Comments

vineri, octombrie 07, 2011

Cu liniuta (2)

Posted by at 11:23 Read our previous post
Prea multe de spus si din prea multe subiecte; asa ca facem rezumat cu liniute asa cum am facut aci.
- nici pana in ziua de azi n-am terminat cu dentista desi simt ca sfarsitul e aproape... Nu stiu daca sfarsitu' vizitelor la dentist sau sfarsitu' meu.... Macar mi-am confirmat faptu' ca asistenta a fost cu mine in generala. Cand i-am dus dentistei pozele de la nunta a lasat toti pacientii sa astepte ca sa se uite ea pe trei albume... Cool.

- maine si poimaine suntem la Sibiu cu nasii. Abia astept sa vad si io orasu' asta! Revin cu pareri, amanunte si poze.

- de asemenea urmeaza o alta ... hmm.. asta nu prea e excursie, da' merge si-asa. Ar fi cazu' sa merg sa-mi ridic diploma de licenta. Din Ploiesti. Sau Pitesti... Umm... p'acolo pe undeva. De fapt e mai mult un pretext ca sa mai vad un oras. Nu, n-am facut facultatea acolo, da' acolo-i acreditata...

- azi merg sa-mi schimb permisu' de conducere. Tre' sa pun acolo numele nou. Cand ma mai striga dentista pe numele nou io ma tot uit in stanga si-n dreapta ca nu-mi dau seama pe cine striga... avand in vedere ca io-s de obicei ultima...

- aseara a fost "la mine" in Cora (Cora Pantelimon) ceva expozitie de reptile. Ma gandeam cu groaza ce s-ar fi intamplat daca ar fi scapat vreun serpisor... Oricum, interesanta idee, ba chiar draguta.

- sor'mea ma paraseste si se stabileste definitiv in tari straine.

- povesteam io de pasiunea mea pentru schitat mobila si ca am de gand sa fac ceva pentru dormitoru' meu. Mi-am facut cuburile si am inceput un cuier pentru hol... Urmeaza post pe larg despre asta.

- am gasit pe un blog o recomandare de melodie. Am ascultat melodia si de atunci o tot ascult in fiecare zi si-mi place maxim. Problema: nu mai stiu pe ce blog am gasit melodia!!! Posibilitati: Andreea, Dorina, Dianna... Zau ca nu mai stiu! Please help!



Hai pa.

Real time update (de cand n-am mai facut asta):
- Colegu' tasteaza de zor...
- Imparatia evident ca tocmai ce-a ajuns la birou exact in mijlocu' postului meu
- Globu' chiar este la birou.
- contactata telepatic, Colega confirma faptul ca si ea munceste.

34 de comentarii:

  1. Ce agitație pe la tine :P Spor și un weekend minunat, dar mai ales relaxant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si pe la mine cand treci pentru niste schimbari? :)) Vezi sa w/e este posibil sa ne adunam, sper numai sa nu mai primesc vesti rele c-am sa cedez. :(

    RăspundețiȘtergere
  3. @ NightOn Oooo da!!! Acu imi astept Miresu' care a alergat toata ziua sa plateasca taxe si sa faca programari etc etc ca sa ne putem schimba permisele si sa schimbe si talonu' de la masina... Si-apoi fuga la nasi... Si-apoi fuga la Sibiu! =)))
    Sa ai un weekend de nota 20!!! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Bora Bora Pentru niste schimbari?... Hmmm... Cat de repede posibil! :))
    Da' nu in weekend acu, nu? Weekendu' viitor! Ca asa ramasese oarecum. :D Ca daca-i acu maine sau poimaine nu-s aci... :(

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Mihai Asta tot mi s-a spus si pana la urma am zis: ia stai asa, nene, pai tre' sa vad io cu ochii mei sa vad ce-i asa frumos la Sibiu! :D Si iacata! Merg la Sibiu! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Vreau si eu in Sibiu :( Lasa k o sa imi iau barbatelu' de-o aripa si mergem la sibiu =))

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Kathy :))) Asa vezi! Pai io am zis clar ca dupa ce facem nunta trebuie sa ne plimbam cat mai mult, sa vedem cat mai mult din tara. Si am cam inceput. Mai sontac asa, da' am inceput. :))

    RăspundețiȘtergere
  8. W/e viitor zapacila, daca nu cumva plecam noi din tara. :))

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Bora Bora Asa asa weekendu' viitor! :D Sa plecati din tara? Abia v-ati mutat in Bucuresti, acu va mutati din tara? =)))) Unde vreti sa mergeti? :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar merită văzut Sibiul, e oraşul meu preferat! Şi melodia chiar e faina. :D

    RăspundețiȘtergere
  11. După ce am lipsit atâta timp de pe blog, al meu cu scrieri, ar fi mers tot un astfel de articol. De fapt, am și avut ideea asta în cap că doar am mai scris la grămadă, dar din motive necunoscute am renunțat la idee. :D

    RăspundețiȘtergere
  12. vad ca esti foarte activa! :) felicitari pe mine ma precupa problemele cauzate de toamna... deja

    RăspundețiȘtergere
  13. frumoasa melodia

    :) sa me trimiti poze cu mobila

    RăspundețiȘtergere
  14. Ahaaaaaaaaaaa, ce am vorbit noi acum vreo săptămână sau două? Că mă iei şi pe mine prin bagaje... :)))))) Şi tot uiţi să mă anunţi! :)))))))))))))

    Păi, nu am văzut Sibiul, dar bănuiesc că merită să vezi orice loc nou! :)

    RăspundețiȘtergere
  15. @ Roxy Ohoooo ce frica mi-a fost mie la primele vizite de-mi venea sa fug de-acolo si sa-mi scot singura toti dintii! =)))) Acu, la atatea luni de cand am inceput, nu mai am nicio frica, da' tot ma doare de innebunesc si dentista mea tot refuza sa-mi faca anestezie. Nu mi-a facut niciodata anestezie... :D

    RăspundețiȘtergere
  16. @ Diana Multumesc frumos!! Chiar a fost frumos! :D

    RăspundețiȘtergere
  17. @ Dorina Iuhuuuuu! Stiam io ce stiam! Deci e prea tare melodia! Si o ascult in continuu! :D

    RăspundețiȘtergere
  18. @ Dianna Eh io am aflat ceva mai tarziu ca de fapt noi mergem intr-un satuc pe undeva pe langa Sibiu. Se numeste Gura Raului si din ce am reusit sa vedem e tare frumos. N-am prea putut sa vizitam mai nimic din cauza ca a plouat tot timpu'. :)) Am avut si noi un noroc... :))
    Ma bucur ca-ti place melodia!! :D

    RăspundețiȘtergere
  19. @ Pavel Lasa soare, intoarcerea intoarcere sa fie, ca restu' vine de la sine! :D Io am scris asa ca nu stiam cum sa scriu mai repede despre toate! =)))

    RăspundețiȘtergere
  20. Ohoo , cam multe Anderutza, cam multe zau .. mai taie din ele...

    RăspundețiȘtergere
  21. @ Pato mercic frumos! Uite ca tocmai ce m-a apucat si pe mine problema asta cu toamna... A inceput sa ma enerveze la culme. Am noroc cu blogul unei fete careia ii place foarte tare toamna si prin posturile ei parca reusesc sa-mi indulcesc si eu imaginea anotimpului astuia. :)))

    RăspundețiȘtergere
  22. @ Miss Apple Ma bucur ca-ti place! :D Dap dap, am sa pun si poze cu mobila, de fapt cu intreaga camera, dar asta imediat dupa ce termin cu ele... hmm... sau sa le pun pe rand?... Hmm... inca nu stiu, dar clar am sa pun poze. :D

    RăspundețiȘtergere
  23. @ Florentin =))) Da, bre, numa' ca ma gandeam io asa ca n-are rost sa te iau cu mine in excursii atunci cand nu putem vizita asa cum trebuie. :D Si n-am putut vizita nimic din cauza ca a plouat tot timpu'! In plus, ai fi vazut nspe accidente pe Valea Oltului si astea te-ar fi facut sa uiti complet de frumusetea privelistii.... :D
    Da, merita vazut orice loc nou. Din punctul meu de vedere e o experienta. Ca-mi place sau nu conteaza mai putin. Invat sa vad partea plina a paharului. :)))

    RăspundețiȘtergere
  24. @ Cris-Mary =))) Ohooo stai asa ca astea-s doar o particica din ele! Inca mai am o groaza pe care ar trebui sa le pun pe lista... :)))

    RăspundețiȘtergere
  25. " povesteam io de pasiunea mea pentru schitat mobila si ca am de gand sa fac ceva pentru dormitoru' meu"....
    Am sa postez pe fb un album numai ptr tine.... cu tot ce am facut eu in casa "noua"... bineinteles ca home-made (gandit-aprovizionat-taiat-montat) poate iti vin "idei" :)) Nevasta.... cand mi-a ascultat "conceptul" si ideea de inceput mi-a spus in fata: astept cu nerabdare- ori ma prapadesc de ras o saptamana...ori iti dau brevet de inventator ;))
    Bineinteles ca.... nu a avut satisfactia sa rada (nu pierd in fata femeilor:P )

    RăspundețiȘtergere
  26. @ Nimeni Azi am intrat pe facebook din cauza ca aveam o urgenta la modu' ca trebuia sa dau urgent de cineva si aia era singura cale. Si-am intrat acolo dupa o absenta de... de cand n-am mai pus poze de la nunta! =))) Nu le am io cu facebooku', bre! :D Da' jur ca intru daca ma anunti si pe mine cand le pui! Imaginatie la schitat am... ohooo! Numa' sa am materialele ce-mi trebuie si sa aiba Miresu' chef... :D
    Nu pierzi in fata femeilor? Domnu', cine zicea mai acu cateva commenturi "Cel mai destept cedeaza :)) Poate de asta m-am si mutat =))=))=))=)) (tot o "fuga" e si asta...nu?)"

    RăspundețiȘtergere
  27. "tot o "fuga" e si asta...nu?"
    Fuga "desteapta" as putea spune.... ca acum comentez de pe compul sotiei ;) =)) si ca sa iti raspund si la intrebarea de atuci cu regretul.... NU! ;)

    RăspundețiȘtergere
  28. Revin.... ca m-am pierdut in "idei"... vazand comentariul Anonimului ;))
    Ce voiam eu sa iti spun.... apropo de calatorii si lucruri "must do"... : Mergand azi cu metroul am "spicuit" o stire care CRED ca te intereseaza (ca sa iti mai dau un motiv de teleportare: nu stiu cum e metroul in Buc :P:P:P dar aici in fiecare vagon sunt niste lcd-uri pe care se afiseaza stiri in timp real: vreme, stiri interne-externe, schimbari de trafic in transp public etc) Deci stirea.... era urmatoarea:
    - Japonia... ( :)) devine interesant,nu?) ... pune la dispozitie pentru primavara anului viitor.... 10.000 de calatorii GRATUITE pentru revigorarea turismului!(bilete-locuri... nici nu stiu cum sa le spun) Asa ca... "parerea mea".... eu zic sa dezbati problema si sa sapi dupa mai multe informatii.... pentru ca Japonia e unul din locurile in care TREBUIE sa mergi :P Nu am cautat mai mult pe net dar din moment ce este dat la "astia" pe un canal de stiri.... eu inclin sa cred ca e pe bune, asa ca documenteaza-te... cine stie poate postezi poze la anu` cu castelul din Nagoia sau cu delfinariul din Tokio ;)

    RăspundețiȘtergere
  29. :)) he-he, gata! Stiu finlandeza "destul"" Dovada? Uite aici linkul care confirma ca am inteles care cum sta treaba (si asta in 20 secunde cred- cam atat dureaza pana se schimba paginile)
    http://wikileaksnews.net/japan-to-offer-10-000-free-trips-to-foreigners-to-boost-tourism-industry.html

    RăspundețiȘtergere
  30. @ Nimeni Fuga desteapta sau nedesteapta, domnu', tot fuga e! =))))
    Anonimu' ala ... e doar un anonim. Io deja is invatata sa primesc critici in legatura cu postu' ala. Nu mi-as fi imaginat ca parerea mea despre Mircea Badea sa fie atat de aprig comentata... In fine.
    Domnu', mi-ai dat o veste ... de nu-ti poti imagina! Incep sa strang bani pentru cazare si incep sa caut ce naiba imi trebuie pentru plecare, gen viza sau mai stiu io ce. =))))) Dar da, as vrea din toata inimioara si din toata pipotica mea sa merg acolo si oricum am sa ajung intr-o zi acolo chiar de-ar fi ultimu' lucru pe care-l fac inainte de sa mor! :D
    Ma gandeam sa scriu un post pe tema asta, da' apoi mi-am dat seama ca asa imprastii vestea si sansele mele de a fi aleasa scad considerabil, asa ca nu mai scriu pe blog despre asta. =))))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template