Comments

miercuri, septembrie 15, 2010

Status

Posted by at 13:56 Read our previous post
Ne-am trezit cu Imparatia la birou pe la 9 jumate dimineata. Astfel se justifica intarzierea mea. Inafara de asta, miercurea e cea mai aglomerata zi din saptamana, deci pana ajung acasa si postez pozele, no blogging spree! Ma asteapta mormanu' de facturi si hartoage, asadar ar trebui sa ma arunc in el.
Status nunta:  - Colega mi-a aratat cum vor arata (oarecum, aproximativ) buchetele de flori ale donsoarelor de onoare la nunta ei.
- aseara m-au luat viitorii socri in primire si m-au pus sa fac cununia civila in februarie. Imi venea sa le sparg geamurile si-apoi sa fug de nebuna in lume.
- tre' sa fac un folder cu poze care-mi plac ca sa le trimit fotografului. N-am chef momentan.

Real time update:
- Colega tine prelegere despre fumat
- Colegu' in mod sigur vrea o tigare acu
- Globu' e dat disparut

4 comentarii:

  1. experienta unei nunti facute deja (dovada incontestabila e saiba dupa dejt) ma indreptateste sa'ti povestesc.daca vrei 25 de motive pentru care sa N'O FACI nu tre' decat sa ma intrebi , daca vrea viitorul sotz 515 motive pot vorbi cu el =))

    RăspundețiȘtergere
  2. Stii care e sfatul meu legat de nunta? Apeleaza la o firma de organizare de nunti... o sa se ocupe ei de toata treaba si or sa-ti ia toate belelele de pe cap... iar discounturile care le au intr-o parte si in alta fac ca comisionul lor sa fie aproape acoperit... crede-ma ca se merita. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. asta spun si eu, hai cu o firma de organizare...desi nu stiu la ce sa-ti foloseasca ca tu ai cam tot...
    in fine: m-am amuzat la live-ul din birou!

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Lost Eu n-am vrut sa fac nunta, da' Miresu' a facut clabuci si a zis ca nu mai poate trai fara nunta facuta la anu'. Am acceptat, asa ca nu mai dau inapoi. Odata ce am zis "bine, ma, gata, facem!", pai e gata! Facem! Daca imi ziceai treaba asta in momentele in care purtam discutii cu argumente pro si contra nunta, clar ti-l dadeam pe Mires pe mana. :D Acu e prea tarziu. Se face nunta la anu', asa ca stai departe de Mires! :)))

    @ Bogdan Pai vorba lu' Colega, n-au de ce sa se ocupe ca toate deciziile sunt luate, toate aranjamentele restaurantului sunt deja facute, rochia o am, m-am hotarat la tort si buchet (doar de nunta; mai imi trebuie ala de cununie si pentru nasa) am gasit fotograf si am o idee draguta despre cum sa fac invitatiile. In principiu imi trebuie cameraman si dj / lautari. :D La marturii nu ma mai pasioneaza ca invitatiile servesc oarecum si de marturie ca sunt draguuuute dupa cum spuneam si nu prea-ti vine sa le arunci. Asa ca marturiile propriu zis, vor fi traditionalele bomboane albe in dres. :)

    @ Colega Initial cand incepusem noi sa discutam si imi aratai ofertele alea de pachete cu toate la gramada, imi faceau cu ochiu'. Da' acu... acu parca se aranjeaza fiecare pe rand asa usor. :D Imi place sa scriu live-uri d'astea! :D

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template