Comments

miercuri, mai 25, 2011

Filme de Oscar

Posted by at 14:15 Read our previous post
Iar s-a pornit sezonu' de lepse si am multe de onorat, asa ca mi-am propus sa ma pun pe treaba. De data asta incepem cu una primita de la domn' Ionut. Dumnealui imi cere sa inmanez 5 premii Oscar filmelor pe care le consider a merita, bazandu-ma pe topu' preferintelor mele. 
Apai domn' Ionut, io nu prea ma incadrez in cerintele lepsei pentru ca nu prea pot sa dau doar 5 premii. Avand in vedere faptul ca filmele nu-s suparacioase, pot sa rup premiile in doua-trei si sa dau mai multe. 

1. Trilogia "Stapanul Inelelor" (The Lord of the Rings) - jur ca as putea sa ti-l recit daca vrei! Jur!
2. Piratii din Caraibe (Pirates of the Caribbean) - inca n-am vazut ultima parte, da' n-am nicio indoiala c-o sa-mi placa la fel de tare ca si celelalte.
3. Razboiul Stelelor (Star Wars) - toate! "May the force be with you" - cred ca si oamenii care n-au vazut filmele stiu de treaba asta.
4. Meet Joe Black - Anthony Hopkins si cu asta am zis tot.
5. 12 monkeys - cel mai bun rol al lui Brad Pitt, categoric. Da, mai bun decat in Meet Joe Black, Fight Club sau oricare alt film cu el. 
6. Tacerea mieilor (Silence of the lambs) - idem 4.
7. Shogun - epic.
8. Jerry Maguire - "Do you know that my next door neighboor has three rabbits?" 
9. Mumia (The Mummy) - toate
10. Pact cu diavolul (The Devil's Advocate) - Al Pacino si Keanu Reeves si Charlize Theron ... 
11. Al saselea simt (The sixth sense) + The Others - amandoua cam din aceleasi motive. Interesant de creepy filmele astea... 

Deja m-am intins destul... Leapsa onorata si umflata cu pompa! Nu stiu daca e cineva care n-a facut deja leapsa asta, da' daca n-ati facut-o, poftiti de-o faceti!

End of round 1. Hai pa. 

14 comentarii:

  1. :D haha, super tare, cei din urma vor fi cei din tai :D asa ca nu fi suparata, apreciez foarte mult

    RăspundețiȘtergere
  2. 7 din filmele pe care le-ai mentionat imi plac si mie. Cred ca o sa le trec si eu intr-o postare viitoare alaturi de alte filme, of course.

    RăspundețiȘtergere
  3. La The Others e spectaculos cât de terifiant poate fi un film care nu prea conține violență, sânge și alte chestii în care abundă alte filme de groază...
    E pur și simplu starea pe care o crează...

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place topul facut de tine. Ma bucur ca ai reamintit si de tacerea mieilor.:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-ar fi prea greu sa fac leapsa asta, pentru ca imi place prea multe filme si nu m-as putea decide :D:D

    RăspundețiȘtergere
  6. =)) :)) pot sa dau copy-paste la postul tau.... si astfel sa iti "onorez" leapsa? :P:P:P
    Ps: super top... cu putine retineri ptr locul 1... as prefera sa ma uit la o serie documentara decat la trilogie! Chiar.... un top ptr documentare pe cand??? ceva gen: "Blue Planet", "deep Blue", "lumea dupa oameni", ceva cu Jean Michel Cousteau... ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Alex G. Cum adica te-am cumparat, bre? =))) Iti plac si tie filmele pe care le-am trecut acolo sau ca o sa faci si tu leapsa asta sau ca am dat bani cuiva si te-am cumparat? =)))) Nu inteleg! =)))

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Ionut Pana la urma tot am apucat de-am onorat-o! Pai deja nu se mai putea! S-au strans o groaza de lepse si cred ca o s-o tot tin din leapsa in leapsa in perioada asta! =))))

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Cristi Hi hi! Avem aceleasi gusturi la filme, deci! :D Oricum is multe multe multe pe care le-as fi trecut aici ... M-am rezumat doar la astea pentru ca astea mi-au venit rapid in cap. =)))

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Diana Exaaaact! E unul dintre putinele filme de genu' asta care mi s-a parut pur si simplu genial prin absolut tot: starea pe care mi-a creat-o, actori, poveste, final... tot! E clar un film care-ti da fiori pe sira spinarii dar in asa fel incat sa astepti cu nerbadare sa vezi ce se intampla. :D

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Lillee Oooo cum sa nu amintesc de Tacerea mieilor? Superb film si superb modul in care a jucat Hopkins! Omu' ala reuseste cu atata naturalete si usurinta sa interpreteze orice rol! Sa intre in pielea oricarui personaj! Dar aici a jucat de-a dreptu' fenomenal... :D

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Cris-Mary =))) Te inteleg perfect! Io m-am super rezumat doar la titlurile astea ca as mai fi continuat mult si bine. Acu ca stau sa ma gandesc imi vin in cap Titanic si Pianistul si Legenda lui 1900... Mai sunt o groaaaaza pe care le-as fi bagat acolo! =)))

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Nimeni Serioooos??? Iti jur pe rosu ca nu m-as fi asteptat sa ai acelasi top cu al meu. Bine de fapt el nu prea e top; io le-am enumerat dupa cum mi-am adus aminte de ele, nu-s trecute intr-o ordine ierarhica. =)) Si as mai avea o groaza de altele de bagat acolo. =)) Totusi... pentru nimic in lume n-as schimba Stapanul Inelelor cu ceva documentare. Mai ales ca nu ma uit de fel la documentare... A fost un singur film gen documentar la care m-am uitat cu un foaaarte mare interes si parca am si scris despre el undeva pe blog - "Good hair" , flmu' ala despre par la negri. :D Cam atat cu documentarele pentru mine. =)))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template