Comments

marți, septembrie 21, 2010

Independence Day

Posted by at 11:57 Read our previous post
Azi e sarbatoare mare, cu cruce rosie in calendar. N-ar trebui sa se munceasca... Azi e ziua Imparatiei. La multi ani, sa ne traiasca SS-u' (= sefu' suprem) ca ne-a adus tort!

Ieri a fost un alt tambalau in birou, deci nu apucasem sa vorbim despre cadou pentru SS, asadar azi cand am ajuns la munca, a venit Colegu' cu ideea: sa ii inramam o poza cu Printu' si Printesa. Am cautat de nebuni o poza mai draguta, da' greu a mers... Greu! Abia am reusit sa gasim cateva poze cu cei doi impreuna si alea pe care le-am gasit erau destul de... ne-dragute. In fine, am ales intr-un final o poza. Inainte sa ajunga Colegu' la birou, Globu' il sunase sa se duca sa-i faca nu stiu ce treaba pe la banca pentru ca ea, evident, avea ceva personal de rezolvat. Atat de personal incat nici Imparatia nu stia. A rezolvat Colegu' problema respectiva in 5 minute, treaba care in mod normal Globului ii ia o zi intreaga. Buuun. Si-acu sa revenim la partea in care Colegu' se pregatea sa iasa din birou pentru a se duce in misiunea de inramare a pozei. Evident a dat nas in nas cu Imparatia care s-a trezit el sa fie atat de matinal si punctual la birou. Colegu' a fugit fara sa-i dea explicatii si bineinteles Imparatia m-a luat pe mine la intrebari: unde-i Colega, unde-i Globu' si de ce a evadat Colegu'? I-am spus ca Globu' are o problema personala si l-a trimis pe Colegu' undeva... Doamne, bine ca n-am mintit! L-a sunat pe Glob. A fost de bine. Apoi am fost atat de inspirata incat sa-i dau mesaj Colegului sa-i spun ce i-am indrugat Imparatiei. L-a sunat pe Colegu'. A fost de bine again.

Ajunge Colega la birou si SS arunca o bomba catre Colega: "Mama, tu stii cum se lucreaza cu Facebooku' asta?" Sefu' are Facebook!!! Bine ca nu stie "sa lucreze" cu el...

Ajunge Colegu' la birou si arunca alta bomba: "Mi-au ridicat astia masina..." Colegu' e calmu' in carne si oase. E amuzant sa vezi un om care injura cu zambetu' pe buze si calm. La fel e si la volan. Exact opusu' Colegei.

Momentan inca nu stim ( eu si Colega) cum arata cadou' ca e impachetat frumos si sade pe birou la Colega. SS e in birou' lui si are oaspeti.

Si-am terminat cu peripetiile de la munci. In drumu' meu spre metrou am dat peste o cunostinta pe care n-o mai vazusem de un car de ani. Eu eram in intarziere. Ea vroia neaparat sa stie de unde mi-am luat blugii pe care-i aveam pe mine si aia pe care i-am avut ieri. Ma vazuse si ieri, da' nu m-a prins. Am tendinta sa merg spre birou in ritmu' muzicii pe care o ascult. Adica aproape alergand.

Ce inceput de zi agitat...

20 de comentarii:

  1. Asta e o poveste sau o povestire? :-)

    Indiferent ce-o fi, e tare fain scrisa. M-am distrat copios.

    RăspundețiȘtergere
  2. :D Intamplari, fapte reale, personaje reale, viata mea de zi cu zi. Ma bucur ca ti-a placut si bine-ai venit pe aici! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. trai nene la firma voastra, nu se fac angajari? vin si eu ca la mine se fac restructurari :))

    RăspundețiȘtergere
  4. :))) Peste tot aud de restructurari. Noi suntem in aceeasi structura de ceva ani... Au fost doar cateva modificari in organigrama. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. bun, trimit un CV, da? :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. o daaa, i love cookies :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Tort de ciocolata cu martipan iti putem oferi acu. E bine? :D

    RăspundețiȘtergere
  8. deci postasem un comment lung, mustind de inteligenta-mi specifica si plin de umor...din varii motive ce tin e blogul tau, se cherdu! hallelujah, altu' nu mai scriu !!!

    RăspundețiȘtergere
  9. :)))) Tre' sa pun un anunt d'ala cu "Inainte de a apasa butonu' pentru postarea comentariului, dati un copy la ce ati scris. E spre binele nervilor dumneavoastra. Amin." :))))

    RăspundețiȘtergere
  10. tort...hmm...nu cred ca e bun :D

    RăspundețiȘtergere
  11. E bun! Garantez io ca mananc acu din el. Inca. :))))

    RăspundețiȘtergere
  12. eh, sa ai pofta atunci ! poate ma inviti la ziua ta si ma bucur si eu de un astfel de tort:))

    RăspundețiȘtergere
  13. Fara indoiala asa va fi! Va fi servit impreuna cu un vin fiert cu scortisoara ca o sa fie miezu' iernii de ziua mea. Da' cu incalzirea asta globala nu se stie niciodata. Poate in ianuarie o sa mergem la mare sa facem plaja. :))))

    RăspundețiȘtergere
  14. mi-ar placea , eu ador marea asa ca, ma anunti daca intentionezi ceva :))
    ps. o petrecere inaintea nuntii nu faci? nu-ti doresti si tu un papitoi iesit dintr-un tort ?:)))

    RăspundețiȘtergere
  15. Te anunt cu siguranta!
    Inca sunt in dubii daca sa fac o petrecere a burlacelor sau nu. Evident, ma incanta ideea de a avea un papitoi care sa iasa din tort, da' pe de alta parte ma gandesc ca asta ar insemna sa aiba si Miresu' o petrecere a burlacilor... :))))

    RăspundețiȘtergere
  16. si ce? tot o papitoaica iese si la el, nu-ti face griji=))

    RăspundețiȘtergere
  17. Pai tocmai ca stiu! Asta-i buba! :))))

    RăspundețiȘtergere
  18. Nici nu stiu la ce mai fac medicina..."viata adevarata" e acolo :)) sa tot traiesti...

    RăspundețiȘtergere
  19. Lasa lasa , continua cu medicina ca sa putem trai cat mai mult viata aia adevarata. :)))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template