Comments

luni, noiembrie 15, 2010

CISS - tipareste cu 95% mai ieftin!

Posted by at 22:11 Read our previous post
 De cate ori ti s-a intamplat sa ai nevoie urgent de imprimanta si sa observi ca s-a terminat cartusul? Fie ca e vorba de un referat pentru scoala, sau documente la munca, sau oferte pentru clienti, sau poze, sau ... Mie mi s-a intamplat ... in toate cazurile. Si atunci cand s-a intamplat, ti-a permis buzunarul de fiecare data sa dai fuga la magazin sa cumperi cartuse noi? Imprimanta mea zace si acum aruncata printr-un cotlon uitat de lume din cauza preturilor exagerate ale cartuselor. Acum am aflat si eu de sistemul CISS.

Sa explic: CISS vine de la "continuous ink supply system" sau mai pe romaneste "sistem de alimentare continua cu cerneala" si prezinta exact avantajele de care ai nevoie la o imprimanta:
- e ieftin! Asta urmareste toata lumea avand in vedere faptul ca suntem cu totii la curent cu preturile cartuselor. Am lucrat la un moment dat in domeniu si-am avut destule cazuri in care oamenii si-au abandonat imprimantele cu totul din cauza asta, preferand sa-si cumpere unele noi. In cazul sistemului CISS pretul cernelii este de 29 RON pentru 100 ml (echivalentul a 28 de cartuse obisnuite!!) pentru fiecare culoare. 
- cand se termina cerneala, nu arunca imprimanta cu totul! Poti reumple cartusele linistit, fara sa stai cu teama ca cerneala va inunda toata imprimanta, si asta datorita tipului special de cartuse permanente pe care sistemul CISS il alimenteaza printr-o serie de furtunase conectate la rezervoare externe.
- rezervoarele externe sunt transparente, deci vei sti in permanenta cand trebuie sa reumpli o anumita culoare, astfel evitand situatiile despre care vorbeam la inceput.
- alt avantaj (aici cei pasionati de fotografie au cel  mai mult de castigat, zic eu) este faptul ca oricat de multe pagini ai lista, culorile isi vor pastra intensitatea. Cel putin toate imprimantele care mi-au picat mie pe mana (si-au fost destule) aveau defectul asta: dupa imprimarea unui anumit numar de pagini, culorile deveneau sterse. Daca aveai un referat important de predat, in niciun caz nu te puteai prezenta cu el astfel tiparit. Sistemele CISS sunt dotate cu niste chip-uri care transmit imprimantei ca practic cartusul este plin. Totul e sa ai o imprimanta care sa fie compatibila, desi o imprimanta cu CISS mie mi se pare o investitie cum nu se poate mai buna. 

Bun, acum ca v-am convins, sa va raspund si la cea mai importanta intrebare: de unde ne luam CISS? De la CISSmarket.ro


3 comentarii:

  1. Interesant...am sa cumpar daca vine un robotel sa-mi schimbe cartusele, ca eu habar nu am ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. off, si uneori am atat de mare nevoie de o imprimanta

    RăspundețiȘtergere
  3. @ ZuZu Uffff daca nici de data asta nu reusesc sa termin comentariu' asta, imi bat sefu' (din cauza lui tot tre' sa inchid si sa deschid paginile)! :))
    Sistemul vine cu un manual cu instructiuni si am inteles ca dureaza intre 5 - 20 de minute toata instalarea, deci nu cred sa fie cine stie ce. Daca totusi, sunt probleme, poti sa apelezi fara probleme la echipa CISSmarket.ro. Ba chiar te suna ei din cate am vazut pe situ' lor! Intri acolo, lasi un nume si numarul de telefon pe care sa te sune si selectezi problema. Ei te suna si... problem rezolvat! :D Cartusele nu se schimba, tocmai de-aia e atat de economic sistemu' asta. Se reumplu; sunt refilluri. :D Eu una as zice ca e interesant de incercat. De fapt, astept sa-l prind pe sefu' in toane bune ca sa-i propun si lui. :D

    @ Alex Exact!! Te inteleg perfect! :))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template