Comments

vineri, noiembrie 25, 2011

Black Friday? Indeed.

Posted by at 12:18 Read our previous post
A explodat lumea online, zau asa! Ieri pe Twitter numa' asta imi sarea in ochi, da' nici c-am vrut sa ma interesez mai indeaproape sa vad ce e. 

Asta pana azi dimineata. Ajung io la munci ca de obicei, fac cafeaua, ma asez la birou si suna Miresu'... Am zis: "Gata! Iar s-a intamplat ceva... " Nicidecum. De ceva vreme ne tot chinuim sa luam un frigider. Asta de-l avem momentan si-a incheiat (lunga) cariera cu brio si acu e pe patu' de moarte, cam asa ceva. Aveam de gand sa luam un Beko pentru ca ala mi-a placut mie. Avea racitor d'ala pentru apa si cum io-s ceva de genu' "uuuu what does this button do?" as fi vrut frigideru' ala doar pentru treaba aia. A! Io nu beau niciodata apa de la frigider sau cu gheata sau rece pur si simplu. 

Era in jur de 1400 - 1500 de roni Beko ala. Imi zice Miresu' ca-s nu stiu ce reduceri si ca putem sa luam un Arctic cu 900 roni prin eMag. Intru io pe pagina lor, vad titlu' mare "Black Friday" si imi pica fisa... intr-un final fericit. 

Am incercat acu sa intru iar sa pun poza cu frigideru', da' nu merge. Apare pisica aia (tare draguta, de altfel) care zice ca sunt prea multi oameni acolo... Da' macar a apucat Miresu' sa comande frigideru'. 

Eh acu ma gandesc io cu groaza ca n-am sa-l mai pot tine in frau pe Mires daca astia vor continua cu trebile astea... Acu ca a rezolvat treaba cu frigideru' (fiind asta singura piedica pe care am reusit s-o pun in calea lui si-a televizorului pe care si-l doreste) trebuie sa urmeze televizoru'... Dumnezeule, si am numa' sisteme audio, boxe, sateliti si subwoofere care-mi leviteaza in cercuri deasupra capului! Telefoane si intestine de calculator! Doamne, ai mila! Cum naiba sa ma mai pun io in calea Miresului?... 

Deci da. Asta chiar este vinerea neagra... 

Hai pa. 

PS: Sper sa nu citeasca mama articolu' asta... Cel putin nu pana miercuri cand vine frigideru'. Da, si mama imi mai citeste blogu' uneori... 

23 de comentarii:

  1. Muahahaha :) Am vazut si eu pisoiul buclucas, tare simpatic ..si sunt de acord cu tine e neagra pentru unii .. Sa stapaniti sanatosi frigiderul:D

    P.S: acum am avazut ca mi-a intrat comment de la tine .. azi de dimineata am fost telepatica cu Pavel...acum cu tine.. phiuuu .. strange friday!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu habar nu am avut pana azi dimineata cand al meu domn m-a intrebat daca vreau ceva de pe emag. :))
    Pe la 8 mergea lejer siteul dar apoi cand toata lumea si-a dat trezirea a inceput sa pice in sictir, na mai ia ceva daca poti! :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. =)) Clar.... ai pus-o (referitor la mires) asa ca... "meriti" un link ;) =))

    RăspundețiȘtergere
  4. si eu am combina de la beko si e f buna inclusiv chestia aia de baut apa rece vara e criminala

    RăspundețiȘtergere
  5. Ideea e sa verificati bine electronicu' inainte sa-l cumaparati. Cand sunt reduceri mai strecoara si cate un stift la vanzare. :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Erata: cumparati. Clar e neagra ziua de azi! :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu la tura asta am stat pe margine, dar tare sunt curios să văd primele reacţii. Sunt ABSOLUT sigur că mă voi alege cu ceva la tura viitoare (sper să mai fie!...).

    RăspundețiȘtergere
  8. ".... sa verificati bine electronicu' inainte sa-l cumaparati. Cand sunt reduceri mai strecoara si cate un stift la vanzare"
    O DAAAAAA! Mai ales cand nimeresti cate un "strecurat" d`asta... la vreo-o 2000€ si nu merge, atunci sa vezi ce nervi iti faci!!! Sunt patit.... iar cand te duci sa le dai in cap cu el... iti spun zambind: Ne pare rau, altul nu mai avem! Si iar apuca-te si cauta...
    Sustin ideea Andera! Casca bine ochii(la contract) si invarte-l pe toate partile ;))

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Cris-Mary Multumim frumooos! Mai intai sa ajunga la noi... :D Marturisesc ca abia astept sa-l schimb pe ala vechi. Si-a facut el treaba, da' mai tre' sa se si odihneasca acu. Odihna vesnica. =))))
    Am vazut si io ca imediat ce ti-am lasat comentariu, primisem si io de la tine! =)))) E ceva in aer! =))

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Bora Bora Eeeexact la fel s-a intamplat si la mine! Habar n-am avut pana nu mi-a zis Miresu' de frigider. Daca nu-mi zicea, puteam io sa trec linistita de ziua asta fara sa fi stiut ce inseamna "black friday". =)))
    Da, pai can m-a sunat el pe mine era vreo 9 ceasu'. Inca nu se trezise chiar toata lumea. :))

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Nimeni =)))) Sper sa ma descurc pana la urma... :)) Da' nu inteleg cu linku'...

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Antiqul Nu ma face sa-mi para rau ca am luat Arcticu' pana la urma! =)))
    Bine-ai venit p'aci!

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Cristi Da, ne-am gandit si noi la asta, da' ... totusi speram sa nu ne incadram in procentu' ala ghinionist. :))) Acu... pentru noi diferenta aia de 500 - 600 roni chiar conteaza si speram sa fi prins o treaba buna. :D

    RăspundețiȘtergere
  14. @ Max Peter Eu am sa pun pozici pe blog cu achizitia-frigorifica si-am sa zic daca va fi vreo problema, desi speeeeer sa nu existe niciuna! :D Banuiesc ca vor repeta experimentu' asta avand in evdere faptu' ca serverele au fost full mai mereu, deci cred ca au avut ceva vanzari... :D

    RăspundețiȘtergere
  15. @ Nimeni Asa vom face, domnu'! Totusi, tineti-mi pumnii sa nu fie vreo problema si sa mearga totu' ca pe roate! :D

    RăspundețiȘtergere
  16. :))) mai ales daca intalnesti si o pisica neagra pe strada

    RăspundețiȘtergere
  17. "Asta pana azi dimineata. Ajung io la munci..." tu muncesti vinerea? :)) :P:P:P (linkul ai sa il "vezi tu" mai tarziu: e o lista de shoooooping ptr Mires iar citatul... e pentru tine ;))

    RăspundețiȘtergere
  18. Am văzut de ieri la știri "Black Friday"-ul dar am înțeles că făceau reduceri numai la electronice și electrocasnice *sadface*.
    Oricum, baftă la umplerea frigiderului.
    [mamă care citește blogul copilului...măcar al dvs. e decent]

    RăspundețiȘtergere
  19. Felicitări pentru achiziție :D Din păcate eu nu am putut profita, ba din lipsă de buget, ba din lipsă de noroc. Când am ajuns eu era deja stoc epuizat. :(

    RăspundețiȘtergere
  20. Buna ziua,
    Va citim si urmarim blogul de ceva timp, indeajuns de mult incat sa avem bucuria si convingerea ca blogul dumneavoastra merita pe deplin, sa fie premiat cu ''Premiul Most Wanted Blog'' , datorita pasiunii, imaginatiei, talentului, originalitatii si creativitatii dumneavoastra, dar mai ales datorita valorii morale si educative pe care pagina dumneavoastra o promoveaza in blogosfera romaneasca! Va rugam sa ne anuntati daca acceptati premiul sau nu accesand acest link: Premiul MWB ! Puteti afla mai multe despre MWB, convingeti-va de seriozitatea si pasiunea noastra in a promova bloguri de calitate! Ati primit premiul MWB, pentru ca unul dintre autorii nostri v-a recomandat cu placere!
    ''MWB nu cauta faima,nu cauta cifre si nici statistici ,cauta valoarea,originalitatea ,talentul si pasiunea, iar asta face oricine accepta premiul MWB si mai ales cei ce aleg sa devina membrii sau autori ai echipei MWB, pentru ca stim ca dincolo de bloguri vorbeste viata!''

    RăspundețiȘtergere
  21. Ioi :)) Pe unde am dat, pe unde am umblat numai reduceri :))
    Şi io, Doamne, de ce n-am un ban în buzunat, tocmai acu' când sunt reduceri ? :))

    RăspundețiȘtergere
  22. Am si eu frigider de la Arctic. E bun sa stii ;x

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template