Comments

joi, iunie 09, 2011

Aiurea (10)

Posted by at 11:17 Read our previous post
Azi sunt pe fuga, da' nu puteam sa nu bag un articol la "aiurea" ca am cam multe de povestit. Evident, cam toate-s despre nunti ca numa' asta stiu in ultima vreme.

Mai intai, cu liniuta, update-uri:
- inceput impartit invitatii. Au fost ceva surprize. Unii oameni despre care puteam spune sigur ca vor veni acu ori sunt taiati de tot de pe lista ori sunt cu semnu' intrebarii. Ideea e ca au aparut in secunda doi altii in loc, altii pe care nu i-am avut niciodata pe lista... Treaba e ca in mod normal sunt prea multi si-ar trebui sa ajungem la un numar ... ceva mai mic... (Pauza ca tocmai ce-am primit mesaj de la frate'miu care da o lucrare acu: "Zi o organizatie internationala infiintata in 1945")
- terminat si cu place card-urile de care Miresu' e foarte mandru. Is facute de el si nu ezita sa spuna asta de cate ori are ocazia.
- aseara mers la impartit de invitatii prietenilor Miresului (pauza ca tocmai am primit alt mesaj de la frate'miu: "Zi 2 crize din perioada razboiului rece"). Nico, despre care eram sigura ca vine, acu e cu semnu' intrebarii. In secunda in care Nico zicea ca nu stie ce si cum, apare un preten pe care nu-l mai vazusem de o galagie de timp: "Ceee? Va casatoriti?" "Da... Vii?" "Da, normal!" Buuuuun.
- impartit materialele donsoarelor, crize de nervi din nou din cauza lu' Pino pe care mai am nitel si-l tai io de pe lista chiar daca e cel mai bun preten al Miresului, cocarde dragute facute de Simona (Donna Florette), intrat in panica din cauza gramezii de detalii pe care mai tre' sa le pun la punct, disperat Mires, Mires disperat pe mine.
Da, am intrat in crizele alea mari, vorbesc si cunosc numa' nunti; nu mai stiu nimic altceva. Aseara am visat ca eram la nunta Colegei (care nunta e poimaine) si ea, in rochie de mireasa (desi n-o vedeam stiam ca-i in rochie de mireasa) imi dadea comenzi de facut pentru la munca... Totusi, ce ma enerveaza pe mine si ma streseaza chiar si mai tare decat toate pregatirile de nunta, sunt oamenii care deja au uitat de nunta si-mi vorbesc numa' de plozi. Mai lasati-ma naiba in pace cu plozii vostri! Faceti voi si lasati-ma pe mine sa-mi fac nunta!

Hai pa.

Real time update:
- Colega e atat de emotionata incat vrea sa joace fazan in engleza
- Colegu' fumeaza si-si cauta casa
- Globu' umbla hai-hui. La fel si Imparatia

5 comentarii:

  1. cu suguranta o sa iti fie dor de momentele astea candva:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai ca ai rezolvat 60% din probleme. Mai ai un pic. Hai pa! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. :) Of of :) bridezilla :) o sa te relaxezi dupa nunta, ohooo! :D Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. oh, oh! organizatia internationala infiintata in 1945 e ONU! :D (azi m'a ascultat la geografie la asta :)) :D )

    (mi se pare super tare ca ne lasi sa luam parte la pregatirile tale de nunta in felul asta. :P )

    RăspundețiȘtergere
  5. Nunta... da, te cred. Va trece, peste ceva timp iti vei aminti zambind :)

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template