Comments

miercuri, septembrie 28, 2011

Been busy. Got married.

Posted by at 12:35 Read our previous post
Desi planuisem sa trec la urmatoru' subiect de discutie, mi s-a atras atentia ca n-am pus nicio pozica cu mine mireasa si n-am cum sa nu respect cererile. Asadar acesta va fi un post doar cu ceva poze... Inainte de toate, totusi, trebuie sa spun ca am avut un fotograf genial! Gata, acu putem sa incepem...


Incepem ca oamenii cu inceputu': la cununie... Am avut confetti si orez si-n sandale! In poza asta Colega ma sorcovea...








Cu amicu' blogger Andrei, una dintre cele mai mari surprize placute pe care le-am avut! N-am cum sa nu-l parasc: pana sa ajungem la primarie, Andrei se aciuiase pe la o alta nunta...








La pregatiri. Donsoarele mele tocmai reusisera sa-mi traga rochia pe cap si-acu imi puneau cerceii...










O ultima privire in oglinda inainte sa mergem la sedinta foto.
















Traversand Pantelimonu' in drum spre locatia pentru sedinta foto...










Si-ncepu sedinta...











Gemenele nasilor. :)











Primul dans.

















Si-a inceput destrabalarea....

Eeeeei gata ca deja am exagerat. Urmeaza ceva poze din luna de miere. Acolo-i mai mult de "povestit pe poze"...

Hai pa.

57 de comentarii:

  1. Doamne cât ai putut să zbieri o.O Mă și a doua zi încă aveai voce o.O Bine ai revenit pe blog :D:D:D Știam că nu renunți :D:D

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Andrei =)))) Ohooo si inca am mai zbierat destul dupa ce ati plecat voi pentru ca am ramas noi cu invitatii nasilor si... n-aveam cum sa ma abtin! :)) Adevaru' e ca si io m-am mirat ca inca mai aveam voce a doua zi... Chiar a fost ciudat. :))
    N-am putut sa renunt. M-am chinuit, ce-i drept, da' n-am mai putut... :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai, mai, ce fotogenici sunteti. Casa de piatra inca o data! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Roscata Iuhuuuu!! Ma bucur ca-ti plac!! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. In primul rand nu pot sa nu remarc... cat de frumoasa e mireasa :D... si ca radiaza de fericire!(sper sa nu citeasca aici cine nu trebuie, ori din partea mea ori a ta!) Casnicie fericita iti doresc!

    Bine ai revenit in blogosfera!

    RăspundețiȘtergere
  6. Păi, cum se spune şi mai sus... nu pot să nu remarc că eşti tare frumosă şi ai nişte ochelari de soare interesanţi.

    Şi pe mine nu ai vrut să mă inviţi la nuntă :))))))))))))))))

    Căsnicie fericită... şi bine ai revenit printre bloggeri. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Pato Multumesc frumoooos! Am avut mare noroc cu cosmeticiana si coafeza care ar putea scoate minuni din oricine! :))
    Inca o data multumesc frumos si sa ne citim cu bine!! :D

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Florentin Mii de multumiri, domn' Florentin! Mi se pusese pata pe ochelarii de soare ai surorii mele, asa ca am renuntat la ai mei si-am ramas cu ai ei. :)))
    Sa-ti zic o treaba: nu mai stiu unde am vazut o poza cu messu' unuia care avea la status asa "am nunta sambata. care vrea sa vina, restaurantu' e ... " Eh la un moment dat chiar mi se parea o idee buna... =))) Decat sa alerg dupa fiecare om in parte...
    Mercic frumos!!

    RăspundețiȘtergere
  9. buei, ca esti frumoasa, io stiam de dinainte de-a te marita, doar te-am cunsocutara mult inaintea nuntii!
    da' tot nu pot sa nu remarc ca ai fost o mireasa shucara! urato ! :p

    RăspundețiȘtergere
  10. Domn' Capca, la fel de iubaret ca intotdeauna! :D Multumesc frumos! :D Da' cum adica, bre, shucara? Adica in ce sens (cum ar spune Colega)? =))

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu n-am stiut cat de frumoasa esti!
    Si ca mireasa esti superba!
    Sa fiti fericiti si sanatosi!

    RăspundețiȘtergere
  12. Pozele au reusit sa-ti surprinda foarte bine personalitatea exuberanta, extrovertita, iar rochitele au fost tare frumoase. Se pare ca ai avut o nunta de vis! :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Deci acum sa comentez in premiera si pe blogul tau, dupa fericitul eveniment! Iti doresc multa fericire si sanatate, alaturi de sotul tau si bineinteles casa de piatra!
    Acum sa-ti raspund la intrebarea adresata pe blogul meu, blogul domnului Lost, nu mai e valbil, pe motiv de neplata a domeniului, asa ca...nu mai e blog:)))
    Deci inca o data tin sa-ti urez toate cele bune pe noul drup care a inceput in viata ta si iti multumesc din suflet ca n-ai uitat sa ma citesti!

    RăspundețiȘtergere
  14. "pana sa ajungem la primarie, Andrei se aciuiase pe la o alta nunta.." =)))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce miresică frumoasă!!!! Foarte reușite fotografiile.

    RăspundețiȘtergere
  16. Eu am vazut pozele inainte sa le vezi tu :)... Ai fost foarte frumoasa si ai niste poze foarte reusite... multe poze foarte reusite :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Vaii, ce poze frumoase. La fel si mireasaa. Ce bine ca ai pus poze; de nu puneai, ma ratoiam si eu umpic. :)) :*

    RăspundețiȘtergere
  18. Va dorim multa fericire si cat mai multa fericire!

    RăspundețiȘtergere
  19. Casa de piatra! Sa fie intr-un ceas bun! Sa aveti parte de toate cele bune si sa aveti pace si liniste in suflete!
    Sunteti foarte frumosi! Sa va iubiti mult ;-)

    RăspundețiȘtergere
  20. Casă de piatră și mă bucur că v-ați simțit bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Poze vazute.... acum revazute si tot frumoase sunt!
    In rest... imi raman "pe retina" 2 faze memorabile ptr mine: aia cu popa in biserica si miresu`=))=)) ... si acasa cand te-a vazut prima data, de era sa scape tigara din mana... fatza cazuse oricum ;))
    Astept pozele cu "turcii vostri" (am vazut ca ai facut add la tot familionul)
    Sanatate si multa fericire!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. @ Moty Mii de multumiri! Este rezultatul a peste 3 ore petrecute la coafat si machiaj. :)) Multumim de urari!! :D

    RăspundețiȘtergere
  23. @ Nice Intr-adevar am avut un geniu ca fotograf si-am sa-i fiu recunoscatoare pentru tot restul vietii! :D Despre personalitatea mea, jur ca de regula is cam anti-sociala, vorbesc putin si doar atunci cand chiar trebuie desi pe blog as putea abera la nesfarsit... =))) Eh, treaba e ca in ziua respectiva nu m-a mai interesat nimic nimic! M-am destrabalt cat de tare am putut, am urlat pana mi-au iesit plamanii pe gura (domn' Andrei poate sa confirme :))) ) si tot asa. Am trait fiecare clipa la maxim asa cum n-am mai facut-o niciodata. Doar o data fac nunta... :D
    Ma bucur ca ti-au placut rochitele!!! :D

    RăspundețiȘtergere
  24. @ Iulian Grecu Multumesc frumoooos!!! :D Si bine-ai venit p'aci! :D

    RăspundețiȘtergere
  25. @ Thomas =)) Domnu', sper ca ti-au trecut emotiile! :D Abia astept sa vad poze de la nunta ta! Sa vezi atunci emotii si la mine cand am sa incerc sa-ti urez ceva coerent. =))
    Asadar domn' Lost a renuntat la blogu' platit, da' n-a trecut si el pe unu' d'asta free?... :( Pe tine, domn' Thomas, n-am cum sa nu te citesc! Cele mai efervescente posturi le citesc la tine! Nu stiu exact de ce, da' cand ma gandesc la blogu' tau imi vine in cap clar cuvantu' asta "efervescent". :D
    Multumesc frumos de urari si sa ne citim cu bine! :D

    RăspundețiȘtergere
  26. @ Filip Pai da, bre, ajungem si noi, io cu Miresu', la primarie si-l vedem pe domn' Andrei stand laolalta cu un grup de oameni la o alta cununie... =))) Cameramanu' meu a filmat exact cand il intrebam pe Andrei: "Si ti-a placut la nunta? La nunta asta, ca tu ai mai fost la una inainte sa vii aici... " =)))))

    RăspundețiȘtergere
  27. @ NightOn Multumesc frumooooossss!!!! :D Si bine te-am regasiiiiit!! :D Intr-adevar am avut un fotograf genial caruia o sa-i fiu vesnic recunoscatoare! :D

    RăspundețiȘtergere
  28. @ BlueRiver Haaaa? Stai stai stai ca m-ai pierdut pe drum! =))) Cum ai vazut pozele inaintea mea? =)) Unde? Cum? Cand? =)))
    Multumesc frumooooos!!!

    RăspundețiȘtergere
  29. @ Dianna =))) Deja primisem ceva amenintari cu moartea daca nu puneam poze de la nunta si n-aveam de ales! Inca tin la viata mea! =)))))
    Ma bucur ca-ti plac pozicile! Multumesc frumoooos! :D

    RăspundețiȘtergere
  30. @ Faze si scheme & Mireasa & LaGrig Mii de multumiri si bine-ati venit pe-aici! :D

    RăspundețiȘtergere
  31. @ Ioana Multumim frumoooos!! Ma bucur ca ti-au placut pozicile! :D Abia astept sa vad poze de la nunta ta! :D

    RăspundețiȘtergere
  32. @ Diana Multumim frumooos! :D Da, intr-adevar ne-am simtit bine. Am avut mult de tras cu toate pregatirile, dar in ziua respectiva am dat totul deoparte si ne-am destrabalat! :D

    RăspundețiȘtergere
  33. Nu mai da vina pe machiaj si coafura: esti foarte frumoasa si gata! :)

    RăspundețiȘtergere
  34. @ Nimeni Ma bucur ca ti-au placut pozele! :D Da, tu ai vazut mai multe. Inca mai am de urcat pe facebook, da' n-am avut cand... Tre' sa le pun si pe alea din luna de miere... Poate la urmatoru' concediu o sa am si io timp. :)))
    Care faza cu Miresu' si popa? Cand cu piscoturile si cu vinu'? :D Cand m-a vazut prima data eram eu foarte nervoasa ca nu venise direct la mine. El cica venise sa ma ia de acasa, da' cand a intrat s-a dus mai intai la lume in bucatarie, vroia sa-si aprinda o tigare si tot asa... Las-o pe mireasa, ca ea poate sa astepte! =)) Am tipat la una din donsoare sa-i spuna sa vina si-a venit cu toate alea in mana plus tigarea... =)))
    Daaa ne-am imprietenit cu familia de turci, familie pe care eu o invidiez si sper din toata inima ca familia mea sa ajunga sa fie ca a lor. Sunt niste oameni de nota 20! Pustii respectivi pe care i-am adaugat pe facebook sunt atat de politicosi, respectuosi, saritori, dar totusi cu simtul umorului, de viata si de caterinca... Si cum interactionau cu parintii, adica relatia parinte-copil era extraordinara! :)
    Sper sa apuc azi sa scriu cate ceva despre asta. :D Multumim frumoooos!!! :D

    RăspundețiȘtergere
  35. @ StafidutZ Multumesc frumooooos! :D Bine-ai venit p'aci!! :D

    RăspundețiȘtergere
  36. @ Moty =)) Uita-te mai bine la primele doua poze! Acolo m-am machiat singura si destul de sters, iar paru'-i lasat liber. :D Sunt normala... :)))
    Oricum, multumesc frumos!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  37. Machiajul: superb
    Bijuteriile: foarte frumo alese (altele preferă perlele sau chestiile bling-bling albe fără culoare pe care le urăsc din toata inima:)) )
    Coafura: interesantă
    Rochia superbă (eu o să îmi iau rochie mai scurtă până la genunchi să mă pot destrăbăla cum vrea muşchiu' meu)
    Se pare că ai avut cea mai frumoasă zi din viaţa ta... sper să o am şi eu pe a mea cât mai curând. (încă aştept inelu' de la nebunul meu)
    Şi o întrebare aşa de încheiere: Aţi avut lăutari şi manele la petrecere?

    RăspundețiȘtergere
  38. @ Kathy Multumesc frumooos! :D Am avut parte de-o cosmeticiana si o coafeza de nota 20. Merg la ele in mod constant de ceva timp, dar a fost pentru prima data cand am avut nevoie de sedinta de machiaj si coafat. Merg la comseticiana pentru pensat de regula, iar la coafeza doar pentru tuns. A fost prima data cand am vazut ce vraji pot face cu adevarat. =))))
    Bijuteriile au fost facute "la comanda" de catre o prietena; sunt renumitele "hand-made jewlery", numai ca la un nivel mult mai avansat. :D Eu i-am explicat ce vreau, ce culoare si in ce fel si mi le-a facut exact cum le-am vrut! :D
    Am vrut clar rochie traditionala de mireasa, bufanta si alba. :D Asa am simtit ca am fost mireasa. Si crede-ma pe cuvant ca m-am destrabalt toaaaaata noaptea! Totusi... acu-i facuta franjuri jos desi am incercat pe cat posibil sa tin de ea. =)))))
    Da, intr-adevar a fost cea mai frumoasa zi din viata mea. Astept povestiri despre cererea in casatorie ce sunt absolut sigura ca urmeaza in curand! :D
    Am avut un singur DJ la nunta care a pus muzica exact pe gustu' meu! Parca ma cunostea de-o viata! :D Nu a fost nicio manea! :D

    RăspundețiȘtergere
  39. Niste frumosi ,am spus-o si o mai spun .. Yeyy ...iti vine sa crezi ca a trecut si asta ? Happy taht you are back >:D<

    RăspundețiȘtergere
  40. @Cris-Mary Multumim frumooooos!!! :D :* Zau ca nu-mi vine sa cred ca a trecut... Si mi se pare ca a trecut foarte repede si ca a fost acu foaaarte mult timp! =))) E o senzatie tare ciudata. :)))
    Happy to be back! :D

    RăspundețiȘtergere
  41. Cererea in casatorie sigur va veni dupa ce ma mut eu la el (las capitala pentru Focsani...desi in capitala am facultatea)lucru care se va intampla cat mai curand. Si avem doar 6 luni impreuna :D
    Apropo.. sa ma vizitezi pe blog. M-ai inspirat sa scriu ceva :D

    RăspundețiȘtergere
  42. @Kathy Serioooos? Asa e cea mai buna varianta? Adica el n-ar vrea sa vina in Bucuresti? :D Eh, in fine, nu-i asta problema, dar cu facultatea cum o sa faci? Adica esti la zi sau distanta? Daca esti la zi ma gandesc ca ai putea sa te transferi la distanta... :)
    Si noi dupa 6 luni ne-am hotarat sa ne mutam impreuna! :D De fapt el sa se mute la mine. =))
    Acu viiiiin!!! :)))

    RăspundețiȘtergere
  43. Anseaaaaa. Bravo, pusasi poze. Vreau sa-ti spun ca ai fost o mireasa superba. Ba nu. SUPERBA. Asa. :*

    RăspundețiȘtergere
  44. @ Lillee =)))) Multumesc frumos doamna!! :D Pai trebuia sa pun si cateva pozici ca n-aveam cum sa-mi fac revenirea altfel. :)) :*

    RăspundețiȘtergere
  45. Andera, le-am vazut pe facebook, la cineva... ai uitat ca ti-am si zis atunci? :)

    RăspundețiȘtergere
  46. E deja banal sa zic "mama, ce mireasa frumoasa ai fost?" Zic, chiar daca e. :)

    RăspundețiȘtergere
  47. @ BlueRiver Aaaaaaaa da da da da! =)) Prietena ametita care a pus chiar toate pozele pe care le-a facut la nunta mea, inclusiv alea de la pregatiri cand ma imbracam... I-a zis sor'mea sa le scoata si intrase in panica din cauza ca nu stia cum. =))))))

    RăspundețiȘtergere
  48. @ Roxy Ma bucur ca ti-au placut!! :D Multumesc frumooooos!!! :D

    RăspundețiȘtergere
  49. @ Carbonaru =)) Nu stiu daca-i banal, da' ce stiu sigur e ca o fata se simte intotdeauna bine atunci cand e complimentata. Daca respectivele complimente se refera si la cea mai importanta zi din viata ei, apai niciun compliment nu-i banal! =)))))
    Multumesc frumoooos!

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template