Comments

miercuri, mai 30, 2012

Cu si despre pasiuni

Posted by at 17:35 Read our previous post
Da, fratilor, Andera se uita la anime-uri si Andera se uita la seriale japoneze, coreene si taiwaneze. Problem?
 

Vreo 2 ani am tinut in paralel cu blogu' asta inca unu' dedicat special subiectului. L-am abandonat de la inceputu' lu' 2011, da' inca am 700 de vizualizari pe zi minim. Imi placea la nebunie sa fac review-uri si sa rascolesc dupa noutati pentru rubrica de stiri. Totusi... imi lua prea mult timp... Chiar daca vizionarea de anime-uri si dorame a continuat, iar pasiunea pentru muzica asiatica descopera noi limite ale fandomului in fiecare zi, n-am mai scris despre... si-mi pare rau. Concluzion: din cand in cand am sa mai bag aci referiri la subiectu' asta pentru ca ma mananca degetele, jur! 
Tot on-topic: in weekend a fost Otaku. Iar eu evident ca n-am putut sa merg sambata, cand mergea toata lumea. Draga de mine a mers duminica. A avut si parti bune si parti proaste comparativ cu Nijikonu' de anu' trecut despre care am povestit io aici. Pai cand am ajuns, era pustiu, frate! Da' atat de pustiu incat am crezut ca s-a terminat toata daravela si mai erau cativa rataciti care-si strangeau catrafusele. Si ne-am plimbat io si Miresu' prin toata facultatea aia Romano-Americana ca sa gasim... oameni. Tarabe d'alea cu diverse chestii erau putine si degeaba, deci tot cautam intrarea in amfiteatru' ala unde trebuia sa fie concursu' de cosplay. Si l-am gasit. Heeeeey there, people! Aci mi-erati! Sala full. La un moment dat m-am trezit cu Darth Maul langa mine si zau de nu-mi venea sa tip, atat de bine era cosplayuit omu'. In fotografia de alaturi este exact omu' de care zic. Fotografia apartine domnului Nicu Buculei si recomand sa va uitati la toate pozele din albumu' de la Otaku si nu numai. Concurentii de la cosplay mi s-au parut mult mai buni fata de cei de la Nijikon. Mi-a placut mai mult. Am inteles ca s-au straduit sa-i aduca la eveniment pe ditamai cosplayerii faimosi din Finlanda, Germania, Ungaria bla bla si probabil a fost si asta la mijloc... 

Pe blogu' celalalt de care ziceam io mai sus, aveam o lista de anime-uri, manga-uri si dorame vazute. Cred ca am s-o preiau aci si-am so updatez. Oricum aci intru mult mai des decat intru pe celalalt asa ca am sanse mai mari... 

Gata. De ajuns. Hai pa. 

21 de comentarii:

  1. @ Cristi =))) Zi-mi, bre, mai intai "ohayo", apoi bagi "sayonara"... da' mai incolo asa... mai foarte incolo. =))

    RăspundețiȘtergere
  2. Atat stiu de la desene animate in afara de Arigato. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Am avut o perioadă în care eram şi eu înnebunită după serialele koreene şi japoneze :D Mamă ce mai plângeam la ele :)) Acum sunt obsedată de cele spaniole :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Cristi Deeeeeci sa inteleg ca si tu te uiti la anime-uri? :D

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Catalina Nuuuuu!!! Revino la astea ca-s mai dragute decat telenovelele spaniole; si actorii is mai draguti decat... toti ceilalti! =))))))

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu sunt telenovele :)), deşi am două spaniole la care m-aş uita :D, sunt seriale în adevăratul sens al cuvântului :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Baiatul meu era innebunit dupa Inuyasha. Acum doua seri ne-am uitat impreuna la un filmulet, dar imi scapa numele. Ceva cu un carnetel al mortii.

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Catalina Uof uof ... da' totusi, revino in fandom! The fandom needs you! Spread the love! Bwuahahaha! =))))

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Vienela La Inuyasha nu m-am uitat... dar il am pe lista de vazut. :D Filmuletu' se numeste Death Note si e si anime si-s si filme pe bune. Nu mai stiu sigur daca are OVA sau nu, da' parca avea ... Oricum, si anime-u' si filmele sunt clar unele dintre cele mai bune. Filmele ii au in rolurile principale pe doi actori super talentati care au reusit sa redea exact anime-u' si-au intrat in pielea personajelor intr-un mod fantastic. Le recomand din toata inima! :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Am vazut anime-ul si chiar mi-a placut, desi nu mai sunt demult la varsta la care se presupune ca e normal sa iti placa. Nici macar baiatul meu nu mai este asa mic. :))
    Inuyasha i-a placut atat de mult incat daca isi va face vreodata un tatuaj, asta va desena, chipul eroului preferat. :))

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Vienela Anime-urile n-au categorie de varsta. :D Sau asa imi place mie sa zic. Nu cred ca tre' sa ai o anumita varsta ca sa te uiti la anime-uri. :D
    In ultima vreme tot cautam ceva model de tatuaj ca deh, mi se puse pata... dar nu gaseam un model. Eh si in weekend cand am fost la Otaku mi-am reamintit de un anime care se afla tot printre favoritele mele si un personaj de acolo avea un tatuaj dragut... Ma bate rau gandu' sa-l fac pe ala. =)))

    RăspundețiȘtergere
  12. Mi-as mai face si eu un tatuaj, dar trebuie sa ma mai ingras un pic, ca bate pe oase si nu e bine. :))

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Vienela Ai unul sau mai multe? Eterna intrebare: te-a durut? :))) Pe frate-meu degeaba il intreb daca l-a durut ca n-am incredere in ce-mi zice cand vine vorba de d'astea. :))
    Tu tre' sa te ingrasi nitel, io tre' sa dau jos nitel... Facem o combinatie. =))

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce bine ar fi sa putem transfera cateva kilograme!
    Eram mai grasa cand mi-am facut unicul tatuaj(raspuns 2 in 1) si nu durea foarte rau. Cred ca fetele rezista mai bine decat baietii daca nu sunt genul de miorlaite care se sperie de fluturi si musculite. :))

    RăspundețiȘtergere
  15. @ Vienela Ohooo ce bine ar fi... :D
    Ce ma sperie mai tare e ... durata. =))) Adica nu ma sperie acu' ala, nici durerea in sine, da' ma gandesc ca nu stiu cat rezist ca si timp sa ma doara. =)))

    RăspundețiȘtergere
  16. Durerea este de moment, cand a oprit acul se opreste si durerea, deci poti lua pauze ori de cate ori simti nevoia.

    RăspundețiȘtergere
  17. @ Vienela Priceput. Astea sunt chestii bune de stiut! Acu... mai ramane sa-mi adun toata determinarea si curaju' si sa vina concediu' ca ma gandeam ca ar fi bine in perioada aia... :D Oricum de regula cand mi se pune pata pe ceva ma sacaie prea tare ca sa nu-l realizez. :))

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu mi-am facut tatuajul acum 16 ani si nu mi-a parut rau nici macar o clipa.

    RăspundețiȘtergere
  19. @ Vienela Da da da! Asta-i alta treaba de care uitasem. Ma mai gandeam ca poate dupa aceea o sa-mi para rau ca l-am facut avand in vedere faptu' ca am auzit destul de multe persoane cu tatuaje spunand asta... Da' pe de alta parte ma gandesc ca daca imi fac unu' care sa-mi placa si iese bine, atunci n-as avea de ce sa-l regret. Acu... nici n-am de unde sti exact pana nu-l fac. :))

    RăspundețiȘtergere
  20. iti place Ursula K. Le Guin?

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template