Comments

marți, septembrie 27, 2011

Don't worry. I'm back.

Posted by at 12:45 Read our previous post
Cum, ma nene, sa renunt la blog cand visez noaptea zelistu'? Cum sa renunt la blog cand vad poze cu bufnite si imi amintesc ca unei anumite bloggerite ii plac bufnitele? Cum sa renunt la blog cand am avut onoarea sa cunosc niste super-oameni exact din cauza blogului? Cum sa renunt la blog cand am promis ca revin cu poze din luna de miere? Cum sa renunt la blog cand am atatea de zis?  Nu se poate. O sa-mi vina destul de greu sa ma acomodez din nou cu activitatea constanta, da' am sa incerc oricum.

Ultima oara cand "ne-am vazut" v-am povestit io ca am avut petrecerea de burlacite. Eh, apoi a venit si nunta, a trecut nunta, a venit concediu' si luna de miere, a trecut concediu' si luna de miere, am revenit pe baricade la munci in formula incompleta din cauza plecarii colegei, excursie la munte, revenire la pasiunea pentru desenatu' de mobila si realizarea primei bucati, incasarea primilor bani seriosi din ceva postari, schimbare de look si planuri marete de viitor. Cam astea sunt trebile pe care tre' sa le iau la povestit.

Inainte de toate, ce naiba e cu interfata asta de la Blogger? Parca nu pot sa ma acomodez cu ea... In fine, sa revenim.

Incepem cu nunta si ramane ca posturile viitoare sa povestim restu' de trebi ramase. Ba poate chiar sa mai impartim nitel ca am asa o limbarita de mama-mama! Nunta... ca majoritatea nuntilor: frumoasa si cu peripetii. Mie mi-a placut la nunta mea. Ha! Dimineata la cununie am avut cele mai mari emotii. Poate si unde era primu' pas de facut... M-a pus naiba sa-mi iau ditai toacele si mergeam ca un pinguin beat, nasu' si-a uitat buletinu' acasa si-a semnat frate'miu in locu' lui, nu-mi amintesc nimic din ce a balmajit aia acolo de casatorie (noroc cu filmarea), la sfarsit imi zice sa semnez si citez: "cu numele nou si initiala prenumelui tau". Nu serios?? Intrasem in panica incercand sa-mi dau seama care mi-e numele si care prenumele, apoi initiala carui prenume avand doua... N-am auzit fotografu' cand tipa la mine sa sed frumos la poza, asa ca io n-am poza d'aia cu pixu' in mana.
Toate bune si frumoase, scapat cu bine de cununie, luat una bucata cea mai buna pretena si mers la coafat si machiaj. Am avut un soc cand m-am uitat in oglinda pentru ca nu ma mai recunosteam, tot dadeam sa bazai cand mi-a pus voalu', da' la biserica n-am mai rezistat si-am bocit nitel. Totusi am avut parte de-o slujba frumoasa si amuzanta. Unu' dintre cei 3 popi era pus pe sotii in ziua aia... Il ameninta pe Mires ca-l trimite acasa daca nu zambeste, i-a indesat piscotu' pe gat concluzionand ca era foarte infometat, cerea de zor o foarfeca sa-mi taie suvitele de par care au iesit odata cu coroana de pe cap...

Si-am ajuns si la restaurant unde am avut batai de cap cu mesele ce nu puteau fi aranjate asa cum le voisem initial, donsoarele mele au fost date peste cap, mutat de scaune de la o masa la alta si tot asa. Da' pana la urma s-a asezat fiecare la locu' lui. In timp ce dj-u' anunta primu' dans, Miresu' ma intreba: "Auzi, facem dansu' ala sau ne balanganim si noi asa?" Am pastrat ceva "elemente" din dansu' real si in rest ne-am balanganit ... Eh si-apoi n-am mai stat jos. Adica la modu' propriu n-am mai stat jos, n-am mancat nimic, in schimb aveam cate un pahar de apa la fiecare masa si asta a fost energizantu' meu. Am dansat toata noaptea de mi-au crapat picioarele. Acum, la mai bine de o luna de la nunta inca am bataturi la calcai de atunci. Norocu' meu a fost ca eu n-am purtat sandalele deloc deloc. Le-am pus pentru doua secunde cat a durat sa-mi faca o poza si-apoi am luat balerinii. La sedinta foto, la biserica si la restaurant am avut doar balerinii. Simteam o placere sadica sa vad fetele chinuindu-se cu ditai toacele in vreme ce io ma relaxam in balerini... Singuru' avantaj de a purta rochie de mireasa.
Am fost furata si dusa la McDonalds. Relaxare totala si liniste binemeritata! Mi-a facut Miresu' o declaratie de n-am s-o uit in vecii vecilor. A nu, nu d'aia siropoasa si nici lunga cat o zi de post. Amuzanta si oarecum iritanta pentru mine, da' draguta pentru ocazie.

Si-am revenit la dantuit si iar mi-am rupt picioarele. A mea bunica urla dupa mine in tot restaurantu': "Fai maica, mai stai locului ca te imbolnavesti!" Asta in vreme ce Miresu' urla din alta parte la mine sa mananc, iar frate'miu imi indesa o sarma pe gat. Si tot n-am mancat si nici n-am stat locului. Da, m-am destrabalat la nunta mea. Spre sfarsit deja imi cazuse voalu' de nspe ori; nasa mai indesa o agrafa in el si ma ameninta sa stau cuminte pana mi-l da jos. Io "da da!"... si-apoi iara "iuhuuuuu"!

Am avut si oameni care s-au imbatat, am avut si oameni care faceau spume ca vroiau manele (ceea ce am refuzat cu vehementa), am avut si probleme cu membrii ai familiei, am avut o groaza de surprize neplacute de la oameni care n-au venit si cate si mai cate astfel de mici chichite... Eh, in noaptea respectiva nu m-a mai intreresat de nimeni. Probabil de-aia mi-a placut atat de tare la nunta mea...

Si-acu concluzii: nu ma asteptam sa se schimbe ceva dupa nunta. Zau daca am crezut pentru o clipa ca se va schimba ceva! Si totusi s-a schimbat. Adica m-am schimbat. Eu. Sunt mai responsabila, mai serioasa, mai stapana pe mine, mai cu durere-n cot fata de altii si-mi place mai mult de mine asa.

The new and improved Andera va zice din nou obisnuitul "hai pa".

45 de comentarii:

  1. asa DA. Uite o atitudine cum imi place mie!

    RăspundețiȘtergere
  2. ne bucuram pentru tine :)

    eu aman de vreo 3 ani nunta, ca nu stiu sa dansez...dar deloc :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @ NightOn & Ionut Multumesc frumoooos!! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Suflet de curva Ce-i corect e corect! :D E mult mai bine asa cum sunt acum. Chiar am o atitudine asa cum mi-am dorit intotdeauna! Mercic frumos! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Tibi =))) Si Miresu' meu e complet pe langa; e din alt film cand vine vorba de dans, dar in ziua respectiva dansu' e ultimu' lucru la care te gandesti. :D A! Ca tot vorbind despre: la un moment dat mi se pusese pata pe sefu' Miresului si pe sotia lui si-i tot luam la dans pe amandoi. Miresu' a observat si m-a intrebat de ce. Sefu' lui era ataaaaaat de amuzant cand dansa ca nu ma puteam abtine! In mod sigur n-am mai vazut pe cineva atat de afon la dans, da' pe de alta parte, nu era nimic rau in asta: el se simtea bine si noi pe langa el... =))

    RăspundețiȘtergere
  6. P.S.: Eu m-am obisnuit cu interfata veche si nu-mi trebuie deloc interfata noua. :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai chiar asa, cum ma ai putut,a? :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa fii sanatoasa si sa fii tu asta conteaza. Bine, si sa nu renunti la blog, da?

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Cristi Mercic frumooos! :D Cred ca si eu ma mut inapoi pe interfata veche, da' tare mi-e ca o sa-mi faca exact ca si astia pe twitter de m-au fortat sa trec pe aia noua desi nu-mi place de nicio culoare! :D

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Bora Bora =)))) M-am chinuit din rasputeri, a fost cel mai groaznic lucru pe care a trebuit sa-l fac! Mi-a fost al naibi de usor sa ma las de tigari, da' de blog nu merge! =))))

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Christi Corect, numa' ca vechea io nu imi placea foarte tare. :D Acu-s mai bine. =))) Nu cred ca pot sa renunt la blog nici daca ma chinui cu tot dinadinsu' dupa cum bag io seama... =))

    RăspundețiȘtergere
  12. fata, mi-a fost dor de tine !!! am si vrut sa te sun de ziua nuntii, da' m-am sucit...numai de mine nu mai aveai tu timp !!!
    vreau sa vaz poze cu tine...si mai vreau sa nu mai dispari ,a;a, de capul tau, din blogosfera !
    haidi, pa ! oups, asta e de pe blogul meu !

    RăspundețiȘtergere
  13. Heeeeeeeei, bine ai revenit. In formula de maritata si la casa ei. Muhahaha. Da' o poza n-ai pus si tu cu o tanti mireasa. Zgarcita mai esti. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  14. W.B. !!!! Asta e concluzia ce imi place: "mai cu durere-n cot fata de altii"
    Ps: .... Nimeni

    RăspundețiȘtergere
  15. @ Capca Domn' Capca si mie mi-a fost dor de tine. In ziua nuntii daca ma sunai nu aveai sanse sa asculti vreo fraza coerenta de la mine. =)))
    Da, am sa pun si-o poza doua cu mine mireasa... :D Sper sa nu mai dispar din blogosfera foarte curand, ba chiar sper sa-mi revin la normal si sa-mi imbunatatesc activitatea! :)))

    RăspundețiȘtergere
  16. @ Lillee =)) Bine te-am regasit, doamna! :D Cum ii ziceam si lu' domn' Capca mai sus nitel, am sa pun si neste poze cu mine mireasa ca trebe! :D

    RăspundețiȘtergere
  17. @ Nimeni Pai asta era starea la care am aspirat intotdeauna, da' parca n-am avut niciodata un asa impuls. De data asta l-am primit cu varf si indesat. Asa ca... n-are rost sa ma mai strofoc tot io si ma doare la bascheti, vorba ceea. :D

    RăspundețiȘtergere
  18. Chiar ma gandeam de ce nu mai scrii, si mi-era dor sa citesc o postare de-a ta.
    Ma bucur ca te-ai distrat si ca ai avut o nunta reusita. :*

    RăspundețiȘtergere
  19. Bine-ai revenit! Sa-ti fie de bine! Pune-te pe scris!

    RăspundețiȘtergere
  20. Bine ai revenit! :) Concluzia articolului ii va face pe toti solitarii sa isi doreasca sa dea buzna la casa de casatorii. :D Se pare ca ti-a prins bine nunta! Astept cu interes noi povestiri picante. :P

    RăspundețiȘtergere
  21. Mi'a fost dor de vorbareata asta mica :P >:D< :*, adica de tine :P

    RăspundețiȘtergere
  22. bine baaaa!! :D casa de piatra inca o data si toate cele!

    RăspundețiȘtergere
  23. @ Dianna Nu eram sigura daca ma mai intorc pe blog sau nu. Am foarte putin timp liber la dispozitie chiar si acum cand am terminat si cu nunta si cu toate cele. Totusi... n-am putut sa mai stau departe de blog. =))) So here i am! :D Bine te-am regasiiiit! :D :*

    RăspundețiȘtergere
  24. @ Moty & Roscata & Filip Bine v-am regasit!! Si mie mi-a fost dor de voi! Mercic frumoooos! :D

    RăspundețiȘtergere
  25. @ Nice Bine te-am regasit!! :D Da, mi-a prins bine nunta, desi am insistat atata sa n-o fac si saracu' Mires a trebuit sa traga de mine, ba chiar sa ajungem la discutii aprinse pe tema asta. :)) Ma bucur ca n-a renuntat si-a insistat. :D
    Pai se pare ca tre' sa continui cu o mica postare legata de nunta ca sa pun si-o pozica-doua cu mine mireasa... Apoi revenim la postari normale. :))

    RăspundețiȘtergere
  26. @ Anonim Mercic frumos, numa' ca nu stiu exact cine esti. Scoate-te din anonimat! =))

    RăspundețiȘtergere
  27. Mi-e tare drag de tine cum povestesti. Si ma bucur ca ai avut taria sa te simti bine chiar si atunci cand altele s-ar fi pus pe bocit ditai fluviul.
    Acuma, iti dai seama ca nu pot sa cred ca te-ai schimbat. Probabil e la fel ca atunci cand implinesti 18 ani si nu crezi ca asa, peste noapte, iti vine mintea la cap. Dar iti vine. Asa ca, intr-un an doi o sa am si eu un fundament serios cand o sa zic daca ai dreptate au ba.
    Hai pa! :-P

    RăspundețiȘtergere
  28. @ Ioana Ma bucur ca ti-a placut si mai ales ma bucur ca ai avut rabdare sa citesti toata polologhia asta! =))) De regula posturile astea lungi stiu ca nu prea sunt citite; le scriu mai mult pentru mine. :)))
    Cat despre schimbare, crede-ma pe cuvant ca n-as fi crezut in ruptu' capului ca nunta ma poate schimba in vreun fel. Adica relatia mea cu Miresu' are deja aproape 7 ani (facem in decembrie 7 ani), deci iti dai seama ca nu ma asteptam la cine stie ce schimbare... Dar da, m-am schimbat. Mai bine zis, oamenii m-au schimbat. Prea puneam la suflet fiecare prostie si prea imi dadeam si ultimu' nasture ca sa ajut si prea ma lasam afectata de orice... Am vazut ca nu merita. Am simtit pe pielea mea ca nu merita. Si-am invatat sa ma doara-n cot. :D Asta a fost schimbarea majora si cea care mi-a placut cel mai tare, dar au fost si altele mai micute. :) Eu totusi sper sa nu ajunga nunta sa te schimbe asa cum m-a schimbat pe mine. Sper sa ai o nunta fara peripetii si sa fii inconjurata de oameni carora sa le pese intr-adevar. :)

    RăspundețiȘtergere
  29. Mă bucur enorm că nu ai avut manele. Totuşi ăla e un moment al tău nu al neamurilor/prietennilor.
    Ita la ei domn'le!! Vor mamele? Să se ducă la un concert Gutză sau Salam nu la nunta ta , nu?
    Măcar ăla să fie singurul moment de necocălărism din viaţa ta :)) Doar era ZIUA TA DE STRĂLUCIRE :*

    RăspundețiȘtergere
  30. Iti multumesc mult de urare! Noi facem 9 ani in decembrie si de o luna ne-am mutat impreuna.
    In ceea ce priveste pusul la suflet, si eu fac la fel. Sper ca o sa-mi treaca in curand ca altfel...

    RăspundețiȘtergere
  31. @ Kathy :D A fost conditia de baza cand am ales DJ-u'. I-am spus clar: fara manele la nunta noastra!, iar ei au raspuns asa: ne-am gasit bine in cazu' asta pentru ca noi de regula nu avem manele in playlisturi.... :D Asadar pe cei care veneau la mine si-mi cereau manele ii linisteam spunandu-le ca ii pot ajuta cu muzica greceasca, arabeasca, ba chiar si lautareasca, dar nu exista manele. Si oamenii au fost multumiti cu alternativele. Ba chiar spre dimineata era euforie ca DJ-u' a indraznit sa bage si Guess Who si ceva Mafia sau Parazitii nu mai tin minte exact. Lumea care mai ramasese era in extaz chiar daca era vreo 4 dimineata. =)))))
    Exact asta le-am zis si io: la nunta mea dansati pe ce muzica vreau io. La nuntile voastre io am sa dansez pe ce muzica vreti voi. :D
    Mercic frumos si bine-ai venit p'aci!!!~ :D :*

    RăspundețiȘtergere
  32. @ Ioana Oooooo multi inainte!! :D Noi ne-am mutat impreuna (mai bine zis el s-a mutat la mine) la vreo cateva luni dupa ce ne-am combinat. =)) Asta era iarasi un motiv in plus sa cred ca nu aveau sa fie schimbari majore... :)
    Eu sper totusi sa nu fii nevoita sa te schimbi; sa ai parte de oameni care sa nu profite de bunatatea ta, ci din contra, sa aprecieze. :)

    RăspundețiȘtergere
  33. Arshh , acu vazu-i si postareqa asta ..damn cum sunt ocupata la birou tocmai cand esti tu back in business.

    RăspundețiȘtergere
  34. @Cris-Mary Stai linistita ca si la mine-i cam haos momentan, dar cred ca se vor limpezi apele in foarte scurt timp. =)))

    RăspundețiȘtergere
  35. "Cum sa renunt la blog cand vad poze cu bufnite si imi amintesc ca unei anumite bloggerite ii plac bufnitele?" *redface*

    RăspundețiȘtergere
  36. Si ce nunta draguuuta (postez pe serii -.-'', citesc putin, mai am ceva de zis apoi iar si iar, scuza-ma) <3. Aia a fost rochita? E adorabila :3. Imi plac chestiile simple (in ultimul timp am vazut numai mirese-alieni).

    RăspundețiȘtergere
  37. @Andreea =))) So glad to be back! So glad you're still on! :D
    pai nu serios, poza cu lanticu' cu bufnita am vazut-o la un moment dat pe tumblr si imediat m-am gandit la tine! :))
    Aia a fost rochita si aia-i si pisica mea. :D I know exactly what you mean cu miresele alieni. =)))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template