Comments

marți, iunie 14, 2011

O noapte-n Barcelona

Posted by at 13:13 Read our previous post
Am zis "pa" blogosferei, am zis ca luna de miere o sa fie in Turcia si asta in august si ca asta o sa fie prima oara cand ies din tara, si totusi, sambata noapte am petrecut in Barcelona.

Masa cu numele "Barcelona" de la nunta Colegei. Doar nu va asteptati la ceva excursii prin Spania, nu? Mesele invitatilor au avut nume de orase destul de comune in activitatea noastra de zi cu zi. Barcelona zau ca-i cel mai uzat dintre toate!
Pai cum puteam io sa nu scriu ceva despre treaba asta acu cat o am fresh in memorie? De fapt numa' fresh nu sunt io acu - inca ma refac - da' sa speram ca pana la urma cafeaua o sa-si faca efectu'... Sa vedem; s-o luam cu inceputu' si toate detaliile. Dimineata la 11 fu cununia, unde Colega si al ei Fernando au zis cate un "da" hotarat de aproape ai fi zis ca n-au emotii. La o privire mai atenta, totusi... Fernando n-o auzea de nicio culoare pe saraca fotografa care-i tot zicea sa ranjeasca la aparat. La randu' Colegei sa semneze, zice: "Uita-te macar tu la mine si bucura-te!" Deci da... pot ei sa spuna cat vor ca n-au avut emotii; i see all! (Acu tocmai ce-a povestit ca de fapt s-a bocit nitel acolo)

Mers acasa la schimbat in rochia de donsoara de onoare ce-am fost io. Io si inca doua donsoare cele mai roz am fost! Ajuns inapoi la mireasa acasa intrebandu-ma daca pot sa urc in camera ei. De fapt io chiar trebuia sa fiu acolo... Ma cam apucase pe mine smiorcaiala cand am vazut-o pe Colega in ditai rochia de mireasa, da' mi-au secat lacrimile instant cand am vazut privirile ucigatoare ale machiozului. In schimb la Biserica ... nu m-am mai abtinut. Cand a intrat mireasa insotita de tata ... Ganditi-va la toate filmele in care apar nunti si ganditi-va la momentu' in care intra mireasa, incet, delicat, suav, cu donsoarele tinandu-i trena... Ei bine apasati un fast forward si va dati seama cum a alergat Colega spre altar. Si noi, cele mai roz, cu voalu' in brate, jogging de voie dupa ea. Acu... toate ca toate, da' imi venea sa-mi iau io Miresu' la bataie acolo in mijlocu' slujbei din cauza ca el, cavaler, ar fi trebuit sa stea in partea opusa mie, langa mire si langa celalalt domnisor. Al meu s-a asezat cu Colegu' la vreo 7 banci in spate... Trecand peste, m-am smiorcait nitel si acolo, da' asta si printre niste hohote inabusite de ras din cauza nasei ale carei replici la predica preotului erau criminale.

La iesirea din Biserica, asteptand terminatu' pozelor, io si Miresu' suntem luati in primire de preot care vine cu bomba: "Voi sunteti rude, nu?" Io si Miresu' ne uitam disperati in juru' nostru doar-doar o fi vorbit cu altcineva... Da' de unde! "Nu... noi urmeaza sa facem si noi nunta..." "Aaaa... serios?" Cu alte cuvinte "sigur nu sunteti frati?" Sincer... nu a picat bine toata treaba, asa inainte de nunta. Am zis ca ne facem arborele ala sa vedem daca ne inrudim.

Ajunse intre timp cealalta mireasa la Biserica, io fuga la Fernando sa-l anunt sa-si ia mireasa de-acolo, da' de unde? Colega facea semne disperate ca vrea s-o vada...

Ajungem mai tarziu si la restaurant. Io si Miresu', primii impreuna cu cameramanu' si DJ-u' formatiei... Vin oamenii, incepe alergatura. Noi, cele roz, aveam sarcina de a conduce invitatii la mese. Dupa nitica perioada de acomodare, ne bateam pe invitati... Totusi, io si problemele mele: am ramas desculta dupa vreo 2 - 3 ore si asa am stat toata noaptea. Cam tot pe-atunci, Colega s-a dat cu roatele in sus pe hol. Asta trebuia sa zic... Rasete, mancare, muzica si voie buna. Show cu magicianu' caruia i s-a pus pata si pe Mires si pe mine. Dans, destrabalari, hore si sarbe cu Maria Buza si ditamai chiuielile.

All in all io una m-am destrabalat in asa fel incat duminica m-am trezit la ora 5 jumate seara. Colegu' ma suna sa mergem la ciorba de potroace. Cheauna de somn, ma imbrac, il pun pe Mires sa se imbrace, iesim pe palier si vad furtuna de afara. Ne-am intors in casa... Oricum trebuia sa ne pastram ceva puteri pentru ziua nasului nostru. Sau cel putin asa ne gandeam noi, ca a doua zi cand trebuia sa mergem la el, nasu' nostru era deja avion cazut la datorie...

Si-asa cu noaptea-n Barcelona. Io, cea mai roz, va zic din nou hai pa.

15 comentarii:

  1. Foarte frumoasa :) Frumoasa si noaptea in Barcelona!

    RăspundețiȘtergere
  2. frumoasa rochita ta, frumoasa si tu :*
    poveste de neuitat :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Și pun pariu că la final totul trecuse multe prea repede. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Ti-ai facut antrenamenul? Arati bine in rochita roz, dar cred ca iti va sta extraordinar in rochia de mireasa :)

    RăspundețiȘtergere
  5. iaca o vad si eu pe Andera:)...frumoasa e si ea si Barcelona;)la rochii nu ma pricep dar votez cu ce zice roscata:P

    RăspundețiȘtergere
  6. Opa, da ce viitoare mireasa frumoasa avem noi acilea... Pe bune. :D Poate nu pui poze si de la nunta ta :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma, deci voi sigur sigur nu sunteti frati, da? :))) Eu zic verificati just in case. :D
    Glumesc. Auzi?Dar cine a mai vazut Bora Bora roz? ntz, exceptie mica ce esti.:> :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Off...ti-am scris un comment asa frumusel si plin de intensitate emotionala...dar habar nu am daca va aparea pe site...nu vad nimic:)

    oricum...repet...imi pare bine ca nu ti-ai pierdut entuziasmul si perseverenta in a scrie..chiar apreciez si sustin :)

    RăspundețiȘtergere
  9. si eu care ma gandeam ca ai si zburat deja!

    RăspundețiȘtergere
  10. :) frumos .. sa ai grija dde tine

    RăspundețiȘtergere
  11. Iti urez toata fericirea din lume.
    Si pluginurile aferente. :))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template