Comments

miercuri, februarie 20, 2013

Oxigenul este inca si mai important...

Posted by at 19:12 Read our previous post
"Stii cum se spune ca "nu poti trai fara dragoste"? Ei bine, oxigenul este inca si mai important." (House MD)

Pentru oamenii apartinand mediului urban calitatea aerului respirat ar trebui sa prezinte o importanta majora. Poluarea si efectele ei nu mai sunt de mult un subiect nou, insa prea putine initiative au fost luate pentru ameliorarea, daca nu remedierea problemei. In ciuda aerului curat din zonele de munte, poluarea in Romania a atins cote alarmante. 

Ce se poate face pentru a avea totusi parte de aer curat chiar si in orasele cu cel mai ridicat grad de poluare? Raspunsul este pe cat de simplu, pe atat de folositor: purificator aer. Daca afara nu putem avea parte de aer curat, in locuinte, la locurile de munca, la birouri cu siguranta aceste aparate se vor dovedi a fi aliati de nadejde impotriva prafului, fumului de tigara, alergenilor si bacteriilor, mirosurilor neplacute, ba chiar si parului de la animale! 

O curatenie generala se spune ca schimba aerul din casa. Cu toate acestea, rezultatul nu este niciodata complet. Particule de praf raman oricat am fi fost de meticulosi, fire de par de asemenea. Aerisim locuinta periodic, insa ne lovim de aerul poluat de afara. Avand un astfel de purificator de aer, insa, puteti fi siguri ca aerul respirat este unul cu desavarsire curat. Aparatul vine in ajutor completandu-va munca, absoarbe, retine si filtreaza aerul cu impuritati.  

Aduceti aerul curat de munte in propriile locuinte!

post signature

6 comentarii:

  1. Wou, ce produs revolutionar, nu am stiut de el. Da, da, par picata de pe Luna. :)) Dar nu am aflat pretul, poti sa-mi dai o cifra estimativa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am aflat cu ocazia asta o multime de aspecte interesante despre. Pentru preturi ar trebui mai intai sa ai in vedere calitatile specifice cerintelor tale. In functie de suprafata de acoperire, nivelele de filtrare si alte asemenea detalii discutate cu specialistii, ti se va recomanda produsul cel mai potrivit. Daca te duci pe linkul respectiv, exista acolo o pagina de contact prin care poti lua legatura cu managerul care-ti va da toate detaliile de care ai nevoie. :) Inainte de asta exista acolo o gramada de detalii tehnice care te ajuta sa intelegi mai bine toate cele decat ce am putut eu sa cuprind aici in cateva cuvinte. :D

      Ștergere
  2. As avea si eu nevoie de acest produs, macar pentru a elimina mirosul fumului de la tigarea de dimineata. :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, da! Si eu am aceeasi problema din cauza ca eu sunt singura nefumatoare intr-o casa unde mai locuiesc 3 oameni, toti fumatori. :D

      Ștergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template