Comments

luni, ianuarie 14, 2013

Cum era aia cu...

Posted by at 14:07 Read our previous post
... don't worry! I'll be back! Ei bine... da. I am back. Asezati-va cuminti la locurili voastre si bucurati-va in liniste pentru ca avem multe de povestit. Multe. Multe.

Nu ne-am mai vazut noi de la jumatea anului trecut, ceea ce inseamna ca avem de recuperat o juma' de an. Nu va temeti, le vom lua pe toate pe indelete, sistematic si dragut. Le vom discuta si dezbate dupa pohta inimii si apoi vom reintra in normal...

So, ce s-a intamplat de-am oprit asa dintr-o data activitatea? Ca s-o spun p'aia dreapta, asteptam sa mi se intample doua lucruri de importanta majora si sa revin in momentu' in care le realizez. Ei bine, evident ca nu s-a realizat niciuna. In schimb au fost altele... neplanuite si nebanuite. 

De departe cele mai importante evenimente de anu' trecut sunt urmatoarele:
- voi deveni matusa - in principiu prin martie anu' asta 
- frate-meu si-a ales drumu' de urmat in viata si e proaspat invatacel la o institutie de invatamant pentru asistenti medicali. 

Asadar sunt o sora mandra. Sor'mea fiind cetateana franceza cu acte in regula de ceva vreme, am hotarat (asa dintr-o data) ca ar fi cazu' sa-i facem o vizita, ingloband aci sarbatorile de iarna - Craciun + Revelion. Asadar, in ceea ce ma priveste, cel mai important eveniment ce ma implica direct a fost primul zbor cu avionu'. Poate voi detalia... Poate. Ideea e ca am vazut si-o particica de Franta fara sa fi avut asta in planurile de anu' trecut... 

De unde al meu frate umbla brambura si-a avut o perioada cam mare de rebeliune, asa dintr-o data vine la mine si-mi zice: "As vrea sa invat pentru asistent medical..." Pai cum sa scap din mana asa pornire din partea lui, mai ales ca era prima data cand EL zicea ceva concret despre viitor? Si da-i cu cautari, informari si alte dracii pentru ca deh, in famelia noastra ar cam fi primu' pe domeniu' asta. Eh si de unde al meu frate nu stia cum sa fuga mai repede de scoala si avea n probleme cu, acu stau lipite mandre cu magneti de frigider doua coli A4 pe care-s scrise toate materiile impreuna cu notele obtinute. Care note chiar is mari!! Deci da, sunt o sora mandra. 

Pe langa evenimentele astea, mai punctam:
- concediu' in Grecia si discutii contradictorii eu vs Mires pe tema Turcia vs Grecia. Eu raman la Turcia, lui i-a placut mai mult Grecia... Subiectiv... 

- excursie reusita la munte la Fundata si o alta mai putin reusita la Sarata Monteoru. Accident grav pe drumu' de intoarcere in urma caruia am ramas cu sechele si mi-a luat ceva vreme sa ma pot urca din nou in Furia Rosie...
- Revelion cu bal mascat printre frantuji! De-a dreptu' fascinant, zau asa! 
- one near death experience in urma careia m-am pricopsit cu House drept doctor de familie,
- in cateva zile voi implini frumoasa varsta de 2 ani de nefumatoare
- blogmeet tomnatic cu aceiasi vechi prieteni... Nu stiu sigur daca mai pot numi intalnelile noastre "blogmeeturi"... E impropriu spus... 

Eh si cam asa... Zau de-mi mai amintesc altceva, da' oricum in principiu cam astea-s cele mai demne de mentionat. On a different note, unde pot sa gasesc si io canapele ieftine?... Pe astea nu prea are cum sa le faca Miresu'... 

Asadar... welcome back, me! 

Hai pa si la multi ani!

PS: Cu revenirea asta in forta, evident ca trebuia si o schimbare de look pentru blogulet... 

42 de comentarii:

  1. Heeeeeeeeeeeeeeeei Bora Bora draga, vine ai revenit!!! :D
    Schimarea imi place.

    RăspundețiȘtergere
  2. :D Mujeeer tocmai eram in drum spre tine! :))
    Am revenit, ca era cazu'... Prea am stat mult pe bara. :)
    Ma bucur ca-ti place schimbarea! Surprinzator, nu mi-a luat foarte mult sa gasesc tema asta. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Hehe! Bine v-am regasit, domnule! :D Zau de nu mi-a fost dor de blogareala... :)

      Ștergere
  4. Cam mult te-ai plimbat. Da-i bine c-ai revenit. Si daca tot ai revenit, asa, pe la sfarsitul lunii, ca stim noi doua evenimente atunci, o punem si noi de-un suc, o maslina, ceva...?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. =))) Bineinteles! Numa' sa vedem exact ce si cum ca pentru weekendu' cu ziua mea merg pana colea la munte sa ma dau cu plasticu' pe derdelus. :D Da' cum sa nu o punem noi de-un vin fiert cu scortisoara?... Mmmm.... :D

      Ștergere
  5. Bine-ai revenit, astept in continuare noi posturi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bine ai revenit ! Văd că ai o temă nouă și veselă, mai puțin avataru' care e cam de Halloween !
    Canapele ieftine la magazinul Tamilia, pe lângă stadionul Steaua, la raionul ținut de moldoveni (din Republica Moldova). Acum câteva luni aveau canapele de două persoane, extensibile, de o calitate rară, foarte ușor de manevrat solide și frumos lucrate. Nina, la 1000 lei bucata. Știu, că am luat și noi una. Merită să mergi să vezi.
    Să nu mai dispari și dacă vrei să te ții de blogăreală, treci pe Wordpress.com, e cu mult mai evoluat. E tot gratuit și nu pierzi nimic, are modul pentru transferat articolele de pe vechiul blog pe cel nou. Succes ! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Ma bucur ca-ti place tema! De data asta chiar am gasit-o repejor.
      Mii de multumiri pentru recomandare. Cu siguranta vom merge si pe acolo sa aruncam un ochi. Problema noastra e ca suntem conditionati de un aspect: canapeaua trebuie sa fie foarte tare. Doctor's orders. :D Sper sa gasim ce ne trebuie pana la urma.
      Ohoo vechea disputa blogspot vs wordpress. :D Nu... raman fidela blogspot. Am celalalt blog pe platforma wordpress si-s mai incantata de blogspot desi marturisesc ca nu-mi plac ultimele schimbari de nicio culoare... Sa vad cum ma invat cu ele... :) Mercic frumos!

      Ștergere
    2. Culmea, canapeaua Nina e foarte tare ! Acum chiar te rog insistent să te duci să o vezi, cred că este exact ceea ce vă trebuie.
      Eu nu am vrut să fac sau să mă înscriu într-o dispută dintre cele două platforme, Blogger și WordPress. Nici nu ar fi viabilă o asemenea dispută, ar fi ca o comparație între carul cu boi și naveta spațială ! :)) Am și un blog pe Blogger, de fapt acolo am și început blogăreala. Acum merg în paralel cu ele și crede-mă că afirmațiile mele se bazează pe o bogată și proprie experiență.
      Zi frumoasă !

      Ștergere
    3. Waaaa deci acum mai mult ca niciodata sunt convinsa ca vom mergem s-o vedem! :D Miiii de multumiri pentru recomandare!!
      A nu nu! Era impropriu spus "disputa". De cand ma tot invart in blogosfera am vazut pareri pro si contra blogspot vs wordpress si parerile sunt impartite. Da, stiu ca wordpress este apreciat de mai multi bloggeri decat blogspot, dar io... io mi-s mai Canuta om sucit. :))) Celalalt blog al meu e inceput cam tot de pe aceleasi vremuri cu asta, el fiind pe wodpress. Am mers cu ele in paralel si am ramas tot cu blogspotu' in inima. Poate si unde a fost prima platforma pe care am folosit-o, poate si unde am nimerit sa ma bag pe wordpress atunci exact cand tot faceau modificari si ma enervau, poate si unde prea multa lume recomanda wordpress. Habar n-am. Cert e ca cu bloguletu' asta as vrea sa raman aci... pana la adanci batraneti. =))))
      Zi colorata sa ai! :)

      Ștergere
  7. Ia uite cine s-a intors, asta chiar e o surpriza frumoasa, am tot intrat pe aici, am vazut casuta abandonata si m-am gandit ca ai uitat de noi. Nici gand, tu pregateai o revenire in forta. Super tema, imi place mult. :)
    Sa nu mai pleci. :D Asteptam poze din Franta. :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D Dap, m-am intors. Poate nu la fel de activa pe cat mi-as dori, dar facem tot posibilu'. :D Ma bucur ca-ti place tema! Chiar am avut noroc cu ea. Am gasit-o repede. :)
      Sper sa apuc sa fac ceva si in privinta pozelor din Franta. Sunt niste peisaje superbe, iar la case as fi putut sta sa casc gura ore intregi. :)

      Ștergere
  8. Răspunsuri
    1. :D Daca o sa reusesc si cu celalalt, deja ma pup pe amandoi obrajii. :)))
      Si io tot cu Turcia raman. Evident, mi-a placut si Grecia si evident, mai exista si subiectivismu' faptului ca in Turcia a fost luna de miere, da' totusi... :D

      Ștergere
  9. Bine ai revenit, frumusețe ! De fapt, bine că ai revenit veselă, întreagă și sănătoasă. Începurăm să ne facem griji. Spor la tot ce faci anul acesta!
    P.S. Și te cuceri Fundata ? :D I'm still in love with it. POza mea de cover de pe Facebook e de la Fundata ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iuhuuuuuuuuuuuu!!!!! :D Sunt intreaga si sanatoasa, desi in momentu' de fata nu prea vesela. :)) Viata ma-sii cu suisurile si coborasurile ei cu tot! :))
      Oh, Fundata e absolut superba! Am pus poze aci la momentu' respectiv. Ce mi-a placut cel mai tare a fost ca eram in pulovar si ma dadeam cu sania pe derdelus. :))

      Ștergere
  10. App, și eu mă mutai pe stanicabostanaru.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Nimic nou in toata postarea "Lucruri stiute".... mai putin de fratior: Succes!

    Dar,,, ca o concluzie pentru 2012: a fost un an plin pentru tine:
    - prima iesire din tara
    - prima cursa cu avionul
    - prima data matusa
    - de nunta nu zic :P
    Se pare ca iti place... Bine ai revenit ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. =)))) Stai breeee ca incurcam borcanele! Prima iesire din tara si nunta au fost in 2011. Luna de miere a fost in Turcia si acolo am mers cu autocaru'. :D Anu' trecut, in 2012, am fost in concediu in Grecia tot cu autocaru', fiind a doua iesire din tara, si apoi in Decembrie am mers in Franta - a treia iesire din tara - cu avionu', asta fiind pentru prima data. :D
      Deci anu' trecut a fost plin mai mult indirect decat sa fie ceva legat de mine in mod direct. La mine au fost doar iesirile din tara. :D
      Frate-meu a inceput si el scoala ieri dupa ce ma innebunise ca nu mai vrea sa stea acasa, ca vrea sa inceapa mai repede scoala, ca se plictiseste. :)))) Nu l-am auzit niciodata zicand asa ceva despre scoala. =))Mercic frumos!! :D

      Ștergere
    2. ;)) E semn ca imbatranesc.... pierderi de memorie. Sau... tu faci atat de multe incat am impresia ca timpul sta pe loc? :P

      Ștergere
    3. Ohoooo as vrea io! Dar din pacate... tocmai de-aia zic ca par sa fie multe cand de fapt nu sunt deloc. :))

      Ștergere
  12. Ghini ai revenit... ce de lucre ai mai făcut :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine te-am regasit! :D Am facut si parca... n-am facut. :))

      Ștergere
    2. Nu, zau ca nu! Anu' are totusi 360 si ceva de zile (ca nu-mi vine acu numaru' exact), iar io am impresia ca am folosit o foaaaaarte mica parte din ele. Restu' le-am muncit si le-am dormit. =))

      Ștergere
  13. Bine ai revenit!!!
    Nu mi-a venit sa cred cand am vazut comentariul de la tine! Atat de mult am asteptat sa te intorci, de atatea ori am intrat la tine sa vad daca ai lasat vreun semn...
    Cand ai avut accidentul? Esti bine acum?
    Sa ne povestesti mai detaliat despre locurile pe care le-ai vazut si despre nebunia balului mascat.
    Si felicitari fratelui tau! Ii poate da reteta si baiatului meu? :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D Bine te-am regasit!
      Am revenit acu si sper sa nu mai am plecari atat de lungi pe viitor. :)
      Accidentul l-am avut in aprilie si am scris despre el aci - http://anderay.blogspot.ro/2012/04/la-sarata-monteoru-o-fata-accident.html Am facut noi masina acordeon, dar n-am patit nimic fizic. Miresu' se lovise usor la picior, iar io am ramas cu frica de masini. :D
      Clar trebuie sa povestesc cel putin de balu' mascat care a fost intr-adevar ceva deosebit. Ma indoiesc ca la noi ar putea iesi asa o astfel de petrecere din simplu' motiv ca oamenii difera mult. :)
      Hihi! Sper din toata inima ca toti copiii care trec printr-o perioada de rebeliune sa aiba o "trezire" ca a fratelui meu. Desi marturisesc ca n-as vrea sa aiba aceleasi motive de trezire ca el. Am sa povestesc intr-un post de ce a ales fratele meu calea asta. :)

      Ștergere
  14. Look who's back >:D< Doamna draga nu pot decat sa ma bucur maxim de revenirea ta in acest peisaj :D yeyyyy.. frumoase lucruri ai facut cat ai lipsit din acest peisaj :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I'm back! :D Am facut, am facut si totusi parca n-am facut nimic. :)) Azi sunt cu probleme; nu reusesc de nicio culoare sa vad partea plina a paharului. :))

      Ștergere
  15. Fain.. vad ca n-ai prea avut timp sa te plictisesti! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmm... da, cred ca n-am avut timp sa ma plictisesc, dar as fi vrut sa fac mult mai multe anu' trecut. :)

      Ștergere
  16. Draga mea Andera, ma bucur enorm ca revenisi printe noi astia bloggari :)) apropo... stii ca bucurestenii bloggeri organizeaza blogmeet-uri, nu? ia sa te iau de urechi sa te bag in grupul nostru :) pe facebook ,of cors. apropo. si eu mi-am facut un blog nou pentru cartulii (in engleza) pe langa vesnicul freakyvampire.com (caruia tre sa ii platesc renta pe an)
    Ma bucur ca revenisi si ador noul look. Ti se potriveste mai mult :D
    xoxo Kathy
    PeSeu: M-am apucat de scris o carte erotica. :D http://kathylovesbooks.wordpress.com/2013/01/17/i-begun-to-write/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iuhuuuu bine te-am regasit! :D Asa deci, am ajuns la zi si cu noutatile in legatura cu bloggerii bucuresteni. :D Ma bucur ca-ti place noul look! Imi pare mai aerisit nitel. :)
      In mod sigur ma apuc sa-ti citesc cartulia. De fapt... asta am sa fac acu ca tot am reintrat in pasiunea pentru ficuri. :D
      Pupici!! :D

      Ștergere
    2. Mai e pana o termin. Mai ales ca am de facut o cercetare de mk pentru licenta (gah!!) si abia am terminat prologul si am scris 2 pagini din primul capitol. Dar o sa tin la mine pe blog un mic jurnal de scriitoare :d si sper sa obtin un interviu de la o autoare pe care o ador: Wendy Higgins :D

      Ștergere
    3. Ufff licenta... Nici pana in ziua de azi nu am binevoit sa ma du sa-mi ridic si eu diploma de licenta. :)))
      Eu iti doresc succes si spor la scris!! :D

      Ștergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template