Comments

vineri, iunie 03, 2011

Happy?

Posted by at 09:48 Read our previous post
Azi ma simt atat de bine ca nu-mi mai vine sa postez articolu' de la revedere blogosferei. Eh, se apropie si momentu' in care va trebui sa fac asta. Da' nu azi.

Azi sunt pericol public si atrag ghinioanele ca un magnet, zau asa! M-am dat cu capu' de usa de la sifonier, am jucat fotbal cu patu', unde patu' era mingea, mi-am prins degetele in usa de la baie, un cretin cu masina m-a stropit din cap pana in picioare cand a luat o baltoaca cu ditamai viteza... Pauza si dedicatie: tu, cretinule cu Seatu' alb care-ai fost azi pe Barbu Vacarescu, sper sa faci pana in mijlocu' intersectiei si sa-ti prinzi degetele in pian, mumio!

Sa continuam. Cu toate astea pe capu' meu, plus gandu' ca maine ma duc iar la dentista, ca nici weekendu' asta n-o sa am parte de un moment de relaxare, ei bine cu toate astea, ma simt al naibii de bine!! Zau ca habar n-am de ce... Da'-i bine...

Hai pa.

29 de comentarii:

  1. Foarte bine, nu lasa garda jos :D:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Stai bre, oleacă, cum te retragi din blogosferă? Adică pentru o perioadă să te pregăteşti de nuntă, nu?

    RăspundețiȘtergere
  3. =)) Ce tare e poza , parca te vad in postura aia :D Hai Andera, curaj , poti mama, poti ...

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Roscata =)) Ma chinui, da' in ultima vreme nu prea ma mai recunosc si nici nu mai sunt stapana pe starile mele. =))) Ma schimb de la secunda la secunda. =)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Înțeleg că am o zi superbă dar nu înțeleg faza cu la revedere blogosferei...

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Pavel Initial asta aveam de gand: sa las online-u' pana dupa nunta si-apoi sa reiau activitatea, s-o imbunatatesc etc etc. :)) Acu nu mai sunt asa sigura. Da' poate e si din cauza starii mele instabile. =)) Cum ii ziceam mai sus nitel Roscatei, in ultima vreme nu prea mai sunt stapana pe starile mele. Imi schimb starea cu o rapiditate uimitoare. =))) De-aia ma gandesc ca poate totusi e doar o chestie de moment... :) Dar pentru moment, da, varianta de a parasi de tot blogosfera ramane in picioare. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Cris-Mary =)))) Cam asa sunt io acu; adica exact ca animalutu' ala din poza. Devin hiper activa d ela niste chestii aiurea asa... =)))) Spre exemplu, faptu' ca azi m-au salutat oamenii pe twitter inainte sa-i salut io m-au facut sa am exact expresia aia a animalutului. =))))) Inceeeeeerc!!!! :)))

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Andrei =))) Trec prin niste momente de "radicalizari", "definitivizari"... chestii d'astea. =))) Si ma gandeam sa las si blogosfera. Oricum o sa vina perioada cand o s-o las nitel din cauza nuntii. Ideea e ca inca nu stiu daca sa ma mai intorc. Cam asta-i cu la revedere blogosferei. :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. O să te întorci. You love us too much.

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu zic sa insisti, poate ma intreci la ghinioane! :))

    RăspundețiȘtergere
  11. Andreea, nu e musai sa postezi in fiecare zi. Poti sa ai 6 postari pe saptamana. Sau 5. :) Sa nu renunti, eventual sa iei o pauza daca esti prea ocupata. Dar sa nu renunti. Hai, pa! :))

    RăspundețiȘtergere
  12. uite, de-aia te iubesc io pe tine, ca esti plina de optimism !!! :)
    ma duc sa ma calce trenu' !

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Bora Bora =))) Adica nu te-am intrecut inca?? =))

    RăspundețiȘtergere
  14. @ Cristi Eu si-asa nu postam in weekenduri si, abia de curand, am inceput sa postez mai mult de un articol pe zi, da' n-ar fi asta problema. Problema e ca... hmm... uoffff sunt prea multe probleme! =)))) Oricum cert este ca am nevoie de o pauza in mod sigur si asta oricum o luam din cauza nuntii. Acu ce-o sa se intample dupa aceea... om trai si-om vedea :D Weekend placut!! :)

    RăspundețiȘtergere
  15. @ Capca =)))) Ce-ai,bre? Iar cu ganduri d'astea criminale? Lasa-le ca nu-s bune! =))

    RăspundețiȘtergere
  16. Cum sa ne paraseeesti? http://www.nooooooooooooooo.com/

    RăspundețiȘtergere
  17. @ Andreea :D Momentan sper sa fie doar o faza mai ... aiurea... =))) Adica sper ca dupa ce termin cu toate alergaturile si toate cele cu nunta si o sa vin relaxata din luna de miere, o sa fiu si io iara normala la cap. =)))

    RăspundețiȘtergere
  18. Aolo X_X Chiar că zi cu ghinion. Eh, lasă. Cu toţii avem zile d-astea mai nasoale, dar TRECEM PESTE !!!>:d<

    RăspundețiȘtergere
  19. Inteleg ca suferi de sindromul instabilitatii emotionale datorita apropierii datii in care vei comite un act similar suicidului, da totusi, de aici pana la a parasi blogosfera definitiv...... e distanta mare, ia baga-ti mintile in cap!!! :)))

    RăspundețiȘtergere
  20. Apropo, avertizxeaza-ti miresu' ca sindromu asta e mai grav decat ala premenstural, ca sa-si ia masuri de siguranta:=)))))))))

    RăspundețiȘtergere
  21. Inseamna ca ai o stare psihica buna. Oare e meritul miresului? :D

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu e cam devreme sa te gandesti la retragere? :( Pe cand nunta? :D
    Eh, mai sunt si zile din astea, conteaza sa nu devina un obicei. :P

    RăspundețiȘtergere
  23. Articolu` de la revedere poate sa mai astepte. Nu?

    RăspundețiȘtergere
  24. @ Annitu Corect! Numa' ca uneori am impresia ca absolut toate ghinioanele ma cauta (si ma gasesc) pe mine! =)))

    RăspundețiȘtergere
  25. @ Thomas =))) Rectific, in cazu' asta: raman in blogosfera doar ca cititoare, ca nu cred ca as putea sa nu te citesc. =)))
    Miresu' deja simte pe pielea lui instabilitatea mea emotionala de ceva timp! Pana acum a rezistat eroic. Sa vedem cum o sa faca fata cand o sa inceapa numaratoarea inversa aia finala... =)))

    RăspundețiȘtergere
  26. @ Lillee Doamnaaa, una din doua: ori m-ai inteles exact pe dos, ori toata treaba era asa ... mai ironica. =))))

    RăspundețiȘtergere
  27. @ Nice Nunta-i pe 20 august. Nu stiu daca-i devreme sau nu, da' nici nu prea mai am timp de blogosfera (nu neaparat de blogu' meu, ca aici imi ia foarte putin sa postez, da' sa citesc nspe mii de bloguri cate citesc in mod normal, nu mai am timp...). Initial ziceam io ca imi iau vacanta pe perioada asta cu nunta si apoi sa revin. Acum sunt nitel in dubii. La toate stresurile astea, sa mai suport si diverse critici din cauza blogului mi-e peste masura sa indur. :))) Sunt mai sensibiloasa in perioada asta. :))
    Eh, cine stie ce-o sa fie pana la urma? :D

    RăspundețiȘtergere
  28. @ Gabi =)) Momentan sa zicem ca da... :D

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template