Comments

luni, aprilie 18, 2011

Ziua 93 - Poza zilei (7)

Posted by at 11:24 Read our previous post
"Cand ii aud pe unii spunand: "Viata este grea!" , imi vine mereu sa ii intreb: 
"In comparatie cu ce?"

14 comentarii:

  1. Eu prefer "Viata e greu!" :D
    PS. Oare la ce se gandeste catelul?!

    RăspundețiȘtergere
  2. In comparatie cu...asteptarile, dorintele si aspiratiile noastre. Cand ne gandim la viitor, cu siguranta ni-l imaginam mai frumos, mai simplu si mai usor decat prezentul. De aici si dezamagirile.
    Foarte simpatica poza, de cate ori nu am auzit oameni spunand: nu mai suport, am ajuns la capatul puterilor...

    RăspundețiȘtergere
  3. Andreea, stii ce-am descoperit eu? Ca aia care se plang ca viata e grea sunt cei care de fapt o duc bine! :)

    Viata grea, la noi, au dus oamenii care au fost deportati pe motive etnice, politice etc. acum 50 de ani. Ca sa nu mai zic de detinutii politici si familiile lor. Atat timp cat suntem sanatosi nu avem de ce sa ne plangem, zic eu. Poate gresesc, nu stiu. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nice are dreptate,iar de fiecare data cand ma gandesc ca nu mai pot imi spun ca altii o duc si mai rau si parca imi mai pierd din gandurile rele. Faina poza =))

    RăspundețiȘtergere
  5. la fel se poate spune si despre "viata este scurta"....si cum zice cristi nu este grea viata pentru cei care spun ca e grea....ei sunt doar niste plangaciosi

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Dreamer =))) Fortos pisicu', fortos! :)))

    @ Andres =)) Yep yep, "viata e greu!" este o alta varianta acceptata a celei de mai sus. =)) Catelu' saracu' de el probabil il incurajeaza p'ala micu', desi in gandu' lui stie clar ca n-are sanse. =))) Bine-ai venit p'aci!

    @ Nice Hmm... Uite ca la varianta asta nu ma gandisem, da' as zice ca ai dreptate. Cred ca ar trebui ca toate asteptarile astea ale noastre sa le filtram si sa le prioritizam in functie de veridicitate. In felul asta si dezamagirile vor scadea considerabil. Adica ar trebui sa ne dam seama ce e mai realizabil si ce e aproape de vis de neindeplinit si sa nu mai luam de buna treaba cu "daca vrei, poti!" chiar in orice situatie. :) Ceva gen: e bine sa fim optimisti, da' sa n-o dam in sf-uri! :))
    Ma bucur ca ti-a placut poza! :D

    @ Cristi Oooo da!!! Asta da, e corect! Pai cel mai bun exemplu mi se prezinta mie in fiecare zi si se plange de mama focului si bazaie de-si rupe camasa de pe el: sefu'! El, ditamai sefu' vine in fiecare zi si se plange la noi, angajatii. Pai lasa-ma naiba, asa am ajuns? Sa-i ascult io lui plangerile? Cea mai idioata situatie ever! =)))
    Intotdeauna se gasesc motive (mai mult sau mai putin reale, mai mult sau mai putin importante) pentru vaiete. Asta pentru ca pentru fiecare om, propriile probleme sunt cele mai importante. Restul depinde de iscusinta cu care stii sa te plangi. :)

    @ Roscata Tot cam asa ma imbarbatez si eu atunci cand simt c-o iau pe camp. Imi spun ca mereu, in orice situatie as fi, se poate si mai rau. Si-apoi cand imi merge mai bine ma gandesc ca se poate si mai bine. =))) Serios acu, e de bine sa nu te lasi coplesit pentru ca atunci chiar o iei razna, iar viata merge inainte indiferent de gravitatea problemelor noastre. :)
    Ma bucur ca ti-a placut poza! :D

    @ Mihai Asta cu "viata e scurta", desi pot s-o inteleg si imi dau seama exact la ce se refera, tot ma enerveaza cand o spun pentru ca la urma urmei viata este cel mai lung lucru pe care-l fac! :))

    RăspundețiȘtergere
  7. In comparatie cu cei ce-o au mai usoara sau cu cei care nu o au deloc! :)))
    Viata mea e roz, in comparatie cu a altora! :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Viata e grea in comparatie cu...."viata e usoara"?
    Nu stiu, ziceam si eu :))

    RăspundețiȘtergere
  9. viata e asa cum iti e dat s-o traiesti !
    hai, c-o dau in filozofie de betiva..."viata-i ca o atza, acolo unde-i mai subtire, se rupe !"

    RăspundețiȘtergere
  10. ummm .. in comparatie cu ce am vrea sa fie...
    mda. te poti raporta la cei din Congo, sau la cei din Luxemburg, cu era "la toti ni-i greu bade"

    RăspundețiȘtergere
  11. @ Bora Bora =)) Inca o varianta acceptata! :D Adevaru' e ca daca putem sa vedem partea plina a paharului, suntem mai fericiti. :)

    @ Lillee =)))))) Ooooo da! Asteptam cu nerabdare o replica marca Lillee. =)))) Perfect raspuns! :))

    @ Capca Ai dreptate. Tocmai de-aia tre' sa nu ne gandim la partea aia subtire a atei. Stim sigur ca exista si ca la un moment dat ajungem la ea, asa ca n-are rost sa ne batem capu' cu ea de pe acum! :D

    @ Red Apple Cu Congo inteleg, da' care-i treaba cu Luxemburg? De astia parca n-am auzit inca nimic, da' io nici nu sunt la curent cu noutati d'astea din lume. :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Acum sa nu ma intrebi si gradele de comparatie ca...o dau cotita :D

    RăspundețiȘtergere
  13. =))) Ma batea gandu', da' am zis sa nu intind coarda... =)))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template