Comments

luni, noiembrie 08, 2010

Cine nu e gata...

Posted by at 18:20 Read our previous post
Nu-s gata! In mijlocu' pregatirilor mele, in mijlocu' schimbarilor si probelor de sabloane.... evident, a venit Imparatia! Care Imparatie nici de-a naibi n-a vrut sa plece nicio secunda pana la ora actuala. Deci nu! Nu asta e tema finala, e doar aia la care ramasesem atunci cand am fost atat de brusc intrerupta. Mai am de incercat vreo 8 - 9 sabloane pana sa o gasesc pe aia care sa-mi placa.

N-am apucat nici sa raspund la comentarii, da' de citit le-am citit pe toate si nu le las fara raspuns. In weekend n-am avut timp de blog ca am stat la beute si sambata si duminica. Daca ma apucam atunci sa fac ceva... nici nu vreau sa-mi imaginez ce-ar fi iesit!

Asadar, ca si concluzie, nu-s gata! Mai numarati odata pana la 1000 ca nu m-am ascuns bine!

5 comentarii:

  1. Si eu te-am adaugat.:)

    Imi place tema.

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Alex Eram inca in probe. :D Ce crezi despre asta la care m-am oprit? Sper sa fie ok...

    @ Gabi Phewww! Esti prima care-mi zice! Mercic frumos! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreme noua (iarna) - haine noi (tema).... sa le "porti" cu placere! Acum chiar se "misca" blogul mai repede cu toate ca ai adaugat mai multe elemente.
    Ps: te-ai ascuns destul de bine! tema este copia fidela a ceea ce am in spatele ecranului, pot spune ca mi-ai sabotat ecranul comp`ului (ptr exemplu... )... nu esti singura cu parchetul pe...pereti ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Breeee am scos din elemente destul de multe. De adaugat, am adaugat una singura. :D Acu pot sa rasuflu usurata. Merge bine. Phewwwww!!!! :)))
    Si tu ai parchet pe pereti? E de bine atunci! Sunt in pas cu moda "la Finlanda"! :)))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template