Comments

joi, februarie 28, 2013

Doar atatia vizitatori ai pe blog?

Posted by at 14:41 Read our previous post
Exista o categorie aparte de oameni, categorie pe care zau daca pot s-o inteleg sau s-o sufar! Oamenii care nu se uita in propria ograda atunci cand se apuca sa judece, sa dea sfaturi moralizatoare si sa reproseze. 

Trecand peste faptul ca nu-mi place defel sa fiu judecata sau sa mi se reproseze trebi de domeniul absurdului, este inca si mai al naibii sa fie facute respectivele reprosuri de catre oameni care stau mai prost decat mine si nu sunt ei in stare sa-si urmeze propriile sfaturi!

Exemplu practic (exagerat, fireste, de dragul fanteziei): - eu, Andera, mareata bloggerita, ma duc la ....... (inserati aici nume blogger cu adevarat maret) si-i zic ridicand o spranceana si stramband din nas: Vai, numai 700 de milioane de vizitatori ai pe blog zilnic? Nt, nt, nt... 

Seriously, dude, go buy some socks and ride a penguin!

Hai pa.

PS: Intamplarea care a dus la articolu' asta n-a avut nicio legatura cu blogosfera...

post signature

15 comentarii:

  1. Vai, ciocanul din imagine este de mare exceptie!!! :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ia fa tu cate un concurs din doua in doua zile, nu conteaza ce dai, treaba e sa dai ceva, sa vezi vizitatori ce-o sa ai! Si ma fa ceva: lasa comentarii pe 1 milion de bloguri!
    PS. Mira-te ca mai comentez la tine, pe la altii n-am mai dat de nu mai stiu cand. Nu ca sunt ciumec, dar n-am nici timp, nici starea, si de multe ori, nici de ce. :-p

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma simt onorata, domnu'! :D Cat despre vizitatorii pe blog, nu prea au ei nici in clin nici in maneca cu rostu' postului; era doar de exemplificare. :))))
      PS: N-am ce da, bre! Agrafe de hartie poate... :)))

      Ștergere
  3. Dear dear, sa fie sanatosi cei care nu mai stiu ce sa scoata pe gura! :D Haidi eu ti pup!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe! Asta am zis si io... da' zau ca uneori ma scot prea tare din pepeni! :))
      Pupici!!

      Ștergere
  4. la ce trafic am eu... nici nu pot să vorbesc despre așa ceva... dar... dacă faci o ironie prietenească și-i spui omului așa la mișto... că nu prea-l vizitează lumea... eu zic că e ok. sper că am înțeles cum trebuie ce ai scris.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe! Nu, bre, n-are legatura cu bloggingu', iar in chestia de mi s-a intamplat mie n-a fost vorba de un om care glumea. Mi s-a reprosat, mai pe scurt, ca n-am casa. :D

      Ștergere
  5. Nici eu nu suport sa fiu judecata. Si la fel ca si tine detest oamenii care vorbesc inainte de a se uita in propria ograda...Daca fiecare si-ar vedea de viata lui...ce bine ar fi! Dar nu, noua ne pasa mai mult de capra vecinului, de deh, nu putem trai fara comparatii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact exact! Si nici nu se pot abtine sa nu inceapa sa te invete cum e mai bine si ce e de facut si ti-o spun cu asa convingere ca ai impresia ca au trecut prin problemele tale de n ori pana acu... Oameni si oameni...

      Ștergere
  6. Daca ai sti cate sfaturi marete de la mame eroine, bune doar la teorie, am primit in ultima vreme!.....Ca sunt sfaturi pretioase n-ar fi asa rau, le pot ignora! dar mereu sunt insotite de un "nt nt nt...nu faci bine! eu as face asa! "

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact!! Uneori ma gandesc ca as renunta bucuroasa la toate sfaturile pentru ca si-asa sunt destul de putini oameni care mai inteleg ce presupune asta. Multi o fac judecand in acelasi timp, si stramband din nas la alegerile pe care le facem noi pana la urma. Nu sunt in stare sa inteleaga ca pot sa gandesc si eu si ca am sa aleg pana la urma varianta care-mi pare mie cea mai buna... Oameni si oameni...
      Zi frumoasa sa ai! :)

      Ștergere
  7. Nu ii lasa sa iti afecteze starea de spirit. Mereu vei intalni oameni care nu pot trai de grija altora si nu isi vad barna din ochi. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe! Exact asa-i. Numai ca uneori ma scot prea tare din sarite! Sunt atat de absurzi ca te lasa fara cuvinte! :)
      Zi frumoasa sa ai! :)

      Ștergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template