Comments

luni, octombrie 31, 2011

Mosule, ce tanar esti!

Posted by at 19:27 Read our previous post
Nu, titlu' n-are vreo legatura directa... Doar aduce asa nitel. Din cauza ca ma tot incapatanez sa dau lepse, Cris-Mary s-a hotarat sa riposteze si mi-a tras si ea mie o leapsa-n freza.

Cica tre' sa fac io aci lista pentru Mos Craciun. Tocmai bine ce-am aflat de curand ca al meu Mires imi urmareste blogu'... asa din umbra... Ideea e ca io tocmai ce mi-am primit cadou'. Nu mai putea astepta pana la Craciun. Aveam nevoie urgenta de un telefon ca al meu era in coma de ceva timp... Si Miresu' s-a conformat si s-a prezentat cu noul meu pisic:
Yep, i'll always be a kid...

Sa vedem ce-as mai adauga pe lista. Hmm.. Ce-as mai adauga?... Zau daca stiu! Un pinguin, eventual... Obsesia mea cu pinguinii n-a trecut, evident. A! Un ceas colorat, ca de la o vreme am o pasiune si pentru ceasuri. A! Si mai mult timp liber. Asta ar fi cadou' perfect! A! Caciula d'aia care atarna ca ma tin de iarna trecuta sa-mi iau si tot cu urechile inghetate stau. A! Alti cercei-stelute ca ...da, evident ca am o obsesie si cu asta...

Cam asa se prezinta listuta mea. Avand in vedere faptul ca n-am prea avut timp sa va vizitez zilele astea si cred ca pentru o scurta perioada de timp tot o sa continue treaba (iar am ramas pe baricade doar io si Colegu', Globu' parasindu-ne... again), am sa va rog sa preluati lepsuta si sa ma anuntati si pe mine cand si daca vreti s-o faceti: Bora Bora,  Capca,  Cristi,  DianaEmma,  Dianna,  Dorina,  Alex,  Grell,  Andrei,  Kathy,  Lillee,  Christian,  Andreea,  Nice & co,  Pato ,  Pavel,  Filip,  Thomas,  Mihai Motrescu,  Roscata,  Vlad,  SoriN,  Ella,  StafidutZ,  Roxy ,  Ionut,  Max Peter,  Rokssana,  Catalina,  Diverse ,  Costin Comba,  NightOn , Stiulete,  Camelia ,  Zina.

Hai pa.

PS: Miresule, ai luat notite?

22 de comentarii:

  1. ...Şi acu' te uitai după alte freze, ca să le-o... Aha, am înţeles! Gata! Da' cred că abia mâine o să am puţin timp... :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa-l stapanesti sanatoasa, e tare nice.:) As avea si eu nevoie de unul nou nout si mai ales...smart. :P Am mai primit lepsuta si am promis c-o voi face cat de curand. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum? Pai si iarna trecuta ziceai de caciula... Ai rabdat atat timp? :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Max Peter Hihihi! :D Pai ce sa fac si io ca doar mi-s darnica din fire! Daruiesc si eu mai departe ce mi-a fost daruit si mie! :)))

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Nice Ma bucur ca-ti place! Si mie imi place tare mult! Acum nu ma mai indur sa-i schimb carcasa. Tot ziceam io ca vreau telefon portocaliu, da' acu cu asta asa... cu pisicu' pe spate nu mai am cum sa-l schimb. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Alex Hehe! Ti-ai adus aminte! Da, si iarna trecuta ziceam la fel si tot nu mi-am luat atunci. Ma gandesc ca poate iarna asta... Poate poate... :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa-l stapanesti sanatoasa ! Pisicuta aia e tare draguta !
    Eu nu preiau leapsa pe blog, pentru ca mie imi plac cadourile-surpriza. Sotul meu imi cunoaste gusturile si dorintele si primesc, de cele mai multe ori, mai multe decat daca as spune direct ca vreau cutare lucruri !

    RăspundețiȘtergere
  8. @ StafidutZ Multumesc frumooos! :D
    O zi cu soare sa ai! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Zina Woooow pai asta-i cazul ideal! La asta aspir si eu... Numai ca momentan inca am mult de munca... :D
    Mercic frumos! :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte frumos telefon! Sa-l folosesti sanatoasa! :) Uite o idee buna: trebuie sa-mi schimb telefonul. :))

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Cristi Mercic frumos! Ma bucur ca-ti place! :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Hai că am dăruit şi eu (dar fără nominalizări, că nu ştiu cine şi-a făcut listuţa deja...) :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Tu când trimiși leapșa asta scapi din vedere că a circulat acum vreo lună și, iar majoritatea au făcut-o deja. :P

    RăspundețiȘtergere
  14. @ Diana Lasa ca leapsa asta circula in fiecare an! Lista cadourilor se schimba sau se mareste in fiecare zi, d'apoi intr-o luna! =))

    RăspundețiȘtergere
  15. Paaaai eu deja am facut lepsuta mai de mult si-am zis ce as vrea sa primesc. :D De amu am sa-ti zic " rosalinda ". =)) sau kitty girl.

    RăspundețiȘtergere
  16. Muahahahaha : 10 puncte lui Miresu pt ca citeste blogul :D Pey ..sa vina Mosu zic :D

    RăspundețiȘtergere
  17. Eu am să o fac prin decembrie că nu-s hotărâtă încă :))

    RăspundețiȘtergere
  18. @ Bora Bora Da, doamna, da' daca s-a schimbat lista intre timp? Sau s-a marit?... :)))) Rosalinda? =))) Mai avem noi un client spaniol care nu vrea de nicio culoare sa-mi invete numele si m-a botezat Carolina... =))))

    RăspundețiȘtergere
  19. @ Cris-Mary =)) Eh, asta asa... cand are si el timp la munca. Da' si cand imi baga cate-o d'aia cu "pai am citit pe blogu' tau..." moaaaaa ce bine ma simt! :)))

    RăspundețiȘtergere
  20. @ Catalina =)) Pai pana in decembrie o mai poti schimba sau imbunatati... =)))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template