Comments

marți, noiembrie 09, 2010

Porumbei sinucigasi in poze

Posted by at 12:24 Read our previous post
Povesteam eu aici despre porumbeii aia nebuni sinucigasi care nu s-ar da din calea ta pentru nimic in lume. Am incercat eu sa le fac niste poze, da' la poze... unu' daca ar sta! Probabil nu se cred fotogenici... Asta e ce-am reusit eu sa prind in poze. 


Asta ca tot ziceam la vremea respectiva ca urmeaza sa le fac niste poze sa le postez. 

Aseara, in timp ce eu rasfoiam blogurile din cauza ca in timpu' zilei prezenta Imparatiei m-a impiedicat sa fac lucru' asta, Miresu' se juca Counter Strike cu toata echipa vesela si la un moment dat li s-a alaturat si frate'miu. Folosesc cu totii nu stiu ce program ca sa se auda in timp ce joaca, asadar am parte de fiecare data de niste conversatii foaaarte ... interesante... Asta pe langa injuriile de rigoare in momentu' in care pierd. Aseara am ras cu lacrimi de talentele artistice ale tovarasului Sava (am mai povestit eu de el cand am postat despre excursia la Moeciu) care se incapatana sa ne incante urechile cu propria varianta a urmatoarei melodii:


Ar fi o idee sa-i inregistrez intr-o seara... Gata ca iar nu mai apuc sa citesc blogurile. Pa.

9 comentarii:

  1. era misto daca prindeai unul pe parbriz in momentul impactului :))

    cat despre cantãr... nu's fanu` nambar uan da'mi imaginez ce iese :D

    Fizz...ruleaza ce sa mai :))

    Spor la citeala!

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Filip Aaaa pai a prins Miresu' unu' sub roti, din pacate, nu pe parbriz, iar intreaga scena a fost vizionata cu oroare de o pereche de trecatori ale caror expresii mi-au ramas mie intiparite in minte. :)))
    Fizz clar ruleaza! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Porumbeii din mediile urbane au devenit aproape domestici. In unele orase iti mananca din mana. Am fost la Milano, in vara, si in piata Domului, daca ai ceva de mancare, vin cu zecile pe tine. Nu au nici o retinere. Mie imi plac.

    RăspundețiȘtergere
  4. De placut mi-ar placea si mie, dar in niciun caz nu dimineata cand stau insirati pe tot trotuaru' si eu sunt in graba si mai am nitel sa calc pe ei. :))) Asta e toata problema. Si nici nu reactioneaza la miscare sau claxoane sau... nimic! Nicio schema! Dupa cum ai zis: nicio retinere in a incurca traficul. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. "veste proasta" ptr Gabi ;) la Venetia i-au "desfiintat efectiv pe "sarmanii" porumbei din Piata SanMarco.... la Milano planuiesc sa faca la fel... (milioanele bagate in restaurari datorate porumbeilor nu se justifica si chiar este munca de Sisif (vb lui Capca) sa sa restaurezi an de an stricaciunile facute de gainatzul lor si nu numai)

    RăspundețiȘtergere
  6. păi.. şi voi nu puteţi să-i ocoliţi? să le faceţi semn să plece după care să treceţi? nu vă e milă? :)))) sunt totuşi porumbei, nu câini! :)))

    prb... e că îmi plăcea şi mie aia a lu fizz... "dacă nu eu atunci cine?" :))))) era o manea hip-hop... dar era mişto. :))) până la urmă, dacă nu eu atunci cine?

    RăspundețiȘtergere
  7. să calce porumbeii... voiam să zic! :))) cu maşina eventual! :)))))

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu cred că nu sunt sinucigasi, doar au doza aceea... pe care o au multi români când trebuie să ia decizii pentru viaţa lor... :) nepăsare sau nesimţire?...
    ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Nimeni Uite ca la asta nu ma gandisem. Stiam de nelipsitii porumbei din Piata San Marco, da' nu m-am gandit niciodata la cheltuielile generate de prezenta lor acolo. Am vazut piata aia doar in poze, da' nu mi-o pot imagina fara porumbei... In fiecare zi aflu lucruri noi. :D

    @ Florentin Pai cand merg io la munca dimineata, astia de pe trotuar ocupa pur si simplu TOT trotuaru' si n-am pe unde sa-i ocolesc, decat eventual s-o iau pe sosea. A! Si trotuaru' e destul de lat... Deci iti dai seama cati sunt... :))) Asta e! Viata de porumbel. :))

    @ Brosu Constantin :))) Eh, uite ca asta nu mi-ar fi trecut prin cap desi e atat de evidenta asemanarea! :))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template