Comments

joi, septembrie 09, 2010

Concurs - Curcubeu

Posted by at 20:29 Read our previous post

Ca tot ma aflu in fata calculatorului de acasa, am decis sa postez in sfarsit poza pentru concursul initiat de Cris-Mary. Am zis ca particip, am zis! Am zis, am zis! Asadar, in principiu imi revine sarcina de a posta o poza cu o persoana, un lucru, un loc, un... un ceva pe care-l iubesc. Pai sa pun poza cu Miresu' din nou n-are rost. Sa pun poza cu familia, iar n-are rost. Ma gandisem initial sa pun poza cu pisica, da' oricat am incercat, nu reusesc sa-i fac o poza care sa-mi placa extraordinar de mult. Asadar, m-am hotarat sa postez o poza cu un loc pe care-l iubesc.



Este vorba de locul unde imi petrec o parte din concediu in fiecare an. Un mic satuc pe langa Iasi, satuc numit Schitu Duca. E atata verde, atata liniste, aer curat si niste peisaje atat de frumoase, incat chiar simt ca ma refac dupa un an de munca in oras, printre betoane si blocuri gri, decojite si deprimante. Iubesc acest loc exact pentru asta: este opusul a ceea ce vad in fiecare zi. Si-apoi, peste toate astea, iubesc locul asta pentru oamenii politicosi, simpli, sinceri si muncitori. Zau daca am mai vazut asa ceva! Se trezesc oamenii cu noaptea in cap si muncesc pana seara tarziu oprindu-se doar pentru pauzele de masa.

Cand am facut poza, tocmai trecuse ploaia. Ma fascineaza curcubeele.

PS: Nu reusesc de nicio culoare sa postez poza astfel incat atunci cand dai click pe ea sa se faca mare. I-o trimit in formatul ei original lui Cris-Mary. :))

4 comentarii:

  1. Ce i-ai făcut blogului? Gru mai merge! :)))
    Şi mie îmi plac curcubeele... am pozat şi eu anul acesta două :)) cu camera de la tel... îmi trebuie şi mie o slujbă... app nu ai ceva disponbil şi pt mine? :))) Ca să-mi iau o cameră ca lumea... :))
    Poza îmi place! Spor! şi vezi poate faci ceva cu blogul... se încarcă tare greu pe râjniţa mea! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Doar am schimbat tema, atat! :)))) Da' n-ar trebui in mod normal sa fie nicio schimbare in ceea ce priveste timpu' de incarcare sau ... nu stiu...

    O slujba disponibila? Uwaaa... pai al meu Mires abia ce a reusit acu sa-si gaseasca un loc de munca dupa ce a fost in cautari vreo 6 luni daca nu si mai bine. Pe prafu' asta... Stai linistit ca o sa apara el si jobu' perfect. :D Ma bucur ca-ti place poza. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Îţi spun că se încarcă greu şi merge greu... adică să mă mişc în el e tare dificil... trebuie să am răbdare că se mişcă în reluare... eh am făcut şi o rimă!

    RăspundețiȘtergere
  4. Uoff... :( Imi pare rau. Habar n-am de ce face asa si nici nu mi-a mai zis nimeni ca ar fi vreo problema. Ba din contra. Iar in mod normal, n-ar avea de ce sa mearga atat de greu din cauza unei teme schimbate ca asta a fost singuru' lucru pe care l-am facut: am schimbat tema... :( Habar n-am ce sa-i fac!

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template