Comments

joi, septembrie 09, 2010

Changes Part II & Nesimtire

Posted by at 09:48 Read our previous post
Nu-mi vine sa cred ca am stat cu sablonu' ala inca din aprilie anu' trecut. Desi ma dureau ochii cand incercam sa citesc (evident ca imi citesc scrierile; vorba aia: "Niciodata nu plec la drum fara jurnalul meu. Intotdeauna trebuie sa am ceva interesant de citit." ) parca eram legata de maini si nu-mi trecea prin cap sa schimb tema aia! Parca de data asta a fost mai greu totusi. Nu ma puteam hotari: ba imi placeau prea multe, ba nu-mi mai placea niciuna. Important era sa nu mai fie pe fond inchis si scris alb. Treaba asta imi dadea dureri de cap. Si mie si lui Pavel. Si banuiesc ca si altora. Tema asta de-am ales-o... e ok. Sa zicem. Pentru moment. Macar e scris cu negru si nu pe fond negru.

Ce alte schimbari?... A, da! Am observat ca sunt mult mai calma si reusesc sa intr-o oarecare masura sa ignor nesimtirea. Da' aia mare - nesimtirea adica - n-are cum sa ma lase rece. Veneam azi dimineata spre munca si pe una din stradutele ce leaga Iancului de Pantelimon era o ditamai cisterna care se oprise, evident, in mijlocul stradutei ca sa... ude gradinile de pe langa trotuare. Bineinteles, straduta ingusta, cu sens unic, incape doar o masina... Lumea grabita sa ajunga la munci sau Dumnezeu stie mai unde sa ajunga la ora aia, incepuse sa claxoneze, sa injure, sa vocifereze... Evident in zadar. Astia cu cisterna nici macar sa se intoarca sa se uite la ei, daramite sa spuna ceva... Si-au vazut linistiti de treaba ignorand injuraturile si claxoanele si ditamai coada de masini. Pai cum sa ma lase rece astfel de nesimtire? M-a bufnit rasu'... Desi ii compatimeam pe soferii plini de nervi, ma gandeam ca pana la urma s-o trezi unu' mai cu tupeu sa le traga una in dinti alora. Da' n-am mai stat sa vad. Mi-am pus castile inapoi si am luat-o din loc.

8 comentarii:

  1. Da, tema asta e mult mai buna. Inainte ma chinuiam sa citesc despre Imparatie, Glob si Miresu' :))

    RăspundețiȘtergere
  2. E de bine atunci. Oricum e mai bine decat cu tema veche. Ma bucur ca esti de aceeasi parere. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand intru pe blogul meu ma simt ca intr-o camera. Incerc sa asez totul cat mai placut pentru ochii mei, incepand cu widgeturi, imagini, titlu, pana la culoarea scrisului din posturile mele.
    Cei de pe zice.ro, de unde e blogul meu au mai pus teme noi si oricate am incercat, nu am putut sa o modific, m-am obisnuit cu cea prezenta si mi-e greu...e ca si cum m-as pune sa imping mobila ca sa o mut, sau sa schimb orientarea patului;))
    E mai luminos designul acesta si cand obosesti, te poti relaxa pe capul din spate;))
    Si cum e obiceiul ca de "casa noua" sa se ofere ceva, iti ofer un pupic (virtual :)) )

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu de obicei merg pe lucruri simple. Cat mai simple. Cu cat sunt mai simple, cu atat imi plac mai mult. Tema dinainte era foaaarte simpla. Si imi placea. Da' vorba lui Pavel, ma dureau ochii cand incercam sa citesc. Habar nu am de ce n-am schimbat-o pana acu... Cum i-am zis si lui, aveam nevoie de un branci. :D
    Uwaaaaaa multumesc multumesc! Te pupic inapoi! :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ce am scris=))))))))=))))))))))))
    Vroiam sa zic ca atunci cand obosesti, te poti relaxa pe CAMPUL din spate:)))

    RăspundețiȘtergere
  6. :)))))))))))))) Aoleo nu mai pot de ras!!!! Io ma gandeam ca probabil te referi la ceva gen tetiera d'aia ca la scaunele de la masini sau ceva in genu'. :)))))))) Si io - dusa cu sorcova in frigider - ce fac? Ma las io pe scaunu' meu pe spate, relaxata si ma uit la blog. :))))) Exact asta am facut, jur!!! :))))

    RăspundețiȘtergere
  7. =)))vezi...ne-am pupat si ne-am molipsit una de alta, te-am prostit de cap si pe tine (iar aduc in discutie cuvantul "cap" :)) )
    Doamne...cum sta mireasa noastra rezemata si citeste blogul :))))

    RăspundețiȘtergere
  8. :))))) Pai ma gandeam ca e vreo chestie la mijloc si am zis sa incerc. Deci mi-am lasat capu' pe spate si ma holbam la blog. :))))))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template