mereu pe fuga si agitata :))
    Insa si eu am cateva reclama care le-as putea viziona la nesfarsit fara sa ma satur de ele...una din ele e cea de la cosmote :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Daaaa, toate reclamele de la rienergy sunt geniale!

    RăspundețiȘtergere
  13. @ BlueRiver Uite ca n-am apucat sa fac nimic in weekend, da' poate totusi o sa am nitel timp liber sa rascolesc netu' dupa reclama asta ca-mi pare tare amuzanta. :))) Daca gasesc te anunt! :D

    @ George Me too!! Bine-ai venit pe aici! :)

    @ Spiridusha =)))) De obicei si pe mine, da' mai vad cate una ... foaaaaaarte rar care chiar imi place. Asta cu pisica mi s-a parut super amuzanta! :))) Si mie imi plac alea de la Cola de Craciun! :D

    @ ZuZu =)))) Pe mine tocmai de-aia ma amuza! Ca e tipu' ala asa calm si lipsit de vlaga, da' ii admir perseverenta! se facuse seara si el inca super-striga pisica. =))) Hmmm.... nu stiu care la Cosmote...

    @ Andrei Io o stiu doar pe asta si pe cea cu tipu' la petrecere. Mai sunt altele? :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Vezi ca nu-ti mai merge reclama, i-au suspendat contul. Ai aici un link:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oaz0jTBdBSA

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template