Comments

luni, martie 18, 2013

Aiurea, seriale, clatite si decapitari.

Posted by at 13:40 Read our previous post
Am pierdut sfarsitu' de saptamana, am pierdut reflexiile in oglinda si caturday si era cat p'aci sa pierd si ziua de azi. Nu stiu exact ce blastamatie a dat peste saptamana trecuta, da' e clar ca a avut ceva vraji facute. Ea, saptamana, nu eu. Scuzati-mi franceza - dupa cum se spune -, a fost o saptamana de rahat. Cu mici stafide.

Oameni nebuni, oameni prosti, oameni cu mania persecutiei, oameni cu un sentiment puternic de superioritate... Cu toti am avut de-a face saptamana trecuta. Si inca niste categorii pentru care nu gasesc descrieri potrivite. Joia trecuta am mai scris io nitel despre si va multumesc pentru cuvintele de incurajare. Am preferat sa raman doar cu ele, sa citesc o manga, sa bag o doza zdravana de Tumblr si cateva episoade de IY, astfel reusind sa-mi clatesc nitel creierii. 

Remediu final: clatite cu Finetti si doza puternica de Supernatural. Siiiiii... o hotarare de urgenta care suna asa:



Dupa ce am terminat Fringe, am ajuns la zi cu Criminal Minds si 2 Broke Girls si acu a venit randu' pentru Supernatural. Nu-mi place sa vad cate un episod pe saptamana sau cum naiba apar ele; le las sa se adune si intre timp vad un alt serial. La fel si cu Supernatural. Eh si cand ma intorc la ele, imi place sa le iau muuult mai din urma si sa revad episoadele. Cu Supernatural am reluat sezonu' 6. Fratilor si surorilor, daca n-ati vazut Supernatural inca, uitati-va! Zau, lasati orice alt serial si luati Supernatural.

Hai pa.

PS: Poate ar trebui sa scot decapitarile alea din titlu...

 post signature

26 de comentarii:

  1. :)) Te-ai descărcat la greu.
    Eu urmăresc Mentalistul şi The Good Wife.
    O săptămână frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi! Era cazu'... :))
      Si eu ma uit la Mentalistul! :D Am auzit de The Good Wife, dar nu l-am incercat inca.
      Saptamana vesela sa ai! :)

      Ștergere
  2. Pe mine nu m-a prins supernatural...nici fringe. O sa incep si eu sa vad criminal mind...am vazut un episod si mi-a placut...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Whoa! Pacat... Supernatural e chiaaar tare! Mi-a placut si Fringe pana la ultimul sezon. Acest ultim sezon sparsese deja toate normele si nu mi-a mai placut; actorii, saracii n-au nicio vina, ca asa li se spusese sa joace, da' prea erau robotizate toate emotiile lor, fara pic de credibilitate. :)
      Criminal Minds iara e foarte interesant si captivant. Si culmea e ca desi am vazut atatea sezoane in care fiecare episod merge practic pe acelasi concept - povestioara introductiva in care apare cadavru', mobilizare echipa, prins faptas -, nu devine plictisitor! Fiecare episod e la fel de interesant. :)

      Ștergere
  3. Eu abia astept sa urmaresc meciurile nationalei de fotbal cu Ungaria si Olanda. Sa vedem cine pe cine executa. :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. =))) Domnu', la astea nu ma bag. Raman cu serialele mele. :)

      Ștergere
  4. Si eu am lipsit din lumea blogului de joia trecuta dar mie mi-a dat doctorul motivare! :))
    O saptamana fara rahat si stafide! :)))))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. =)))))))))) Ce-am mai ras! =))) Ma chinui de cateva minute printre hohote de ras sa scriu corect "ce-am mai ras"! =))) Degetele mele refuza sa apese tastele corecte! :)))
      Eh, macar acu ne-am intors pe baricade. :D
      Saptamana frumoasa sa ai! :)

      Ștergere
  5. E pestre puterile mele să văd filme precum Supernatural, dar seriale. E un chin.
    In schimb, The Mentalist, The Good Wife, Grey's Anatomy, Shameless.US, Parenthood, House of Cards, Breaking Bad merită văzute.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La The Mentalist ma uit, cu Grey am tot avut incercari, da' nu m-a prins pana la capat, iar de celelalte doar am auzit.
      Supernatural rocks! :D

      Ștergere
  6. Eu nu urmaresc niciun serial, dar salut revenirea ta pe blog. :) Chiar nu merita sa te superi pe rauvoitori, dar te inteleg! :) Noi trebuie sa ne vedem de ale noastre, asta e cel mai bun raspuns, vor crapa de ciuda. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D Am acceptat faptul ca nu le pot avea pe toate si ca tot vor fi si suisuri si coborasuri. Saptamana trecuta m-am dat de-a rostogolu' pana-n vale, da' acu incerc sa ma catar la loc. :))))
      Pupici!

      Ștergere
  7. Oh, oh! si eu iubesc serialele :)) si imi place mult Supernatural :X e unul dintre serialele mele preferate, desi eu urmaresc foarte mult serialele coreene, mai dau cu cate un ochi si pe la celelalte ^__^ Vreau sa ma apuc de Glee, nu l-am vazut, dar am auzit ca e destul de ok :)) o sa imi dau si eu cu parerea imediat ce imi fac putin timp si ma uit

    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aaaa pai aci nici n-am adus vorba de j/k-dorame! :D Acolo lista e muuuult mai lunga. =))) Acu ma uit la Invincible Youth (desi nu-i dorama; e variety show gen Cartoon KAT-TUN sau ceva asa, numa' ca pune 7 fete din girl groups sa munceasca la tara :D)si evident ca vad primu' sezon acu, si inainte de el am vazut sezonu' 2. =))) Lumea se pare ca apreciaza mai mult primu' sezon decat al doilea, da' io parca am ras mai mult la al doilea. Primu' chiar e bazat foarte tare pe munca in agricultura, pe cand al doilea e mai mult pe variety show. :D Dupa IY vreau sa ma uit si io finally la Yokai Ningen Bem ca l-am inceput de 100 de ori si nu l-am terminat. Si mai am o groaza de vazut!! =)))
      Am incercat si eu sa ma uit la Glee si nu mi-a placut. :)
      Pupici! :D

      Ștergere
  8. raman decapitarile! la asa o saptamana!.....:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. =)) E bine daca primesc vot pentru. Si eu cred ca-i mai bine cu ele acolo. :D

      Ștergere
  9. Nici eu nu mai urmaresc de mult niciun serial, de la primul sezon al Nevestelor disperate...Cand a inceput al doilea sezon...mi s-a luat. Era facut ca sa fie si m-a enervat. Rau :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Incepusem si eu sa ma uit la el, dar l-am abandonat la un moment dat... :D

      Ștergere
  10. Si eu eram innebunita dupa seriale, pierdusem numarul... acum trec printr-o perioada de lene crunta si urmaresc doar The Vampire Diaries. Las, ca si tine, sa se adune mai multe episoade si apoi maraton!... Dar am si altele incepute - Grey's (al doilea dupa The Vampire Diaries), Friends, Supernatural, One tree hill, Dexter, The Mentalist, CSI Las Vegas... si eheee, cate si mai cate :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exaaact asa-s si io cu ele. Am si eu destule incepute, dar la unele nu cred ca am sa ma mai intorc. Din seria de CSI eu m-am uitat doar la NY si am ramas la ... nu mai stiu ce sezon. Sunt o gramadaaa!! :))

      Ștergere
    2. Eu doar CSI Las Vegas am vazut, restul doar in trecere la tv si nu m-au convins... Dar numarul urias de sezoane e valabil si pt Las Vegas... nu stiu nici eu unde am ramas, dar de regula acolo nu e problema :D In fiecare episod alta poveste.

      Ștergere
    3. Eu am o problema cu urmaritul episoadelor in intregime si fara sa sar. Cred ca am ceva OCD, da' daca nu-mi merge vreun episod caut pana il gasesc si-l vad. Asta e inca un motiv pentru care atunci cand ma intorc la un serial pe care l-am lasat sa se mai adune episoade, ma apuc sa-l revad din urma. De frica sa nu cumva sa sar peste ceva episoade. =)))

      Ștergere
  11. Tre sa iau si eu ultimul sezon din Fringe. Apropo stii episodul cu pisica din Supernatural? :D http://www.youtube.com/watch?v=xeHznKC5yfM

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ultimu' sezon din Fringe zau ca m-a dezamagit... da' m-am uitat pana la capat ca ma simteam aiurea sa-l lasa asa... :)))
      Nu pot sa ma uit acu, da' cum ajung acasa bag un ochi. :D

      Ștergere
  12. Oare ti-am mai spus ca nu ma uit prea des la filme si ca nu urmaresc nici un serial? Ca ma relaxez citind o carte, iesind la o plimbare sau spargand ceva prin bucatarie. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie-mi plac la nebunie anumite seriale si fac maratoane si nu m-as mai duce la culcare si n-as mai iesi din casa. :))) Ce-i drept, foarte des mi se intampla exact la fel si cu cartile. :D

      Ștergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template