Comments

joi, octombrie 21, 2010

Si iar ma curat

Posted by at 13:08 Read our previous post
Da, iar am reusit sa racesc. De data asta e doar consecinta petrecerii de sambata. Am topait pana la epuizare, am transpirat, am iesit pe palier in picioarele goale si... voila! Totusi, eu am scapat bine. Pino a capatat o pneumonie. A vorbit ieri Miresu' cu el si cica era in dureri. Miresu' are o problema cu cuvantu' "pneumonie". Nu poate sa-l zica, asa ca-l poceste in toate felurile: pleumonie, pleomonie, pneomolie si alte asemenea exemple.

Nu stiu exact care a fost problema cu petrecerea aia, da' cert este ca toti am patit cate ceva: eu cu raceala, Pino cu pneumonia, Cristi ... aici e o situatie mai delicata... Cristi si-a descoperit o latura sadica pe care sper sa n-o vad niciodata cu ochii mei (don't ask), Irina a fost traumatizata din cauza ca a vazut cu ochii ei latura aia sadica de care vorbeam, pot doar sa banuiesc ce a simtit Marina cand a aflat de aventurile prietenului ei... Inca nu am vorbit cu Vera si Raluca sa vad cum se simt si ele...

Nu-mi place azi la munca. E prea multa agitatie si prea multa lume se perinda pe aici. Sa mai stea naiba la casile lor! Dupa ce ca ma simt io cum ma simt, mai tre' sa suport si vanzoleala asta. Nici n-am apucat sa-mi citesc si io blogrollu'. Incep acu pana nu coboara iar Imparatia sa ne faca creierii tandari.

Real time update:
- Colega scrie un nou post pe blog (cred... ca ma intreba ce scrie mai exact pe spatele tricoului ei)
- Colegu' face un contract
- Imparatia e intr-o intalnire, asadar n-are rost sa spun unde-i Globu'. Unde-i Imparatia e si Globu'.

6 comentarii:

  1. si la raceala am leac, tot cu alcool!
    bea :
    o tzuica fierbinte,in care ai pus zahar, piper si ce-ti mai place tie,
    o mare can cu vin fiert, in care ai pus, ai ghicit, zahar, scortisoara si boabe de piper.
    ai mai putea sa iei niste medicamente dar, una peste alta, tine minte, gripa netratata tina 7 zile, aia pe care o tratezi, numai o saptamana! :)
    sanatate !

    RăspundețiȘtergere
  2. eii, te faci tu bine si ti-am trimis o leapsa ca sa te simti mai bine ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. =))=)).... esti "jale" capcaune... (nimeni)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Capca Cred ca o sa apelez la vnu' fiert in care sa pun zahar si scortisoara ca asta imi place. Am uitat de treaba asta. Singurul mod in care beau vinu' fara cola e asta: fiert si cu scortisoara si zahar! Gata, am ajuns si la o cale de mijloc, vezi? :D Oricum de data asta cam sunt obligata sa recurg la metoda asta ca nu vreau sa stau cu raceala 7 zile! O saptamana e mai acceptabil. :)))

    @ Miss Sunny Multumesc frumooos! Acu am ajuns acasa, mananc si revin cu raspunsu' la leapsa ca doar tre' sa-l pricopsesc si io pe domn' Capca cu o leapsa d'asta lunga. :)))

    @ Nimeni E de bine! Am parte de niste sfaturi medicale de la un profesionist. Ma simt onorata. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-a trecut raceala in 3 zile XD Sunt bun. Apropo, ce latura sadica? XD

    RăspundețiȘtergere
  6. 3 zile??? Pai chiar esti bun!! Auzi, domn' Capca, poate dam peste o reteta si mai buna decat cea cu o saptamana termen! Care-i reteta, Kiddo? :D
    Oooo latura sadica in adevaratul sens al cuvantului. Nu stiu cand o sa mai pot sa dau ochii cu el acu fara sa-l bat. Practic a.... a taiat coada unei pisici. Mai devreme nitel a trecut Miresu' meu pe la el si l-a gasit cu pisica acasa. Acu are mustrari de constiinta si are grija de ea. :D

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template