Comments

marți, aprilie 02, 2013

Meloman pentru o zi - miss A

Posted by at 12:15 Read our previous post
Continuam seria de obsesii muzicale in cadrul rubricutei lui SoriN - "Meloman pentru o zi". Am zis eu ca bag aici muzica asiatica, sa nu spuneti ca nu stiati. 

Obsesia de azi: miss A - I don't need a man
miss A e o formatie de pop coreean sau k-pop desi doar doua dintre cele 4 membre ale grupului sunt coreence (celelalte doua sunt chinezoaice). Tocmai de-aia au ales un nume oarecum... generic, "miss A" fiind prescurtare de la "miss Asia". Grupul a avut ceva modificari pana sa ajunga la varianta de acum si puteti citi mai multe aici. Versurile melodiei de mai jos traduse in engleza le gasiti aici.




Nu aruncati cu pietre! Nu va place, nu ascultati! Nu intelegeti versurile, cititi traducerea!

Hai pa.

PS: Treaba cu rosu e pentru legitima aparare, nu pentru atac.

post signature

19 comentarii:

  1. Abia asteptam sa ajung acasa sa vad ce ai postat!
    Super! Stii ca sunt fan genul tau de muzica! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Zau de nu ma bucur! :D L-am obisnuit pana si pe Colegu' meu de munca cu muzica asta. Avantaju' de a avea boxe. =)))

      Ștergere
  2. Inca putin, cateva saptamani de meloman pentru o zi si ma educi bine in k-pop si j-pop...culmea e ca incepe sa'mi placa:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iuhuuuu!!! Ma bucur! :D Problema grava este ca ce-mi place foarte tare din j-pop nu se gaseste pe youtube. Melodia de data trecuta a celor de la KAT-TUN am postat-o de pe alta site. JE Entertainment nu accepta postarea videoclipurilor trupelor ce sunt sub tutela lor pe youtube. :( Si sunt o gramaaaaaada care-mi plac. Cel putin de la KAT-TUN as pune toata discografia! =)))

      Ștergere
  3. Cum ai ajuns să cunoşti şi să-ţi placă aşa mult muzica asiatică?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmm... Pai totu' a inceput de fapt de la anime-uri acu... vreo 6 - 7 ani. In vreme ce ma interesam ce anime-uri sa-mi pun pe lista de vazut, am dat din intamplare peste un fan club Gackt (cantaret de j-rock). M-am uitat chioras la toate pozele postate acolo si nu intelegeam de ce toata lumea era in limba dupa omu' asta si muzica lui. Si-apoi am ascultat... si m-am alaturat clubului. =))) Odata cu Gackt a venit si L'Arc-en-Ciel (trupa de j-rock) pentru ca solistul trupei, Hyde, a jucat intr-un film impreuna cu Gackt. Filmul il recomand din toata inima desi eu personal nu cred ca as avea inima sa-l mai vad din nou. O singura data l-am vazut si-am bazait pana n-am mai stiut de mine. =))))) A! Se numeste Moonchild. Apoi a urmat Miyavi si apoi KAT-TUN. Am ramas fana a tuturor celor enumerati chiar daca mai apoi am luat-o si pe drumu' k-pop-ului. Multi fani sunt fie cu partea japoneza, fie cu partea coreeana. Eu nu pot sa aleg. :)) Whoa! M-am intins prea mult. =)))

      Ștergere
    2. Mulţumesc pentru explicaţie.
      Eu chiar sunt total paralelă cu toate astea, nu m-am uitat la nici un anime şi în afară de Gangnam Style nu cunosc nici o melodie de provenienţă asiatică : :))
      Noroc cu tine că ne prezinţi şi astfel de formaţii şi melodii.

      Ștergere
    3. :D Eu daca as putea sa ma uit la anime-uri si la filmele lor si sa ascult numai muzica de acolo n-as avea nicio problema si as trai fericita ever after. :D
      Am sa incerc sa aduc ceva nou in fiecare marti desi de fiecare data mi-e foarte greu sa aleg. Sunt ataaaat de multe! =))

      Ștergere
  4. Hai ca sunt fasnete si simpatice...imi plac!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu ma pricep la muzica din asta, draga mea :) Deloc!
    Dar pot sa spun ca fetele sunt tare frumusele :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi! Sunt, sunt! Suzy (cea cu parul cel mai lung si cu camasa in carouri rosu cu negru) detine momentan titlul de "Nation's first love". La ei se organizeaza diverse astfel de sondaje dragute. :D

      Ștergere
  6. Eu am 5 baieti frumosi azi.
    Nici fetele tale nu sunt mai prejos!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi! Majoritatea fanelor de j-pop si k-pop sunt clar si fane One Direction. :D

      Ștergere
  7. Sunt tare dragute fetele ,imi place si piesa !
    Faina alegerea ta!
    O zi cat se poate de placuta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ce de obicei imi place ce ai ales!
    O zi cu soare iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  9. Pariez ca vor strani furtuni printre fetite si adolescente. Este exact genul de muzica pe care copilele il prefera. ;)

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template