Comments

marți, octombrie 25, 2011

Azi nu

Posted by at 10:16 Read our previous post
Probabil azi n-ar trebui sa scriu pe blog. Probabil azi n-ar trebui sa exist deloc. Azi aproape ca urasc pe oricine imi iese in cale.

Incepand cu cretinii din metrou care stau in usa ei coborand la a nspea statie (da' sa fie ei acolo, sa fie siguri ca nu raman, saracii de ei, blocati in metrou, probabil...), cretinii care merg in linie cate 3, inghesuiti pe un trotuar unde incap cate 2 oameni... unu' dintr-un sens si unu' din altu'. Eh, ce mai conteaza aia de vin din partea opusa? Sa mearga pe sosea! Sa leviteze! Sa se duca dracului! Duca-se! Cretinii care imi sufla fumu' de tigare in fata mergand pe strada (am niste imagini foarte sadice in cap cu voi si tigarile alea...) si cretinii care se opresc sa discute ce-au mancat ieri la pranz fix in mijlocu' trotuarului de 2 persoane.

Deci azi nu. Hai pa.

20 de comentarii:

  1. Ah, urasc oamenii care nu vad ca trotuarul nu este numai pentru ei, si aici patesc la fel :(.
    Eram intr'o zi plina de cumparaturi si nu a vrut nimeni sa ma lase sa trec asa ca am fost nevoita sa merg pe sosea.
    Lasa ca'ti revii tu :P.

    RăspundețiȘtergere
  2. mda...am fost pe aproape sa-l scuip pe unul care mi-a suflat fumul de tigara in fata cand stateam la trecerea de pietoni sa se faca verde

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu înţeleg ce-aveţi cu bietele animale... :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar azi m-am disperat si e pe 3 babe care mergeau in slow-motion pe strada si eu ma grabeam.... Te inteleg perfect. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu as imparti manifeste prin tot Bucurestiul cu articolul tau de azi. Se pare ca nu esti singura scarbita de indiferenta si indolenta semenilor(asta ca sa folosesc niste termeni mai blanzi). :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai sunt cei(cele) care umbla cu rucsacul in spate prin locuri sau mijloace de transport aglomerate. Parca s-ar duce la munte si se fataie prin autobuz, troleibuz, tramvai, metrou etc. :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Hai sa scoatem articolu' la imprimanta si sa il lipim peste tot =))
    si acum serios... Eu de multe ori la unirii nici nu pot cobori din metrou ca stau dobitocii fix pe centrul usii sa prinda loc pe scaun...

    RăspundețiȘtergere
  8. ai dreptate, toti uram idiotii, numai ei se inteleg

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Roscata Te inteleg perfect! Mai nou, in drumul meu spre metrou dimineata o iau pe o straduta destul de ingusta cu un trotuar cat sa incapa o singura persoana lejer. Se tot opresc doua babe si discuta... si discuta... si apoi se mai opresc. Si stau ca proastele acolo, in mijlocu' trotuarului fara sa spuna nimic, doar holbandu-se la lumea care se chinuie sa treaca pe langa ele... E incredibil ce se intampla!
    Da, cred ca mi-am revenit. Cel putin nu mai sunt cum eram marti. :D

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Mihai Stiu exact ce zici! Cateodata am impresia ca ma cauta pe mine in mod intentionat doar ca sa-mi faca mii de nervi! Nu am absolut nimic cu fumatorii, eu fiind fosta fumatoare. Da' ma nene, eu n-am facut asta niciodata, zau! Hai sa putem locui impreuna pamantu' asta, nu? :)

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Cris-Mary Unde esti tu, femeie, sa-mi dai un hug? Si acu am nevoie de el! =))))

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Max Peter =)))) Iubesc animalele de cele mai multe ori. Iubesc oamenii foaaaarte rar... :))

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Dianna Oooo da! Asta e deja la ordinea zilei! Mai ales cand ies de la metrou: sunt o groaza de adormiti care se moscaie sa mearga, mai casca ochii pe la diverse, isi mai rascolesc in genti, mai se opresc in mijlocu' drumului ca sa raspunda la telefon (nu inteleg de ce trebuie sa te opresti din mers ca sa vorbesti la telefon...) si tot asa...

    RăspundețiȘtergere
  14. @ Nice Oh in cazul asta as scrie unu' mai ... explicit... :))) Da, cred ca toata lumea s-a confruntat cel putin o data cu una din situatiile astea. Eh, daca ti se si intampla toate una dupa alta foarte repede, pai simti c-o iei razna! :))

    RăspundețiȘtergere
  15. @ Cristi Daaaa!! Uite ca de astia am uitat! Da, corect! Culmea e ca nu-s elevi cu ghiozdane in spate. Sunt diversi adulti cu ditamai rucsacurile! Zau ca parca nu mi-ar fi parut asa rau daca erau elevi... da' nu prea-mi amintesc ultima oara cand am vazut un elev, adolescent cu un ghiozdan in spate...

    RăspundețiȘtergere
  16. @ Kathy A da! Mai sunt si astia care mai au nitel si se iau la bataie pentru locuri. Si aia care cica coboara sa-ti faca loc, da' se opresc tot in mijlocu' usii... Niste cretini!

    RăspundețiȘtergere
  17. @ Efemeride Ar fi fost o imbunatatire si asta, numai ca nu cedeaza niciunu'! Au ajuns sa nu se inteleaga nici intre ei!

    RăspundețiȘtergere
  18. Ahhh, am vazut si eu o "GRAMADA" de prosti care se pun in mijlocul trotuarului si stau la "vrajeala" , oare cat de nesimtit trebuie sa fii sa nu-ti dai seama ca incurci toata lumea...?

    RăspundețiȘtergere
  19. @ StafidutZ Exaaact! La asta ma tot gandesc si eu! Cum e posibil sa nu vezi ca lumea se chinuie sa se strecoare pe langa tine si tu sa n-ai niciun stres? Ba mai mult sa te si uiti lung dupa respectiva persoana care abia a reusit sa treaca pe langa tine... Nu inteleg oamenii astia!

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template