Comments

joi, martie 14, 2013

Nu vrei sfaturi? Nt nt nt...

Posted by at 13:43 Read our previous post
Si aveam atatea de spus... Atatea! Asa ca le bag pe toate la gramada asa cum am mai facut-o in cateva randuri. 

Voiam sa spun in primu' rand ca aseara am incercat pentru prima data oja de la Maybelline despre care am povestit aci (click) si are o nuanta foarte draguta. Numai ca azi, la lumina zilei, vad cu oroare cum am reusit sa ma manjesc pe toate degetele... Note to self: nu-ti mai face unghiile seara la becu' ala chior din dormitor!

Alte doua produse de care sunt foaaarte multumita sunt: lotiunea demachianta micelara si tonicul hidratant de la Gerovital. E clar ca-s fana Gerovital pana peste cap. Cred ca e nevoie de articol separat aici.. Mai e si samponu' antimatreata cu ichtiol si lotiunea antimatreata cu acelasi ichtiol si samponu' sebum control si samponu' hidratant si balsamu' si seru' anticadere si ojele!!! si ... oh, Doamne! Eu si Gerovitalu' avem o relatie foaaarte stransa. 

Mai voiam sa spun cat de dezamagita sunt de blogosfera. Imi aminteste de vremea cand am intrat pentru prima oara in lumea asta, in 2008. Atunci era la moda (parca acum sa zic ca n-am mai vazut... asa des) sa te iei de toate blogurile pe care le gaseai: schimba-ti tema ca nu-i buna! nt nt nt! schimba fontu'! nt nt nt! nu mai scrie asa! nt nt nt! scrie despre asta! nt  nt nt! Acum... acum "am evoluat". Tot mai multi oameni care nu stiu sa scrie corect au pretentia de a purta discutii despre logica si filozofie, timp in care se asteapta ca tu sa gravitezi in juru' lui sorbindu-i cuvintele. Atat iti trebuie sa-i atragi atentia ca a facut vreo greseala ca ala esti! 
- Auzi, da' tu chiar crezi ca poti sa-mi dai MIE lectii?
- Pai nu, da'..
- Ce "nu"? Ce "nu"? Tu crezi ca eu nu stiu ca nu se pune liniuta la "intelegeo"?
Si pe langa superioritatea asta neta, exista injuriile si jignirile. Sau "jicnirile", ca asa m-a invatat o minte luminata. Fratilor, n-aveti ceva bun de zis, nu ziceti nimic! Nu ma intereseaza nici sfaturi d'alea binevoitoare, nici mai putin binevoitoare. Nu vreau sfaturi. Punct.

Zau de nu mi-e sila sa mai intru pe bloguri si din zi in zi se imputineaza oamenii cu care mai pot conversa intr-un mod civilizat in online... Noroc cu oamenii frumosi care reusesc sa ma faca sa zambesc in orice situatie... 

Mai era si Geta pe lista, da' pentru ea e nevoie de un articol separat. Si-a castigat dreptu' asta. Si mai era si retezarea degetelor in timp ce toci varza! Si despre Fringe, pe care l-am terminat! Si mai erau o groaza altele despre care trebuia sa vorbesc... 

Hai pa.

post signature

15 comentarii:

  1. :) Linişteşte-te! Bloggereala trebuie să fie o plăcere, nu o sursă de stres. Sunt atâtea persoane care te citesc cu plăcere şi tu te enervezi pentru lucruri nesemnificative.

    RăspundețiȘtergere
  2. Andera, daca ne-am stresa in fiecare zi pe chestii de astea care nu merita, dar totusi, care te supara, nu am reusi sa dam ochii cu ziua de maine. Incearca sa ignori, unii nu merita ^__^

    O zi frumoasa :* Kissu

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru asta exista optiunea sa elimini comentariile, doar fiecare e admin pe blogul sau.
    Acum, cand comentariul vine cu o critica obiectiva, argumentata si la obiect, da. Eu intr-o zi m-am trezit pe blog cu un comment gen "B*tch!you think you're cool!C*nt" :)) as fi preferat sincer, pe cineva care sa-mi fi facut o remarca referitoare la gramatica mea, care nu-i mereu perfecta, decat un fenomen paranormal ca asta. In fine, n-am publicat comentariul.
    I had no fucks to give. Cum se spune :))
    Ok, cred ca am sa incerc si eu chestii de la Gerovital. In special pentru par. Eu ma spal cu Pantene. E singurul sampon care se intelege bine cu parul meu. Cand ii separ, ma ia cu mancarimi si apare matreata. Pac, inapoi Pantene si totul e paradis, ca la inceput. Si totusi, as vrea unul natural. Imi plac marcile romanesti. Am creme de la Farmec si Elmiplant. Asa ca, Gerovital is next!
    Geeeeeeeeeeeeeeeta! <3 ce mai face Geta? :D abia astept sa scrii despre draga de ea :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu azi am constatat o chestie foarte interesanta. Cand am multumit si eu oamenilor pe Facebook, cum era normal, pentru ca am strans 300 de like-uri pentru pagina mea... PAC!... cineva da unlike la pagina. :)) Invidia e foarte mare... Si asa am ajuns la 299...
    Dar acum 2 minute a dat o persoana like si am iar 300. :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Am uitat... Complimente multe lui tanti Geta! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Şi eu am o relaţie strânsă cu Gerovitalul şi în plus simt o mândrie naţională că există o firmă românească bună pe care mulţi străini o apreciază. De exp, ştiu o doamnă care-şi comandă online din USA produse Gerovital.

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga mea, blogosfera nu va mai fi in veci ce a fost candva! Eram mai putini si era mai bine, acum "tot plodul" isi deschide blog si se crede mare si tare. Nu are rost sa mi te enervezi! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  8. Interesanta gramada! :)
    Zi buna sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  9. De la Gerovital ma impac excelent cu o crema hidratanta pentru ten si cu pudra.
    Lacul de unghii, insa, il prefer de la Yves Rocher.
    Din blogosfera ma impac cu oamenii care spun tot ce au pe suflet, folosind un limbaj decent. Cine nu face asta e pus la index. Nu numai ca nu dau drumul la comentariile respective, ci le si trec in "lista neagra" a site-ului, astfel ca sunt trecute automat la spam. Si gata. E vorba, in special de site-ul cu povestiri, unde intra multi copilandri fara minte. La Zinnaida n-am probleme.
    Pentru degete taiate la tocat varza si alte cele, este un leac: un robot care face toate operatiile de razuire, feliere mixare, frecare etc. Crede-ma ca merita investitia pana la ultimul banut !
    Weekend placut, Andreea !

    RăspundețiȘtergere
  10. Incearca sa eviti astfel de specimene. Cand vezi ca discutia deraiaza, inchide elegant discutia si spune-le "adio!". Eu asa procedez si sunt linistita.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nici eu nu suport oamenii cu ifose care se trezesc ca dau sfaturi neintrebati. Nici in online si nici in offline. Culmea e ca atunci cand ceri un sfat, toti se ascund fugind de resposabilitati.
    Cat despre Gerovital nu stiu ce sa zic, nu am incercat niciodata ceva de la ei, dar ma tenteaza si lotiunea tonica si cea demachianta.
    O sa le caut si eu prin magazine, m-ai facut curioasa. :)
    Weekend fain. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Cine te-a suparat asa?Si mie imi plac produsele de la Gerovital.Inainte le evitam insa am descoperit ca sunt foarte bune si destul de accesibile la pret....O zi buna draga mea

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu stiu de ce te consumi din cauza prostiei unora. Nu e cazul.
    Bine, mie nu mi s-a intamplat...dar totusi, sfatul meu este: Ingnora-i! :)
    Despre creme, sampoane...eu nu ma pricep deloc la ele. In afara de parfumuri sa nu ma intrebi nimic.
    De la Gerovital...cred ca n-am folosit aproape niciodata nimic, poate doar intamplator. Am gasit la Avon o crema de fata perfecta (pentru mine), am un sampon perfect (pentru parul meu si e din comert) si restul nu conteaza. Ma impac cu orice. :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu si Gerovital avem o relatie inexistenta :D Nu cred ca am incercat vreodata, desi mi-a sarit adesea in ochi pe la magazine... Cred ca data viitoare o sa ma uit mai atenta la produsele lor :D

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template