Comments

luni, mai 30, 2011

From hell

Posted by at 12:51 Read our previous post
Atentie! Acest post nu este recomandat celor slabi de inima sau celor care nu stau bine cu nervii fara acordul ... io stiu, cuiva intreg la minte.

Cu alte cuvinte, post cu si despre nunta. La mai putin de 3 luni pana la propria-mi nunta si cu gandu' ca nunta Colegei e saptamana viitoare, ma tot gandesc din ce in ce mai des si mai indelung la ziua cand o sa ajung pe plaja, in luna de miere. Nu va asteptati la asta, asa-i? Da' jur ca ma gandesc la asta foarte mult din cauza ca atunci cand ma gandesc la nunta propriu zis, o iau razna.

La nunta Colegei o sa fiu pentru prima si ultima data donsoara de onoare. Trecand peste faptu' ca-i prima data si n-as sti in mod normal ce sa fac, o sa fie si complet diferit din punct de vedere religios, io fiind ortodoxa, iar ea si Fernando (adica miresu' ei pe care nu-l cheama Fernando, da' il alinta asa) catolici. Inca un lucru de pus pe lista realizarilor de anu' asta.

Am schimbat pentru a nspea oara melodia mirilor si buchetu', da' am reusit sa gasesc o solutie pentru niste cocarde asa cum mi le doresc io (sambata dimineata am cautat cocarde pana mi-au iesit toate cocardele pe ochi; chiar nu exista cocarde roz ??), am reusit, de asemenea, sa gasesc materialu' pentru rochiile donsoarelor mele desi nu-s pe deplin multumita (chiar nu exista un bumbac satinat roz??) si am inceput sa impartim invitatiile. Trebuie sa mentionez io aici o treaba: pentru accesoriile mele de nunta precum si varianta finala de cocarde, precum si paharele mirilor ii multumesc Barbosului ca m-a ajutat Simona! Bagati ochiu' sa vedeti ce poate face fatuca asta cu manutele ei - Donna Florette.  E si colieru' meu p'acolo. Acu sunt in tratative pentru rochia de cununie pe care-as vrea sa mi-o faca tot ea... Da, se pricepe si la asta si unde mai pui ca-i si pictorita (adica chiar vinde tablouri and shit) si mama a doi copii si mai lucreaza si intr-o banca...

Pentru cei care se vor apuca de pregatiri de nunta: nu cereti sfaturi! Le primiti oricum, iar alea de le primiti is de fapt obligatii. Nimeni n-o sa va zica "Eu te-as sfatui sa faci asa... " fara sa se astepte chiar sa faceti asa. Apoi, asteptati-va la dezamagiri. Multe. Pregatiti-va moral sa faceti fata muuuultor dezamagiri si mai ales dezamagiri din partea persoanelor la care nu va asteptati... Nu rezistati la stres, nu faceti nunta!

Daca aveti intrebari, va stau la dispozitie. Hai pa.

30 de comentarii:

  1. Este trist în ce hal ne-a adus societatea. Acum, ca să faci o nuntă, mai de bun simț așa, nu numai că îți trebuie o grămadă de bani dar mai ai de făcut și sute de drumuri, acte etc. Plus că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Într-adevăr este un mare stress. Nu sunt măritată (și nici nu prea îmi doresc asta) însă o perioadă am lucrat în acest domeniu (organizare nunți) și știu exact despre ce vorbești. Când mă uitam la săracele femei, viitoare soții, în ce hal de stressate erau (și pe bună dreptate) îmi venea să plec acasă...lucru pe care la un moment dat l-am și făcut :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Tare de tot asta cu stresul de la sfarsit! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu pot decat sa astept trecerea momentului '0' sa aud cum a fost si daca mai tii minte ceva din ce a fost=))

    RăspundețiȘtergere
  4. =)) "Nimeni n-o sa va zica "Eu te-as sfatui sa faci asa... " ....
    NU... nu am sa zic ASTA. In schimb sustin cu tarie penultima ta fraza (sau ultima) din post... "Nu rezistati la stres, nu faceti nunta!"
    Ps: o "intrebare"... daca imi este permis: Ce te faci daca... dupa atata stres- chin- alergatura.... NU APARE MIRELE???
    Banuiesc ca stresul si nervii pina la momentul respectiv sunt un "nimic" in comparatie cu ce va urma DUPA....

    RăspundețiȘtergere
  5. buei, nene...voi va faceti, singuri, nunta grea...cu atatea si-atatea griji!
    ce-i aia, bre ?! asta am, asta fac si , gata ! cui nu-i place, sorry for him !

    RăspundețiȘtergere
  6. Capca..... comparand nunta ta de acum 2... ani, acum... te-ai mai apuca de "asa ceva"???
    Sau.... altfel spus: Stai sa te vedem!!!! ca acusi esti socru mic :P:P:P

    RăspundețiȘtergere
  7. Daaaa, si-o mai aud pe nevasta-mea, când e vreo nuntă:”Stai să văd mireasa!” Că mirele e de umplutură...

    RăspundețiȘtergere
  8. Mirele este tot asa de stresat pana in momentul nuntii?

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Rox Foarte mare dreptate ai... De anu' trecut de cand am inceput pregatirile de nunta eu si Miresu' n-am mai existat din punct de vedere financiar. Toti banii pana la ultima moneda s-au dus in nunta. Pana acum chiar ne-am felicitat ca am reusit sa facem tot fara sa ne imprumutam de bani, dar incep sa cred ca n-am sa reusesc sa pun la punct si ultimele detalii tot asa. O caruta de bani ce-am bagat in nunta asta si mai tre' sa bag inca pe-atat. =)) Din punctul meu de vedere e stres doar din cauza asta. A banilor. Altfel... as ramane doar cu emotiile aferente. Asta e! Pe de alta parte ma gandesc ca daca n-o facem acum, cat ii e vremea, mai incolo nici ca m-as mai inhama la asa ceva...
    Abia astept sa vad rezultatul final, totusi... Adica o munca migaloasa de mai bine de un an de zile, ca si cand am adunat bucatele dintr-un puzzle tot timpu' asta pentru ca sa vad rezultatul doar o noapte si atat. :D Cam asa vad eu nunta. Ca floarea aia care infloreste doar o data in viata! =))

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Cristi =)) Pai crede-ma ca asa este! E atat de mult stres incat cei care se stiu cu nervii la pamant nu stiu cum ar reusi sa faca fata... :)

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Cris-Mary =)))) Asta astept si eu! Da' de uitat, chiar daca uit ce-a fost anu' asta, am blogu' sa-mi aduca aminte ca am tot scris aci despre. =))

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Nimeni =)))) Breeee schimba numele ca uite cum se interpreteaza, vezi? =)))
    Pai ma gandesc cu groaza ca io, care oricum sunt si eu nitel de isterica, da' nu foarte, sunt pur si simplu cu nervii la pamant. D'apoi oamenii care sunt asa de felu' lor cum naiba sa reziste? =))
    Sa nu apara mirele? Nicio sansa... Stie ca nu va scapa nici in gaura de sarpe. Sfarsitul este mai aproape decat ai crede. =))))) Deci nu. Aceasta varianta nu exista.
    Ce va urma dupa? Cum adica? Adica la ce te referi mai exact? =))

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Capca =))) Daca ar fi totu' asa de usor... Oricum parerea mea sincera e ca un barbat clar nu trece prin aceleasi emotii ca o femeie. Oricat de stapana pe sine e o femeie, cand vine vorba de trebi emotionale ce tine de viata ei, clar nu-si poate infrana sentimentele. :)

    RăspundețiȘtergere
  14. @ Nimeni & Capca Serios?? Se marita Luminita? Serios serios?

    RăspundețiȘtergere
  15. @ Anonim =)))))Pai cam asa e... Exact ce-i ziceam mai sus si lu' Capca: pentru o femeie nunta e mult mai importanta decat pentru un barbat, deci ea o sa aiba grija sa fie in centrul atentiei. Este cea mai importanta zi din viata ei si este atractia nuntii, clar. :D Insa asta nu inseamna ca mirele e chiar asa de umplutura. Tot din cauza miresei, si mirele va fi pus la punct fara cusur. :D

    RăspundețiȘtergere
  16. @ Georgian Toia Parerea mea e ca nu. Cum le ziceam mai sus si lui Capca si Anonim: femeia traieste mult mai intens emotiile nuntii. Oricat ar fi femeia de stapana pe sine si pe emotiile ei, barbatul este mai "insensibil" din punctul asta de vedere. In niciun caz "insensibil" nu-i un cuvant bun, da' nu-mi vine altu' mai bun in cap. =))

    RăspundețiȘtergere
  17. Tare titlul... credeam ca este ceva horror :)) Mult succes cu nuntile :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu rezist la stress foarte bine, da' cu toate astea, o nunta ar fi ultimul lucru pe care l-as face:=))))), felicitari ca ai avut curajul! :))))

    RăspundețiȘtergere
  19. Eu te-aş sfătui să nu te duci :)))))))))))))))))))))))))))))) Ce se spune fetelor care-s donşoare de onoare... onoare plăcută sau cum? :)))) totuşi unde e şocul...? :)))))))))))))))))) Succes şi să ai parte de o petrecere reuşită! :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Asa e, strs, stres si iar stres. Si ziua aia va trece atat de repede incat nici nu-ti dai seama ce ti s-a intamplat. Eu regret ca m-am implicat atat de mult in pregatiri.
    Iti urez bafta si nervi de otel. :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Oh,haide..Chill . Nu tre' să fii aşa stresată. Nunţile sunt chiar frumoase :">
    Distracţie plăcută şi casă de piatră :>:*

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu nu am intrebari, doar o mare rugaminte...sa nu ne uiti cu pozele din luna de miere. :) Macar cu peisaje...eu pe alea le ador. :D Cu plaja si marea...si m-ai facut fericita! :))

    RăspundețiȘtergere
  23. @ Grand Elrin =))) Pai cam este horror si m-am gandit ca titlu' chiar se potriveste. =)) Multumesc frumos si bine-ai venit p'aci! :D

    RăspundețiȘtergere
  24. @ Thomas Da' de ce, bre? Ce-are nunta? Adica de ce sa n-o faci? :D Oricat stres ar fi si oricat ar fi de alergat... toata experienta in sine e foarte tare! :D Da' de fapt stai asa ca tu zisesi ca rezisti la stres, deci n-ar fi din cauza asta. Atunci de ce nu vrei sa faci nunta, bre? =))

    RăspundețiȘtergere
  25. @ Florentin Stai asa, bre! Sa nu ma duc unde? la mine la nunta sau la nunta lu' colega? =))))))))) Habar n-am cum se zice donsoarelor de onoare sau daca o fi vreo urare pentru ele... habar n-am! =)))
    Unde-i socu'??? Tipic pentru un barbat... Dumnezeule, atat de tipic... =)))))) Sa mai spuna cineva ca barbatii nu-s insensibili! =)))))))))
    Multumesc frumooos! :D

    RăspundețiȘtergere
  26. @ Lillee Serios? Adica serios regreti ca te-ai implicat mult? Ideea e ca io cam organizez singura toata nunta, deci practic ma implic maxim. =))) E stres si e alergatura multa si nervi si istericale, da' nu m-am gandit nicio secunda ca as regreta dup'aia ... :(

    RăspundețiȘtergere
  27. @ Annitu =))))) Sunt ele frumoase atunci cand doar te duci ca spectator. Io ma chinui s-o organizez de mai bine de un an incoace. :D Mercic frumos! :)

    RăspundețiȘtergere
  28. @ Nice =))) Puteam sa jur ca vei zice ceva de genu'. :D Promit solemn sa vin cu o gramada de poze cu marea, rasaritu', apusu' si miezu' zilei, mancare, baclavale si tot tacamu'! Jur pe rosu! :D

    RăspundețiȘtergere
  29. ma, jur ca am trecut ieri pe-aici... si parca am si comentat ceva... sau am vrut sa comentez si n-am apucat... clar dau semne de batranete :(
    stiu ca am admirat creatiile "Donna Florette", care mi-au placut foarte mult :)

    RăspundețiȘtergere
  30. @ BlueRiver =))))) Nu te speria! Nu-s semne de imbatranire, ci-s semne clare de nevoie de vacanta! Se manifesta si la mine la fel de clar! :))))
    Ma bucur ca ti-au placut zdranganelele Simonei! I-am promis ca ma ocup sa-i fac un blog si cand am sa-l pun la punct, am sa tot bag si aici update-uri. Sunt zdranganele la care munceste cu atata migala si rabdare ca io clar as innebuni! Sa stea ea sa modeleze fiecare petaluta in parte si sa aiba grija sa le faca pe toate la fel si-apoi, daca-s cercei, sa faca ina unu' identic... Clar as lua-o pe aratura fara cale de intoarcere! =)))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template