Comments

joi, noiembrie 10, 2011

Facebook si PR 4

Posted by at 16:25 Read our previous post
Ete cum ma bag io in chestii despre care n-am habar... Da' cum sa nu ma manance pe mine degetele?

Imi facui cont nou de facebook si-mi facui pagina pentru al meu blog. Nu, n-aveam io cum sa folosesc contu' ala "personel" de facebook ca deh! Imparatia si Globu' si toata familia Globului (vezi despre cine-i vorba) au ramat si m-au gasit acolo... In fine, ideea e ca ma gasiti pe facebook pe numele aprox real Andera Radu, iar paginii blogului ii puteti da Like direct de aci *look right*. Rabdaaaare cu mine, va rog! Am de studiat.

Continuand cu seria asta de termeni pomposi (pentru mine), observai ca-mi crescu si page ranku'. Acu nu stiu io exact la ce foloseste, da' nu poa' sa fie decat de bine si asa ca am hotarat sa ma felicit cu un pahar de cola si un meniu de la Kaufland. Sau un mar. Cu cola.

Hai pa.

26 de comentarii:

  1. diferenta mare intre un meniu la Kaufland si un mar :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mar si Cola!!!! Combinatia perfecta!!! (eu raman la ideea mea despre Cola si aciditatea ei... chiar: intreaba-ti stomatologa asa ca "parere personala a dansei" - Cat afecteaza Cola dintii??? (poate asa.... in sfarsit te lasi de ea)
    Ps: faza e strict pe Coca-Cola!!! de exemplu eu beau Pepsi sau alte "derivate Cola" in cantitati deloc neglijabile :P:P:P

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna! pai eu am un page rank 3 obtinut in mai putin de 2 luni de cand am blogul...google are pagerank 10 de ex...e un sistem de ierahizare a site-urilor si blog-urilor...dar parerea mea personala, ca nu e atat de important , decat in momentul cand te contacteaza lumea sa-si puna reclama la tine pe pagina...(eu lucrez pe SEO)
    Cat despre cola...din cand in cand merge sa-ti faci cate o placere...dintii nu-i duci pe lumea cealalta:))

    RăspundețiȘtergere
  4. @ RaduP =))) Si ghici ce-am ales pana la urma? Cereale cu lapte! =)))))))))
    Bine-ai venit p'aci!

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Nimeni =))) Am numa' combinatii d'astea trasnet: mar cu cola, cafea cu apa minerala si 4 - 5 lingurite de zahar, ciorba cu ceapa si exemplele pot continua. =))))))
    Bre, am renuntat la tigari!! Lasa-mi macar viciu' asta cu cola ca altfel o iau pe aratura, zau asa! Pai aia nu, aia nu, aia nu... Lume plina de restrictii. Imi pun capat zilelor. =)))))))))
    Nu-mi place Pepsi atat de tare ca Cola si am tot incercat sa gasesc inlocuitori pentru ea... Acu de exemplu incerc nestea cu mango si ananas. E super bun! Da' tot cola ramane baza. =)))

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Bianca Cum eu nu le am de nicio culoare cu astea, nici nu acord cine stie ce importanta. Bannere publicitare n-am. Ideea e ca oricum de rau n-are cum sa fie atata timp cat creste. =)))))
    Coreeeeeeect!!! In sfarsit gasesc si eu nitica intelegere! =))) Am renuntat la tigari, fast food mananc foarte rar, macar cola sa-mi ramana! :))))

    RăspundețiȘtergere
  7. Bun, bun de tot! :) Felicitari, nu e de colo ce ai reusit tu. ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. E de bine, o sa-ti si foloseasca, si mare lucru nu ai de facut. ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Nice Multumesc frumos! :D As vrea sa pot pricepe exact daca e ceva de foarte bine sau doar ceva asa... de bine. =)))) Da' cert e ca de rau n-are cum sa fie. :))

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Mack Zau daca am habar la ce-mi foloseste, da' e clar ca de rau nu-i. =)) Mercic frumos! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. http://uzinadeganduri.ro/internet-2/schimba-ti-adresa-de-facebook
    Pentru pagina ta de Facebook. :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Madam, ia sa dai si la mine laic :-w eu inca am PR3 :(

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Gabi Foaaarte interesant! Uite ca la asta nu ma gandisem! Da' nici nu stiu cat o s-o folosesc in formatu' asta... Adica exista aici, daca lumea vrea "s-o placa" da de-aci like ... In fine. Oricum e de retinut treaba. Poate gasesc si io nitel timp sa fac schimbu' asta. :D
    Mercic frumos!

    RăspundețiȘtergere
  14. @ Kathy Am dat, miss! Gata! :D Inca incerc sa caut toti oamenii pe care-i stiu si sa-i bag acolo si sa dau like la toate blogurile pe care le citesc io... Uof... ma bag io in toate prostiile. :)))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template