Comments

miercuri, septembrie 29, 2010

Urat

Posted by at 12:09 Read our previous post
Atat e de urat afara incat mi-am pierdut toata inspiratia. Si aveam atatea de spus... Mai ales ca ieri n-am apucat sa spun nimic.

A! Am povestit eu la un moment dat de fotograful de la nunta celei mai bune prietene aici. Luni, in sfarsit, am apucat sa trec pe la ea ca sa vad si filmarea. Respectivul fotograf, ex-angajatul Metrorex sau ceva in genu', a venit cu al sau fiu, facand cu schimbul pe fotografu' si cameramanu'. Pozele am zis deja ca au iesit , mai pe romaneste, varza. Nu stiam la ce sa ma astept de la filmare. Partea buna la filmari e ca nu mai stai sa te gandesti foarte tare la toate aspectele "tehnice" asa cum faci la poze. La filmare pur si simplu retraiesti toata actiunea. Da, ma apuca iar bocitu' cand ma uitam la filmarea aia. Chiar daca au fost momente cand a filmat ala zdruncinand camera si chiar daca uneori filma de la gat in jos. M-am gandit ca nu i-au placut foarte tare fetele noastre. Si ma mai gandeam ca daca ma apuca bocitu' la nunta prieteni, d'apoi la a mea cre' ca o sa fac balti. In fine, ideea era ca am realizat ca nu trebuie sa fie cine stie ce cameraman profesionist ca sa ma faca sa bocesc...

In plus, a mea prietena care n-a avut niciodata vreun animal si nici nu se gandea vreodata la asa ceva si intoteauna fugea de pisica mea cand venea la mine, ei bine, de data asta m-a asteptat cu o surpriza. Si-a luat pisica... Care pisica de fapt trebuia sa fie cadou pentru nu stiu cine, da' nu s-a mai putut desparti de ea. O frumusete de pisica! o sa pun niste poze diseara daca apuc sa le downloadez.

Ieri, dupa cum spuneam, n-am apucat sa postez din cauza ca a fost mare agitatie in birou... Nici n-are rost sa intru in amanunte ca nu vreau sa-mi amintesc.

E prea deprimanta vremea de afara ca sa mai am si inspiratie, asa ca gata. Atat.

9 comentarii:

  1. cred ca pisica era pentru inainte de momentul cu pirostriile. O fi comandat-o mai demult si a sosit cu intirziere! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. vedem si noi pozele alea?:D

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Coolnewz De fapt primul meu gand (la fel ca si primele ganduri ale tuturor celor care au auzit de treaba asta si care o cunosc pe a mea prietena) a fost ca exerseaza pentru un viitor copil. Ca pisica respectiva e destul de greu de intretinut. :D De fapt pisica urma sa fie data cadou cumnatei ei daca imi amintesc bine. Am uitat s-o intreb ce i-a luat in loc. :)))

    @ Anonim Bineinteles! Diseara cand ajung acasa le downloadez si le postez. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ptiu.... poze, filme de la nuntzi.... La faza cu filmarea sper sa nu ajungi, sau sa faci ca sotia unui bun prieten care... ZILNIC dupa ce venea de la munca isi punea inregistrarea de la nunta si o rerererevizualiza cam 3-4 ore!!! 1 an de zile a tinut treaba asta.... ZILNIC!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Oooo ba cred ca exact asa o sa ajung sa fac cu viitoarea filmare de la viitoarea mea nunta! Trebuie sa retraiesc nunta zilnic. :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai grija ca, la nunta ta, sa iti iei un cameraman bun. Care sa nu consume "racoritoare". Ca dupa aia o sa plangi de nervi, nu de bucurie, cand vei vedea ce a iesit. :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Naaaa tocmai asta e chestia! Filmarea nu ma intereseaza foarte tare. Sa fie o filmare normala ca atunci cand vine vorba de ea, nu stau sa ma gandesc si sa analizez toate aspectele alea tehnice. La poze, in schimb, e cu totul si cu totul altceva. Acolo am o manie. Dar am reusit sa gasesc un fotograf care-mi place. :D

    RăspundețiȘtergere
  8. "Trebuie sa retraiesc nunta zilnic. :))) "
    Pai.... ai sa o traiesti....REZULTATUL EI!.. cu miresu in fiecare zi pana pe la 80 de ani asa.... =))

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai tocmai asta e problema! Ca o sa traiesc doar rezultatele ei, nu nunta in sine. Asa ca singuru' mod in care pot retrai nunta propriu zisa ar fi sa vizionez filmarea in fiecare zi. :)))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template