Comments

miercuri, septembrie 01, 2010

Vuvuzele

Posted by at 16:02 Read our previous post
Azi a fost tambalau mare pe domeniul Imparatiei. Atat de mare incat am simtit ca explodez. Desi n-aveam io vreo legatura directa cu tambalau'. Demisii, balacareli, juruieli, nervi si... nervi. Multi nervi. Multi. Nu intotdeauna trebile merg ca-n poveste, dar cel putin pe moment, avem parte de-un final d'ala cu "si-au trait fericiti...". S-au retras demisiile, balacarelile nu, da' alea oricum sunt la ordinea zilei si nervii ... au fost prea multi ca sa treaca toti deodata.

Unul dintre personajele principale in toata treaba asta e Colega si a scris ea mai bine despre toata tevatura aici. Zice ea acolo ca a vazut ceva lacrima in ochii mei. Ce lacrima ca mai aveam nitel si incepeau sa siroiasca lacrimi de crocodil, zau asa! Am mai trecut io prin niste demisii ale Colegei, da' parca stiam ca nu-s importante. Eh, da' de data asta jur ca mi-a fost frica. Cre' ca inca mi-e. Frica si anume. Postura de jobless / homeless nu-mi surade. Asta in primu' rand. Si-n al doilea, imi place aici. Si m-am acomodat aici. Si nu mi-e usor sa ma acomodez, nu-s genu' care se integreaza imediat intr-un grup, ba chiar sunt nesociabila. Mama imi zice ca-s crescuta in padure. Asta ca o paranteza.

In fine... Jur ca daca o sa mai fie vreo zi ca asta... imi bag picioarele. Nu stiu ce-o sa fac, da' nu ceva de bine oricum.

PS: Treaba cu titlu' e ca asa imi tiuie urechile acu dupa toate tipetele.

11 comentarii:

  1. Voi si guvernul... :))

    Oricum e bine ca totul s-a terminat cu bine; acum nu ai decat sa faci o baie fierbinte cu multa spuma, sa dai drumu la ce muzica iti place tie, sa iti comanzi pizza si sa iti iei o ciocolata mare si sa te relaxezi... maine toate vuvuzelele vor fi doar o amintire urata...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu de ce dar postul asta m-a distrat enorm:)) mireasa din padure=))
    Pana la toata urma esti constienta ca la un momentdat toate se termina si trebuie sa experimentezi si alte lucruri. Nu intotdeauna schimbarea ne face rau, trebuie sa ne mai lasam dusi si de valurile vietii. Eh...curaj mireaso...doar nu ai trecut de la isterie la frica?! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Bogdan Guvernu' a invatat de la noi. :D Aseara cam asta am facut. Mai putin partea cu pizza (inlocuita cu piept de pui la gratar, ca l-a apucat gatitu' pe frate'miu) si partea cu ciocolata (inlocuita cu tigari). :D Vuvuzelele de ieri - inlocuite cu povestile de azi ale Imparatiei.

    @ Medicinista Uwa! Si io care vroiam sa fie un post serios... Cred ca mi-am pierdut abilitatea de a scrie serios. Serios am pierdut-o! Da, mama asa imi zice mereu, e una din frazele ei preferate alaturi de "Zici ca esti prinsa de pe garla imbracata asa!" :D Momentan nu vreau schimbare. O sa vina in curand una majora - mi se schimba numele de familie (desi pana si la ala se schimba de fapt doar 2 litere...) Imi place rutina mea. Sunt baba deja cred... :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci colega ta nu prea e consecventa in demisiile ei :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ajuta, sa fie demisiile ei asa cum au fost si pana acu: doar spuse la nervi. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Da pana la urma v'ati insurat?ma incearca o bucurie perversa cand vad ca mai sunt inconstienti.In lumea asta mare si rea nu ma mai simt singur :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Avem nunta la anu' in august. Adica pe vremea asta la anu' mi se va rupe inima de mila fata de sot ca a intrat intr-o astfel de institutie, da' o sa concluzionez cu: "Ti-am zis io? Tu nimic! Batman!" :))

    (El a insistat sa facem nunta. Eu l-am avertizat ca e inconstient.:D )

    RăspundețiȘtergere
  8. pana la anu mai e, poate totusi se razgandeste hahahahahahaahahahaahahahahaahahahahaahaha...

    RăspundețiȘtergere
  9. Asta nu. Pai ori e alba ori e neagra, nu ma freaca dintr-o parte in alta. Am zis, am zis! :D

    RăspundețiȘtergere
  10. waaaai, citisem "vuvuzele" si credeam si eu ca dau de un post in stilul caracteristic al lui Lost dar din pacate :( dezamagire totala.... unde mai pui ca ma mancat degetzelul sa dau clik la tanti cu popoul mic (ce sa te astepti decat la demisii de la o persoana care e "mandra" de titulatura ei incat o impartaseste si lumii internaute, nu mai zic ca imi veni lesin cand il vazusi pe Fernando in lista de blogeri... acolo nu am avut tupeu sa mai intru- iubesc adrenalina dar asta deja e masochism ;)) )
    In rest.... observ o atmosfera placuta la scarbici si colegi de caterink ;) inchei cu vorba unui pretin bun johnnie: Keep Walking... cu blogul tau ;) am sa il urmaresc in limita timpului sa mai aflu schimbari pe glob

    RăspundețiȘtergere
  11. Uwaaaaaa pai oricate zile, saptamani, luni, ani lumina as incerca io sa creez un post in stilul lui Lost, clar n-as reusi! E unic! :)))
    Oricum, imi cer scuze ca te-am dezamagit, dar prea aveai asteptari prea mari de la mine. :))
    M-am pierdut nitel pe drum: tanti cu popou' mic? :))) Aaaa! Pai Fernando e pseudonimul viitorului sot al Colegei.
    Atmosfera placuta... Mai sunt si momente cu atmosfera neplacuta, da' trecem noi si peste astea. :)))
    Multam fain!

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template