Comments

marți, septembrie 07, 2010

Din perlele Globului - Partea a II a

Posted by at 14:56 Read our previous post
Am povestit acu ceva timp despre perlele Globului. Evident, nu a durat mult si Globul a vrut un sequel la acel post. Cand s-a intors Colega din concediu, eu si Colegu' i-am pregatit o mica surpriza ca si raspuns la surpriza pregatita mie cand m-am intors din concediu. La vremea respectiva, ai mei colegi mi-au impodobit birou', monitoru', tastatura, chiar si marginea biroului cu post-it-uri. Goale. Dar peste tot. Eh, de data asta am vrut sa facem ceva in acelasi stil, dar ... un pic mai elaborat. Colega are cel mai mare birou din cate exista. Da, cred ca nici birou' de la Imparatie nu-i atat de mare. Sau e?... In fine, ne-am apucat eu si Colegu' sa adunam toate ciornele pe care am reusit sa le gasim si am inceput sa le rupem in bucatele mici ca de confetti. Am dat deoparte tot ce era pe birou' Colegei si ne-am apucat sa imprastiem bucatelele alea de hartie. De fapt asta faceam io. Colegu' se chinuia sa scoata la imprimanta niste foi colorate ca sa decupeze litere pentru a forma urmatoarea fraza: "THE GLOB IS WATCHING". Dupa cum spuneam, Colega are ceeeeeel mai mare birou ever! Asadar, l-am chemat pe Mires sa ajute la acoperitu' biroului cu bucatele de hartie. in momentul in care treaba era gata si faceam poze biroului impodobit ca un brad de Craciun, vine si Globu'. Citeste mesajul, se gandeste, si-apoi zice: "Is watching adica inoata, nu?" Deci da, Colego, Globu' inoata pe birou' tau! Tot n-am apucat sa downloadez pozele de pe telefon cu birou' impodobit, da' poate nu uit diseara si fac un "later edit".

Ceva mai devreme, ma duc sa fac niste copii xerox. Cand xeroxu' nu are foi, se aprinde un bec rosu'. Era aprins becu' rosu, da' cand sa pun foi, bag de seama ca are. Globu' explica: "Are foi, da' nu mai are toner. Trebuie sa PREPAR un toner nou, asa scrie acolo." Acolo scria: "Prepare a new toner" inchei citatu'. Cum Doamne iarta-ma sa PREPARI un toner? Il bagi in cuptor? Il lasi sa creasca? Macar il mananci mai apoi?...

Real time update:
- Se gateste varza calita dedesubtu' nostru. Mi s-a intors stomacu' pe dos, jur!
- Colegii joaca sah
- Globu' isi da importanta

10 comentarii:

  1. Esti norocoasa. Cine isi permite sa faca astfel de glumite la servici, fara sa se gandeasca la consecinte?:)))
    Clar ca m-a distrat:))
    De ce "ti se intoarce stomacul"? Vreun mic miresobebe la orizont? ;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai da, tocmai d'aia ziceam ca-mi place aici. Sunt ca la mama acasa. :)))) O sa pun io si pozele cu birou' meu acoperit de post-it-uri si cu birou' lu' Colega acoperit de "confetti" improvizat. :D
    Nuuuuuuuuuuuu!!! Niciun crocobrontobrotacozaur la orizont. Dupa nunta, dupa ce ma acomodez in postura de ... cum se numeste?... Femeie maritata... :D Mirosea ingrozitor dn cauza ca parfumul verzei calite se imbina imbatator cu izul de vechi si casa batraneasca, ceva de genu', de-mi venea sa ma urc pe pereti. Dedesubtu' nostru nu e renovat nimic si sta o batrana, deci... N-ai vrea sa fii pe aproape cand deschide usa. :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. Sigur nu iti doresti o morga la parter? Eu zic ca ar fi o situatie mai fericita:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Aoleooooo nuuu! Dupa ce ca la Imparatie in birou sunt fantome, sa-mi mai puna si o morga jos... Adica practic: sus - fantome, jos - morga. O sa ajung o leguma si-o sa repet in continuu: I see dead people... :)))))

    RăspundețiȘtergere
  5. Fantome??? pai sa ma ierte dumnezeu. Numa deschide la mine discutia despre fantome sa vazi ras si panarama.
    Am avut si emisiune despre ele =))
    Buhuhuhuhuhu

    RăspundețiȘtergere
  6. Moaaaaaaaaa am o frica de fantome de vad verde! SI la sefu' in birou jur ca sunt fantome. Niciodata nu urc acolo singura si el stie asta si colegii stiu asta. Am si io fixurile mele. :)))
    Emisiune despre ele? Asta da as vrea sa vad! :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Mmmmm "rost" de ceva fantomitze??? eu stiu vro' 3... inca se plimba, sunt active... nu-i asa "nenea"???

    RăspundețiȘtergere
  8. Va fac cunostinta si cu fantomele din birou' sefului. Si ele sunt active si se plimba si ma sperie pe mine de ma ia de la inima. :)))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template