Comments

vineri, octombrie 21, 2011

Oficial nu se mai poate

Posted by at 10:41 Read our previous post
Declar oficial ca a sosit momentul sa pun piciorul in prag. Nu mai exista cale de intoarcere. Nu mai exista alternativa. Nu se mai poate altfel. Daca nu actionez acum, totul e pierdut...

Nu mai pot cu somnu' asta! Nu mai pot sa ma trezesc dimineata. Cum vine toamna, cum incepe somnu'. Zici ca intru in hibernare, zau asa! WTF dude!!!! De regula is foarte punctuala si urasc sa intarzii. Ma, da' cum vine amarata asta de toamna, cum dorm pe mine toata ziua!

Asta e unu' dintre principalele motive pentru care urasc toamna. Pe langa frig, ploaie, vreme mohorata, tone de haine puse pe mine ca sa arat ca o papusa Michelin si alte asemenea... Verdict clar: tre' sa ma culc odata cu gainile ca sa am vreo sansa...

Voi prezentati simptomele astea?
Hai pa.

(sursa poza)

41 de comentarii:

  1. La fel si eu patesc !!!! Uite ca si acum mi-s cu ochii cracanati de somn desi am dat pe gat o cafea. :( Ce e de facuuuuuuuuuut?

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Roxy Daaaa!!! Si mai mult decat atat, as dormi toata ziua! Am o stare permanenta de somnolenta si ma scoate din sarite! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Bora Bora Exaaaact asa sunt si io! Sunt cu cana de cafea langa mine bauta jumate, da' oricum la mine cafeaua n-a avut niciodata ca efect eliminatu' somnului. :)) Io-s total fara speranta de recuperare. =))

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu, de când a început şcoala dorm tot mai puţin. Deşi nu prea am cursuri de la 8, sau nu doresc a merge, mă trezesc extrem de devreme, la 8-8 juma' de multe ori mi-s sus deşi mă pun la somn de fiecare dată după 00:00.

    Nu prea mă afectează pe mine toamna, ci mai mult facultatea, că mi-a stricat somnul obişnuit de multe ore bune.

    RăspundețiȘtergere
  5. Trebuie sa te bagi la somn cel tarziu la orele 23, altfel e greu sa te trezesti dimineata. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Pavel Pentru mine persoanele care se pot trezi devreme fara probleme sau persoanele care se trezesc inainte sa sune ceasul sunt niste mistere absolute. Si le invidiez la culme! :D Mi-as dori si eu sa ma pot trezi fresh si fara probleme dimineata... N-am reusit niciodata. Si de cand ma stiu a trebuit sa ma trezesc devreme. In generala am invatat numai clasa 5a parca, dupa masa. In rest, numai dimineata. Apoi la liceu, aceeasi treaba: am invatat toti 4 anii numai dimineata. Si-apoi imediat dupa liceu am inceput munca si facultatea si evident a trebuit sa ma trezesc dimineata... :((((( Singuru' motiv pentru care vreau sa ajung la pensie: sa dorm cat vreau. =)))

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Cristi Cred ca nici daca m-as baga la somn la ora 20:00 nu m-as trezi odihnita! =))) Sunt eu de asa natura probabil... :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Atunci ia niste multivitamine + multiminerale. 1 pe zi si ai rezolvat problema. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Cristi Da da da! Uite ca de asta uitasem! De cand ma tin sa incerc si eu cu vitaminele sa vad daca au vreun efect si parca-s legata de maini si de picioare! =)) Dar asta da, trebuie incercat clar. Mercic frumos!! :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu ma trezesc la fel de greu mereu :)

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Diverse De regula si eu ma trezesc greu, dar parca toamna se accentueaza foarte tare somnolenta asta. =)))

    RăspundețiȘtergere
  12. Andreea, sunt multivitamine combinate cu multiminerale. Sunt foarte bune, se iau de regula toamna si primavara. Atunci apare de regula starea de oboseala, la trecerea de la sezonul cald la cel rece si invers.

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Cristi Daa corect! Asta m-a tot impiedica pe mine sa trec la actiune: stiam ca exista anumite perioade cand e bine si indicat sa iei multivitamine, dar nu stiam cand si tot ziceam "las' ca o sa ma interesez maine, lasa ca poimaine" si tot asa... :D Deci da, asta-i perioada pentru ele. O sa ma duc la plafar. :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu sunt la a doua cană (mare) de cafea la ora asta şi abia văd tastele în faţa ochilor...
    Parc-a picat bombardeaua cu puiuţi de Moş Ene!...

    RăspundețiȘtergere
  15. eu aş dormi non-stop. şi nu doar toamna:D

    RăspundețiȘtergere
  16. @ Max Peter =))))) Te inteleg perfect! Eu tot la prima sunt, dar oricum n-are niciun efect. Ma gandesc ca ar trebui sa mai trec o data prin tot ce-am scris azi ca sa corectez greselile de tastare... Sunt sigura ca-s o groaza. Dar asta cand ma voi trezi... =)))))

    RăspundețiȘtergere
  17. @ Camelia Daaaaa!! Si eeeu! :)) Numa' ca toamna parca chiar nu mai am nicio salvare! Ma urnesc cu asa o mare greutate ca parca as cara pietre de moara, zau asa! =)))

    RăspundețiȘtergere
  18. Iti recomand sa te muti din Romania, cauta tari exotice, sa nu mai ai probleme de genu asta :-))

    RăspundețiȘtergere
  19. @ StafidutZ Oooooo da!! Asta clar da! Ar fi un vis frumos devenit realitate. Daca as putea m-as muta acolo ieri! =)))

    RăspundețiȘtergere
  20. Eh, nu pot spune ca toamna imi cauzeaza somn. Eu si-n vara tot rupt de somn sunt :)).

    RăspundețiȘtergere
  21. @ Bogdan =))) Si eu si eu! Numa' ca toamna parca e si mai si! Chiar nu ma mai pot rostogoli jos din pat! =))
    Bine-ai venit p'aci! :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu sunt asa de cand ma stiu, nu numai toamna, cea mai grava durere a mea e trezitul de dimineata, m-a si dat sefu' afara de la o sedinta ca am intarziat, si la fel ca si in cazul tau, degeaba beau eu 2 kile de cafea pe zi , ca tot as dormi. sincer mi-ar placea foarte mult sa am un serviciu la care programul de lucru sa inceapa de pe la 14.00, sau hai sa fim mai indulgenti, 16.00:))))))

    RăspundețiȘtergere
  23. Singurul anotimp nasol ca stare pentru mine e vara.

    RăspundețiȘtergere
  24. Hopa, fara sa stiu ce ai scris tu azi, am abordat si eu aproximativ acelasi subiect...ma rog, cu unele diferente pe ici pe colo in punctele esentiale. :P
    Detest zilele mohorate si trezitul dimineata. Iar ne potrivim! :( Normal ca prezint tot felul de simptome, cu diferenta ca eu as dori si vara... :D

    RăspundețiȘtergere
  25. Deci am baut azi 3 cafele... si un espresso... si inca mi-e somn. barbatelul meu acum cand scriu comentariul e la munca...dar el a dormit azi pana la 4 juma, and atunci eu eram la facultate si o injuram in gand pe profa de cologie ca e o tacanita... si dupa ce citesc blogrollu' ma bag la somn... as usually

    RăspundețiȘtergere
  26. Eu dorm ca un bursuc. N-am nicio treaba, intotdeauna uit sa ma trezesc atunci cand trebuie si cand vad ca e cam tarziu, sar din pat si fac totul cu viteza luminii. Printr-o minune, reusesc sa ajung in fiecare zi la timp la scoala. :))

    RăspundețiȘtergere
  27. .... Buna dimineata! :)) (pe bune!)=))=)) sa beau si eu cafeaua si iti citesc si restul posturilor.... am cam lipsit in ultima vreme (motive obiective ;) )
    Ps: tare postul! Imi amintesc ca si Colega a intrat in hibernare (e general deci) si cerea o "desteptare" prin Mai parca.... cand e cald si bine!
    Ps2: Acum ca tot m-am trezit.... vad ca deja s-a intunecat la "mine".... numai bine sa reiau somnul =)) (de luna viitoare deja pot dormi non-stop)

    RăspundețiȘtergere
  28. de acord!
    e misto sa fie iarna direct :D

    RăspundețiȘtergere
  29. uff eu tot dimineata nu pot sa ma scol, dar asta la mine se intampla in orice anotimp )))) Culcatul devreme nu ajuta...mhhh

    RăspundețiȘtergere
  30. @ Thomas Domnule, suntem pe aceeasi lungime de unda la toate trebile astea. Ma simt bine acu. Sunt pe aceeasi lungime de unda cu un geniu. E doar vorba de ceva preferinte neimportante, da' ce conteaza? Le am si io la fel si ma mandresc! =)))))
    Da, cea mai mare durere e trezitu' de dimineata. Tocmai ce-am vorbit la telefon cu Miresu' si ma intreaba daca m-am trezit bine. Ii zic ca da, da' mi-e foarte somn. El: "Pai cum naiba, ca te-ai culcat devreme! Ai dormit 7 ore! E de ajuns!" La care io: "Pot sa dorm si 12, da' daca tre' sa ma trezesc dimineata tot aia e!" =)))

    RăspundețiȘtergere
  31. @ Diana =))) Stiu! Pentru mine ramai un mister in privinta asta. :D

    RăspundețiȘtergere
  32. @ Nice =)) Great minds think alike! :D Deja m-am obisnuit sa avem aceleasi preferinte cand vine vorba de anotimpuri si efectele lor asupra noastra cel putin. :D Si eu as dormi si vara! Mi-ar placea sa am un loc de munca la care sa nu ma duc de dimineata. Sa nu fiu nevoita sa ma trezesc dimineata. Si totusi, programu' meu incepe de la 9 deci poate ca n-ar trebui sa fie chiar asa rau... Si totusi este. :((

    RăspundețiȘtergere
  33. @ Kathy Deci nici la tine n-are niciun efect cafeaua. Ma intreb ce avem noi diferit fata de oamenii pe care cafeaua ii ajuta sa se trezeasca. :D Totusi, cel mai probabil nu mi-ar placea sa muncesc noaptea... :(

    RăspundețiȘtergere
  34. @ Dianna Eh cam asa-s si io, cu singura diferenta ca am inceput sa ma moscai prea tare in ultimu' timp. E somnu' prea dulce si nu ma lasa sa ma ridic din pat. Si cand intr-un final reusesc sa ma ridic din pat, ma misc cu viteza melcului turbat! =))))

    RăspundețiȘtergere
  35. @ Nimeni Auzi domnule, inainte de toate sa stii ca nu-ti motivez absentele! Mai ales ca ai atata timp liber la dispozitie. =)))))) De ce vrei tu sa ma torturezi pe mine de fiecare data? Zau ca nu pot sa-mi imaginez cum naiba merge tara aia cu asa un timp de munca, asa program de lucru! Zau daca pricep! Mai ca as veni pana acolo doar sa vad daca ma iei la misto sau nu! =))))))

    RăspundețiȘtergere
  36. @ Overshift Nuuu! Nici macar! Sa vina vara direct! Si-apoi primavara asa... Si-apoi iar vara! =)))))
    Bine-ai venit p'aci! :D

    RăspundețiȘtergere
  37. @ Ella Eeeeeexact asa sunt si io! Nu numai toamna mi-e greu sa ma ridic din pat, da' toamna parca e si mai si! Pe langa faptu' ca nu ma pot trezi, mai e si o super-moleseala si-o depresie si-o stare d'aia nasoala rau de tot! :D

    RăspundețiȘtergere
  38. @ Pato Iiiideeem!! :D Sa vina vara, zic! :D

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template