Comments

luni, mai 23, 2011

Scriere veche

Posted by at 15:45 Read our previous post
Lepsuta de la Cris-Mary, care lepsuta e tare interesanta. Si dificila, dupa cum am observat eu cand m-am apucat de ea.

Cica tre' sa rascolesc arhiva mea si sa aleg un post pe care sa-l public din nou. Alegerea postului respectiv poate sa tina de umor, de o anumita insemnatate sau mai stiu io ce. Oricum sa fie ceva gen "the one". De-asta zic io ca a fost dificil. Nu pot sa aleg doar unu'. Mie imi plac posturile mele si le scriu pe toate cu placere. Le-as reposta pe toate! In fine, pana la urma l-am ales pe asta:


"La inceputul relatiei mele cu Miresu' , adica acu aproape 6 ani, imi propusesem sa stau cu el maxim o saptamana. Jur ca asta e cea mai lunga saptamana ever.

Cand am inceput sa scriu pe blog, adica acu vreo 2 ani, nu stiam sa pun un link macar. Acum stiu. Si mai stiu si cum sa schimb tema. Peste alti 2 ani probabil o sa stiu si cum sa pun un buton de Home.

La inceputul "carierei" mele, ajungeam acasa si-mi urcam picioarele pe pereti ca sa se dezumfle. Lucram la o librarie care m-a recrutat imediat ce-am iesit de pe bancile liceului. Stateam in picioare toata ziua. Adica toata ziua. Adica n-aveam voie sa stau jos. Deloc.

Cand am inceput sa lucrez la Ultra Pro am zis ca am dat lovitura si mi-am gasit un loc de munca stabil si care nu necesita stat in picioare. La atata timp dupa ce am incetat sa mai lucrez acolo, tot ii injur in fiecare zi ca sa fiu io sigura ca nu-i spala nicio apa. Da' colegii erau de treaba...

Cand am inceput sa lucrez la actualul loc de munca, m-a speriat Colega in asa hal incat nu am indraznit sa intru la ea in birou ca sa astept sa intru la marele interviu cu Imparatia. Urla Colega din toti rarunchii si se zguduiau geamurile. Cand am intrat la interviu, sefu' m-a intrebat daca sunt rabdatoare ca sa pot sa ma inteleg cu Globu'. Io la momentul respectiv credeam ca Globu' e mama Imparatiei. Serios. Da' ma gandeam: "Ce treaba sa am cu femeia asta? Pare calma. Da' Colega din birou' celalalt nu prea pare... " Mai tarziu am inteles... si m-am invatat.

Cand s-a alaturat si Colegu' echipei ca sa intregeasca trio-u' magic, cred ca Globu' s-a bucurat cel mai tare. Avea cine sa care baxurile de apa in birou si cine sa ii repare calculatoru' cand mai intra pe situri aiurea si lua virusi.

Cand am inceput sa scriu postu' asta vroiam sa scriu de fapt altceva..."

Ghiciti de ce-am ales io postu' asta! Va provoc! Si va provoc sa faceti leapsa asta! 

Hai pa.

20 de comentarii:

  1. L-ai ales pentru că vroiai să scrii despre altceva :P

    RăspundețiȘtergere
  2. @ TED E si mai interesanta daca vei vrea s-o preiei si tu! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Andrei =))))) Buna si explicatia asta! Nu-i tocmai ce-aveam in cap, da' merge bagata si asta la motive. :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. =)) F tare =)) Asta imi scapase, de aia e buna leapsa asta :D ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Cris-Mary :D Da' a fost si greu s-aleg! Vroiam sa aleg mai multe, da' ce sa-i faci? Daca leapsa cere doar una... M-am conformat. :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca ai ales postul asta din doua motive:
    1. ai cea mai mare vechime la acest loc de munca
    2. ai vrea sa-ti dai demisia :)
    ... nu promit, dar incerc sa iau leapsa asta, desi nu prea stiu ce sa aleg :)

    RăspundețiȘtergere
  7. urmeaza ceva nou nout?

    RăspundețiȘtergere
  8. Interesant! Ilustrează proverbul "Socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg". Consolarea e că întotdeauna se poate şi mai rău :D

    RăspundețiȘtergere
  9. @ BlueRiver =))) Primu' motiv merge bagat; la al doilea nu m-as fi gandit... :))) N-as vrea sa-mi dau demisia; cel putin in perioada asta cu nunta numa' la demisii nu m-as gandi io. =)))
    Yeeeyy!!! Cand poti cand poti!! :D

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Red Apple =))) Bineinteles! Asta a fost asa... ca sa ne amintim de vremurile de demult. Vremurile de mult apuse. =))) Acu bagam o noutate. :D

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Zina =)) Ooo da! Asta e unu' dintre motto-urile mele "intotdeauna se poate mai rau". :D La mine, cel putin, se aplica intotdeauna. =))

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Andera : putem sa repetam faza cu postul reinviat , oricum si la mine a fostgreu , am luat ceva la nimereala :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Off, in ultimul timp am tot repostat articole mai vechi, cred ca nu mi-a mai ramas niciunul. :)))

    RăspundețiȘtergere
  14. @ Cris-Mary Mai ales in momentele astea de maxima lipsa de inspiratie, o chestie ca asta e suuuper binevenita! =)))

    RăspundețiȘtergere
  15. @ Nice Io si capu' meu sec! Mie nu mi-a dat prin cap sa repostez articole vechi pe care cel mai probabil nu le-a citit nimeni din cauza ca erau la inceputurile mele. =))) Acu stiu ce-i de facut! :D

    RăspundețiȘtergere
  16. Ai ales un post foarte bun. E un fel de About me. :D

    RăspundețiȘtergere
  17. De ce ai ales postarea aia? I-ai luat locul colegei si ai facut la fel cu noua colega venita la interviu? :))
    Bine, bine, o sa preiau leapsa. Cand? Nu stiu. :)
    Dar o voi prelua :D

    RăspundețiȘtergere
  18. @ Diana Ai dreptate! Chiar e asa! :D Nu mi-a dat niciodata prin cap sa-l privesc asa, da' ai dreptate! :D Ma bucur ca ti-a placut! :D

    RăspundețiȘtergere
  19. @ Lillee =))))))))) Asta-i buna, da' din pacate nu-i cazu'. Am ramas doar noi doua colege si cu Globu' din birou' alaturat. Ni s-a adaugat doar un coleg ceva mai tarziu si atat. :D Am ramas in formula trio-ului magic de atunci. :))))
    Preiei cand poti, nu-i bai! Blogu' nu fuge! =)))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template