Comments

marți, octombrie 04, 2011

Pregatiri de intalneala

Posted by at 17:57 Read our previous post
Iuhuuu ete c-am primit prima leapsa de la intoarcerea mea in blogosfera. Mii de multumiri domn' Ionut!

Ce zice leapsa asta? Trebuie sa raspund la intrebarea: ce ritual urmez inaintea unei intalniri?
Buuuun. Pai io o sa consider ca-i vorba de intalnire d'aia cu persoana de-ti place, nu luam altfel de intalneli. Deja am zguduit blogu' si twitteru' si facebooku' (aci doar cu poze) cu faptu' ca m-am maritat, deci sa zic ca mai merg la intalneli cu Miresu' e cam ciudat. Asadar o sa vorbesc despre perioada cand nu eram luati si nu locuiam impreuna... Moaaaaa cat timp a trecut! Pauza ca tocmai am realizat ca-s baba.

Bun. Revenit. Am avut intalneli cu Miresu' doar cateva luni. Apoi ne-am mutat impreuna. In alea cateva luni de intalneli ritualu' meu era cam asa: sunat de nspe mii de ori Mires (care Mires intarzia intotdeauna din cauza locului de munca de atunci' ba uneori ajungea si la miezu' noptii acasa) ca sa stiu cand sa incep sa ma pregatesc, probat nspe mii de blugi si pantaloni (cam rar spre niciodata fusta) si-apoi nspe mii de topuri care sa se potriveasca. Toate astea desi n-am acordat niciodata o asa mare importanta... Trebile ce erau musai de respectat erau spalatu' pe dinti si deodorantu'. Eh si ma tot pregateam io asa... pentru cele cateva minute cat mai rezista Miresu' sa stea in picioare dupa o zi intreaga (chiar intreaga!) de munca...

Si cam asa cu pregatelile mele. Nu era cine stie ce ritual; mai degraba as baga nervii la ritual. Nervii ca ajungea asa tarziu. Eh in fine... Ar trebui sa-i propun sa ma scoata la o intalneala... As putea adauga inca o intrebare la leapsa asta: cand a fost ultima intalneala pe care ati avut-o? 

Dat fiind ca-i prima leapsa de la revenirea mea dupa cum spusei, am sa profit de ocazie si-am s-o dau la toata lumea. Acu sa nu ma intelegeti gresit; nu-i nimeni obligat s-o preia. Puteti sa luati nominalizarea ca pe-un simplu ping sau poke d'ala de pe facebook: Bora Bora, Bianca, BlueRiver, Capca, Carbonaru (welcome back domnu'), Colega (cand o avea ea timp... cand... o avea...), Cris-Mary, Cristi, Ionut, Dan Brasov, Daninho, DianaEmma, Dianna, Dorina, Efemeride,  Florentin Pavel, Alex, Gabi, Grell, Andrei, Ioana Radu, Kathy, Kiddo, Ioana, Lillee, Miss Apple, Mariciu, Christian, Andreea, Nice & co, NightOn, Pato (ca tot vorbeam noi de lepse! hihi), Pavel, Filip, Radu (desi stiu ca ai facut deja leapsa asta!), Dreamer, Thomas, Mihai Motrescu, Veverita, Roscata, Vlad, Vlad Olteanu, Zinna, ZoZo, SoriN, Tulip & Sunshine, Andreea, Alm, Ella, Tibi (nu nu! Nu tre' sa faci leapsa! :D ), StafidutZ, Roxy.

Hai ca mi-a luat un an... Hai pa!

16 comentarii:

  1. M-ai dat gata cu poza :)) cat despre pregatiri, bine ca acum stati impreuna :)). Multumesc pentru faptul ca ai peluat leapsa

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite de asta e bine să ai trecut, că povestești de întâlniri din amintiri. :lol:

    A mai fost o leapșă de genul, dar merge o reeditare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aualeu, am sa revin si eu zilele astea cu leapsa. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. M-ai facut sa-mi amintesc de o ieseala cu Miresu meu ! :D Aveam bilete la teatru si omu'meu lucrase vreo trei zile de dimineata pana seara. Vine obosit mort si zice ca inchide ochii vreo juma de ora. Ma spal, ma machiez, ma parfumez , ma imbrac si hai sa-l trezesc...Nici cu tunu'n-as fi reusit. Am mai stat un pic, m-am dezbracat, m-am demachiat si mi-am cautat de lucru prin casa ! Dar nu m-am suparat :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Ionut E gif e gif! Da click pe poza si-o sa vezi! :D Pai oricum, dupa cum ziceam io acolo, stam impreuna de la cateva luni dupa ce ne-am combinat. Asta inseamna ca... hmm... cam de aproape 6 ani jumate stam impreuna. :))
    Eu iti multumesc ca mi-ai predat-o! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Diana Foarte interesant punct de vedere! Zau daca m-as fi gandit vreodata din punctu' asta de vedere la trecut. :D
    Serios serios? O preiei? Iuhuuu!! :))

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Bora Bora =))) Asa vezi! Cat de repede! Si mai repede! Ar fi tare s- fi postat deja... =))))

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Zinna =)))) Eu deja eram invatata in perioada aia sa-l vad foaaarte putin, ba in unele zile nu-l vedeam deloc pentru ca ajungea acasa cand eu dormeam si nu ma mai suna sa cobor. :))) Da' tre' sa recunosc ca la vremea respectiva nici nu prea dadeam mare importanta... Aveam ce face. =))))

    RăspundețiȘtergere
  9. Oau ...bun .. ma pui la scris, puteai tu sa nu ma lepsuiesti acu la intoarcere :D >:D<

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Cris-Mary =)))) Pai da pai da! Baga lepse ca sa circule aeru'-n blogosfera cum trebuie! =)))))

    RăspundețiȘtergere
  11. În primul rând, bine ai revenit, doamnă dragă . În al doilea rând ... cred că ar trebui să îmi cer scuze pentru lipsa de activitate din ultima perioadă ... dar abia mai reușesc să citesc titlurile pe care mi le afișează în tabloul de bord...
    P.S. mulțumesc pentru leapșă, promit să o onorez curând :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Dreamer Iuhuuuuuuuuuu!!!! Bine-ai revenit si tu, doamna! Mi-era dor de tineeee!!! :D Vino inapoi pe metereze ca nu-i de gluma! :)))

    RăspundețiȘtergere
  13. Voi face şi eu leapşa, în curând!

    RăspundețiȘtergere
  14. @ Dianna Asa asa asa! La datorie! =)))

    RăspundețiȘtergere
  15. @ Miss Apple Iuhuuu!! Ma bucur ca vrei s-o preiei!! :D

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template