Comments

vineri, mai 25, 2012

Toleranta fata de idioti...

Posted by at 12:08 Read our previous post
Si iar am disparut subit din peisaj pentru o vreme, da' si motivele au fost pe masura, jur! Mai cu munca, mai cu near death experiences (i shit you not), mai cu invatat, mai cu vizite la doftori, evenimente si alte asemenea... 

Nu intram in cine stie ce amanunte, da' tre' sa mentionez faptu' ca in urma experientei mele nu tocmai placute ce implica un asalt asupra sanatatii mele fizice... si mentale (o cam luasem pe aratura din cauza asta), eu si al meu Mires am decis sa ne alegem un nou medic de familie. Nu mai fusesem la doctorita veche de cand eram mica... Nu-mi plac doctorii... Mai bine zis, nu mi-au placut doctorii pana sa dau de actualu'. Il stiti pe dr House? El imi e acu medic de familie. Cu d'alea gen sclipiri de geniu, umor ironic, zvanciri puternice ale capului pentru a da impresia ca-i fugit de la nebuni, da' mai ales, cu puterea de a ma calma pe mine, isterica suprema, in mai putin de 10 minute si c-o reteta pe care-am luat-o de la supermarket... 

Bun. Concluzia de aici: - exact ca in cazul nuntii, si in cazul problemelor de sanatate, absolut TOATA lumea are cate-o teorie si absolut fiecare crede ca ar trebui sa ascult de ei si nu de medic. Pentru problema mea de acum, am trecut de la lipsa de calciu si am ajuns la operatii pe creier si moarte sigura. Asta ca sa vedeti ca plaja de optiuni este extrem de variata. Alegeti si voi o teorie! E moca!

Schimbam total subiectu' si trecem la campu' muncii, unde mi-a fost dat sa cunosc cea mai cretina persoana ever... Cel mai probabil am sa pot da toate detaliile despre treaba asta saptamana viitoare cand ar trebui sa incheiem si relatia de munca si toata tarasenia pe care a provocat-o. Treaba e asa: chiar daca muncesti intr-un anumit domeniu de nspe ani, dar mai ales cand lucrezi in HR si se schimba legislatia cum iti schimbi sosetele, accepta ideea ca iti pot scapa anumite lucruri uneori! Daca un om insista de juma' de an ca are dreptate, macar have the decency sa verifici o singura data daca asa-i sau nu! 

Inca o chestie: ce naiba e cu vremea asta? Zau asa, enough is enough! 

Ne intoarcem la munci. Hai pa. 

14 comentarii:

  1. Îmi place dr House! E genial serialul...

    Dar... nu-mi pot da cu părerea despre sănătatea ta dacă nu fac o listă cu simptome... cum făcea House la tablă sau mai nou... dr. Chase - care i-a devenit moştenitor :)))))

    Aşa că dă şi tu nişte amănunte... dacă vrei să dăm diagnostice... :))))) Nu că ar fi foarte interesant... cum spunea şi House (în ultimul episod): Cancer is boring :))))

    apropo de asta mi-am adus aminte că trebuie să scriu despre asta... dar cred că ceva mai târziu... :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Bun , te iert .. viata ta arata ca un film dat pe fast forward :D :* Te pup si multa sanatate draga ema:*

    RăspundețiȘtergere
  3. Să fii sănătoasă, Andreea, că veselă văd că ești orice ți s-ar întâmpla, și asta e o calitate grozavă !

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie nu-mi place doctorul meu de familie. De fiecare data cand am nevoie de ceva il trimit pe tata :)). Multa sanatate sa ai :*./

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamne ...peripetiile cu doctorii,sunt la zi si la mine:))))

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Florentin Nuuuuu!!! Fir-ar ... Io am lasat sa se stranga toate episoadele din ultimu' sezon ca sa le vad pe toate odata, da' n-am apucat inca. Nu trebuia sa-mi zici nimic! Sau sa fi pus un avertisment d'ala "spoiler alert". :)))
    In fine... Simptomele poate par ele banale, da' cum fiecare om a venit cu cate-o teorie fara sa le fi auzit pe toate sau se intereseze macar nitel mai in amanunt, iar dupa cum ziceam, plaja de optiuni variaza de la lipsa de calciu la operatie pe creier, ai putea sa-mi inventezi si niste simptome! :))))

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Diverse :D Haz de necaz, ca doar asta ramane de facut. :D Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Cris =))Foarte tare! Asta am s-o folosesc intr-un viitor post cu ghilimelele citatului de rigoare pentru ca prea a sunat bine si prea parca mi se potriveste. :D Pupici!! :*

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Zina Apai am fost destul de paranoica pana sa vizitez doctoru'. Apoi mi-am dat seama de toate cele. Totusi, da, prefer sa fac haz de necaz decat sa aleg alte variante... :D Multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Adri =))) Exaaaact asa faceam si io cu aia de o aveam inainte. De regula pe timpu' scolii mai aveam nevoie de adeverinte ca-s apta pentru sport. Evident ca o trimiteam pe mama sa-mi ia... :D Iti sugerez sa-l schimbi cat de repede si sa continui sa-i schimbi pana gasesti unu' care sa ti se para ok din toate punctele de vedere: si comunicare, si sa ti se para ca are habar de ce vorbeste si tot asa... E mare lucru sa gasesti un doctor bun... :) Multumesc frumos!! :*

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Aniela Din fericire n-a trebuit sa continui sa ma duc. :D Multa sanatate sa ai! :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Este greu spre imposibil sa mai gasesti doctori buni, doctori capabili sa puna un diagnostic corect si sa te ajute sa depasesti problema.

    RăspundețiȘtergere
  13. :) zambeste si treci mai departe. da, pe idioti trebuie sa i tratezi cu...toleranta. de ce? pentru ca fiecare dintre ei e ferm convins ca parerea lui este cea care reflecta adevarul. adevarul cui? al tau in niciun caz! adevarul tau il stii doar tu si poate ca nu l bagi pe gatul nimanui :)

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template