Comments

luni, mai 30, 2011

Cu cine as sta la o cafea lunea dimineata?

Posted by at 11:40 Read our previous post
Inainte de toate, tre' sa mentionez faptu' ca asta-i record mondial pentru mine: un piculet mai devreme am primit lepsuta asta si o onorez acu. E prima leapsa pe care o onorez atat de repede... De regula imi trebuie inspiratie si nitel de chef ca sa fac o leapsa pentru ca le privesc ca pe niste subiecte impuse sau ceva asa... 
In fine, sa trecem peste ca deja m-am ametit. Pe scurt tre' sa raspund la intrebarea din titlu: cu cine mi-as bea io cafeaua in diminetile de luni? 

Pai in primul rand cu fetele de la care am primit lepsuta - Roxana, Bora Bora (am ramas fixata pe Bora Bora ...) si Roscata - si-apoi trimitem invitatii speciale catre: BlueRiver, Capca, Carbonaru, ColegaCris-Mary, Cristi, Diana Emma, Dianna, Florentin, Alex, Gabi, Andrei, Ioana, Lillee, RedApple, Mariciu, Christi, Andreea, Nice, Pato, Pavel, Ionut, Filip, Radu, Snick, Strumf, Dreamer, Thomas, Mihai, Veve, Vlad Olteanu, Vlad, Zinna, Zuzu, Jteph, Lucian, SoriN, Bibabum, Sandu Ionut, Alm si bag mana in foc ca as mai avea de adaugat la listuta asta... 

Voi, cei cu care mi-as bea io cafeaua, pe cine ati pune pe lista? 

O zi de luni cat mai scurta va doresc!
Hai pa. 

39 de comentarii:

  1. Haha! Sunt onorat!
    Chiar dacă nu beau cafea, promit să beau o ciocolată caldă! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici nu vreau sa ma gandesc ce galagie ar fi :D, cum am vorbi toti... cu toti :)), ar fi super sa ne intalnim, candva...

    RăspundețiȘtergere
  3. Din online? Cu toţi cei de pe twitter şi cu toţi cei pe care-i citesc pe blogurile lor. Deci, intrii şi tu în sac. :D

    Plus cu... secret! :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumesc frumos pentru promptitudinea cu care ai răspuns. Cum îi spuneam și Roșcatei, poate chiar facem o astfel de întâlnire, mai ales că mare plăcere mi-ar face să-mi cunosc personal comentatoarele fidele >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. chiar daca am baut deja , tot as proba una de aici de la tine :) Zi faina sa ai !

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Mariciu Merge si cu ciocolata calda, ness, capuccino, 3 in 1 si mai stiu eu ce substitut d'asta al cafelei. Ma gandesc ca pentru o dimineata de luni sa bagam direct galeata cu bere ar fi un piculet asa prea mult... =))))))))

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Roscata & Roxana Ar iesi clar o super intalneala... Ma bucur ca am avut placerea si onoarea sa beau un pahar de bere cu o parte din oamenii amintiti in listuta, si clar sper sa am ocazia sa fac asta si cu ceilalti. Da' daca chiar am reusi sa ne strangem toti... Moaaaa ar fi clar o nebunie generala! Eu tot am sa anunt pe blog de fiecare data cand aud de ceva intalneli si poate pana la urma apucam sa ne vedem cu totii... :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Bora Bora, pe-a mea listuta ai vazut-o. As mai sta si cu alte persoane la cafea dar pe acele persoane deja le cunosc deci ... :))
    Sa ma asteptati sa ajung in Buc. si va promit ca-mi veti vedea mecluta de copilas inocent! :)))

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Pavel =))))))) Raspuns scurt, la obiect si cuprinzator. =))) Bravo, bre! :D Tot ajung io la Iasi... :D
    Ce secret, bre? Pai n-avem voie cu secrete aci. =)))

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Alm Ofer cu mare drag! :D Am destula cafea cat sa impart la toata blogosfera... sau poate nu chiar atat de multa, da' indeajuns... =))) O zi cu soare iti doresc! :D

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Bora Bora Aaa io am bagat aci doar persoanele din online sau pe care le-am cunoscut io in online. :D Daca stau bine sa ma gandesc... de fapt io chiar imi beau cafeaua cu oamenii din listuta... Adica beau cafeaua si cu o parte vorbesc pe twitter, iar cu ceilalti interactionez pe bloguri. Mai impropriu asa chiar ne bem cafeaua impreuna! =)))))
    Vino mai repedeeeeeeeee!!! Abia astept!! Nici nu pot sa-mi imaginez ce-o sa iasa! =)))

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma simt onorat de mentiune si iti multumesc, dar te avertizez ca eu sunt o alegere foarte neinspirata ca partener de cafea intr-o dimineata, oricare dimineata: tac mâlc! Daca vrei, bem o cafea cand iesi de la serviciu, dupa ce-mi inghit galbenusul. :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Mersi, Andreea! O zi faina sa ai! :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Multam Andera :D Si eu as bea o cafea cu tine , undeva departe de Piata Unirii plina de gandaci, de fapt mi-ar surade ideea aia , o cana de cafea si un rasarit de soare pe plaja in Turcia =)

    RăspundețiȘtergere
  15. La multe cafele ar trebui să mai stau. :D

    RăspundețiȘtergere
  16. :)) eu servesc ceai in cazul asta nu ... eu nu beau cafea!

    RăspundețiȘtergere
  17. @ Vlad Olteanu =))) Fiecare om cu farmecul lui! Dar ar fi o experienta tare interesanta sa vad oamenii asa cum sunt ei dimineata: inca somnorosi, ba morocanosi, ba exuberanti (categoria asta de oameni are doar cativa membrii), ba maraind vorbe de neinteles printre dinti, ba cu sosete de culori diferite, cu paru' valvoi, cu ochii inca nedeschisi calumea,... =)) Fiecare are farmecu' lui dimineata. :D

    RăspundețiȘtergere
  18. @ Cristi Pentru putiiin! Zi frumoasa sa ai! :D

    RăspundețiȘtergere
  19. @ Cris-Mary =)))))))) Claaaar departe de parcu' de la Unirii! Nu stiu daca o sa mai am vreodata tupeu sa mai calc pe-acolo... Gandaci si soareci = combinatia perfecta ca sa nu mai dau pe-acolo never ever!! Nu mi-as fi imaginat sa vad asa ceva in centru' Bucurestiului... =))))
    Cu cafeaua pe plaja ti-am zis ca o sa fac poza si-o sa postez. Ar fi tare ca intalneala asta asa cu cafelele sa fie plaja... :D

    RăspundețiȘtergere
  20. @ Diana =)))) Cu cat mai multe cu atat mai bine!!! :D Mai ales daca compania-i placuta. :D

    RăspundețiȘtergere
  21. @ Pato Se accepta orice substitut atata timp cat compania-i aceeasi si ora diminetii se respecta! =)))

    RăspundețiȘtergere
  22. eu beau si cafeaua ta dimineata... :))

    RăspundețiȘtergere
  23. Mdeah, mama ei de treaba, iar ma mentionezi si ma faci sa am mustrari de constiinta daca nu iti raspund:=)))
    Deci mi-as bea cafeaua de dimineata cu cine ar face-o mai buna, sau macar daca nu ar face-o buna s-o faca bine, din una doua, exclus persoanele de sex masculin:=))

    RăspundețiȘtergere
  24. Multumesc pentru cafea ;)
    iti doresc o saptamana minunata :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Sunt onorata, merci frumos. Poate ca intr-o zi o vom bea. :)

    RăspundețiȘtergere
  26. Ce draguta esti ca te-ai gandit si la mine. >:D< Eu mi-am bea in fiecare dimineata cafeaua, pe terasa favorita(nu spun care sa nu se creada ca fac reclama),cu toti prietenii dragi intalniti in blogosfera. :) Oricum, daca nu se poate live(din motive obiective) ne multumim si virtual. :P

    RăspundețiȘtergere
  27. @ Filip =))) Nu cred ca ai putea. Eu pun un sfert de cana cu cafea, restu' apa (de regula minerala) si cu vreo 3 - 4 lingurite cu zahar. =))) Deci... esti sigur?.. =))

    RăspundețiȘtergere
  28. @ Thomas =))) Pai daca io nu trag de tine, tu nici ca ma mai bagi in seama. Asa ca fac si io ce pot ca sa nu cumva sa ma uiti! =)))
    Breee cum mai invarti tu cuvintele... mama mama! =)) Deci cine face cafeaua buna sau s-o faca bine, exclus persoane sex masculin - priceput, notat la carnetel. =)))

    RăspundețiȘtergere
  29. @ Alex Pentru putin! :D O zi cu soare sa ai!! :)

    RăspundețiȘtergere
  30. @ Lillee Pai cafeaua impreuna este un lucru pus pe lista de "to do". Tre' sa taiem asta de pe lista cat de repede posibil! =))

    RăspundețiȘtergere
  31. @ Nice Da' cu unii se poate live! :D Data viitoare cand o punem de-o intalneala trebuie neaparaaaaat sa vii!!! :D Mai trecem si noi din online in offline din cand in cand sa ne vedem si noi la fete. =))

    RăspundețiȘtergere
  32. Azi e marti?... na ca am venit tarziu :(
    As bea o cafea cu toata lumea de pe aici, dar dimineata chiar n-am timp, asa ca imi beau cafeaua cu fierul de calcat in mana... in fiecare dimineata fac asta :)

    RăspundețiȘtergere
  33. Pfuu, prea tarziu! Lunea viitoare?

    RăspundețiȘtergere
  34. @ BlueRiver =)))) Si pana sa apuc io sa raspund la comentariu s-a facut miercuri! =)))
    Lasa ca presupunem ca e o zi libera. Zi de vacanta. Zi libera de weekend. =))) Merge mai bine sa bei cafeaua cu noi decat cu fieru' de calcat, jur! =))

    RăspundețiȘtergere
  35. @ Christi =))) Merge si lunea viitoare! Merge in fiecare zi de luni! :))

    RăspundețiȘtergere
  36. Multumesc! De-abia astept sa ne bem cafeaua! :-)

    RăspundețiȘtergere
  37. Alege Caffe BLU Shop pentru luni dimineata!

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template