Comments

joi, aprilie 14, 2011

Ziua 89 - Toate mi se intampla numai mie

Posted by at 13:10 Read our previous post
Am nevoie sa fiu compatimita, asadar va povestesc ce-am patit io ieri si alaltaieri; ceva gen "din categoria ". Buuuun. Sa incepem!

Toata lumea stie ca martea-s 3 ceasuri rele si io sunt dovada vie ca asa e. Totusi, trec peste primele doua pentru ca ultimul a pus capac. Nu mai stiu de la ce a pornit altercatia, dar cert este ca m-am luat la tranta cu unul dintre peretii biroului... Amandoi am iesit din treaba asta cu rani grave: am reusit sa daram o parte din el, iar el a reusit sa ma lase schioapa pentru o zi intreaga. Pe scurt: am tras un sut in perete, l-am daramat si mi-am zdrelit glezna. Cata forta sa ai sa darami un perete?... In momentul respectiv am simtit o durere atat de acuta ca nu mai stiam nici cum ma cheama. Mai apoi nu-mi mai simteam picioru' deloc. Ceea ce ne aduce la ziua de ieri.
Ma trezesc cu un butuc in loc de glezna si sa pun picioru' jos iesea din discutie. Partea mai nasoala... de fapt partile nasoale erau: scarile de la metrou si deplasarea la dentist. Am mers sontac toata ziua. Pana am ajuns la dentista. Cand a inceput iar sa foreze in dintii mei am uitat si de glezne si de pereti si de tot. Ei bine, cu regret si durere in suflet m-a anuntat dentista ca tre' sa-mi ucida cu sange rece un nerv. Am oftat si mi-am dat acceptul sa fie scos de la aparate. Mi-a pus pasta aia otravitoare care sa-l omoare de tot si imi zice ca se va zbate vreo juma' de ora pana sa-si dea duhu'. Stimabila dentista nu stia cu cine avea de-a face... Nervu' nu voia sa moara nici de-al naibii, asa ca mai bine de o ora cat a fost in agonie, mi-a facut viata un calvar. Jur ca-mi venea sa-mi trag pumni singura! Cand a ajuns Miresu' acasa m-a gasit stand pe jos cu capu' pe scaun si cu pisica in capu' meu. Rezultat = mers la farmacie, luat chetonal, disparut durere cat am numarat pana la 5. Serios. RIP nervu' meu...

Hai pa.

24 de comentarii:

  1. uff numa de lucruri buni ai parte, dar fii optimista ca te faci tu mare si le arati cine-i sefa atat dintelui cat si peretelui :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am oroare cand trebuie sa merg la dentist. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu tot aman un control la dentist, cred ca au pe satana in ei de ne sperie asa :))

    RăspundețiȘtergere
  4. buei, io cred ca tu esti masochista ! de ce Doamne iarta-ma te duci la ucigasii de masele ???!!! bine, stiu ca vrei un zambet din toata claviatura atunci cand ai sa fii mireasa, dar totusi !
    pe urma, ce pasta-ti pune, bre, ca sa-ti ucida nervu' ? ca la mine se face injectie si pe urma scobeste cu ceva acolo si scoate nervu'...cu tot cu restu' de zile de le mai aveam de trait !

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Ionut Pai vezi? Dupa cum ziceam: toate mi se intampla numa' mie! =)) Da' si cand o sa scap io de dentista asta... moaaaa pai as fi in stare sa petrec 7 zile si 7 nopti! :)))

    @ Cristi Te inteleg perfect. Eu deja sunt la a ... nu mai stiu cata sedinta, da' simt exact aceeasi oroare pe care am simtit-o la prima vizita... :)))

    @ Lucian =))))))))) Asta a fost genial! *notat genialitati* Uite ca la asta nu ma gandisem! Ma gandeam ca e vorba doar de durerea aia insuportabila cand incepe sa foreze, da' cred ca explicatia ta e mai buna! =)))

    @ Capca =)))) Pai ce sa fac, bre? N-am mai avut de ales ca altfel asmai fi stat io asa. Am asteptat pana n-am mai putut! De durere... Am fost constransa de imprejurari. :D Si Miresu' imi zicea aceeasi treaba cu omoratu' de nervi, da' cica mai e si metoda asta. Iti scobeste acolo cat se poate de mult, apoi pune pasta asta ca sa omoare nervu' si vineri seara cand ma duc iar o sa-l scoata. Inca nu stiu exact tainele acestui procedeu, dar voi reveni cu un update. :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. cad merg la dentist, primul luru ii zic: puteti sa-mi faceti orice, dar sa nu ma doara ca mor!... si-mi face injectie, apoi incepe sa lureze in liniste, in timp ce eu ii admir ochii aia frumosi :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin toate astea. Sincer.
    Ai daramat un perete: oauuuu, esti puternica :))

    Nu inteleg de ce ti-a pus pasta pentru a-ti omora nervul... Se stie ca este cea mai sacaitoare si dureroasa metoda. Se aplica in general copiilor, ( pentru a nu-i speria cu anestezia ), gravidelor, sau in diferite cazuri mai aparte unde nu se poate folosi anestezia. Se folosea si la cardiaci dar acum exista anestezic special.
    Cat timp am lucrat in stomatologie, se evita "extirparea devitala". Nervul nu moare in totalitate si tot te va sacai si cand ti-l va scoate. Nu este obligatoriu, sper ca tu sa nu o patesti. :)
    Dar nu ti-a spus sa iei imediat ce ajungi acasa un antiinflamator sau analgezic ceva?

    RăspundețiȘtergere
  8. consolează-te cu idea că poate într-o viaţă anterioară te-ai desfrăbălat şi acum plăteşti

    RăspundețiȘtergere
  9. aaaahhh deci glezna te durea ieri dimineață tot din cauza ta :)) Numără până la zece și respiră :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Bine... săracu' perete :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Vezi cât de tare te compătimesc? :)))))))))))))

    Bine... eh, se mai întâmplă. Eu nu prea am avut prb cu nervii... mie mi s-a întâmplat odată să operze în gura mea fără anestezie... aşa că... a fost... groaznic. :))))))))) Dar nervii când au fost omorâţi... mureau repede. Deşi îmi tot spunea că în caz de ceva să iau nurofen. :)))

    Bun... şi legat de picior... mi s-a întâmplat să merg odată la fotbal şi să-mi luxez glezna... ştiu cum e.

    Eh, las că până o să te căsătoreşti (era să zic însori :)))))))) ) îţi trece! :)

    Numai bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Ahhhh al naibii perete!! Cine l-a pus in drumul tau, a? :)))
    Cat despre nerv.. api, asa stapana, asa nerv! :))

    RăspundețiȘtergere
  12. @ BlueRiver Eheeee pentru mine ce zici tu acolo e doar un vis frumos! Ce mi se intampla cu adevarat e bagat la categoria "cosmaruri d'alea cu tipete" . =))))) Ochii frumosi de care zici sunt inlocuiti cu o pereche de ochelari cu lentile foarte groase, ochelari care ma obliga sa ma uit deasupra lor, la o pereche de sprancene pensate muuuult prea mult, aproape inexistente si cam atat... Tocmai de-aia stau de obicei cu ochii inchisi. :)))

    @ Lillee Cea mai fortoasa sunt! A fost ceva gen lupta mortal kombat Andera vs The Great Wall, iar rezultatul nu a fost decisiv. =))))
    Doamnaaaaaaa de ce nu spusesi ca ai experienta cu astea? Mai puneam si io o intrebare! =))) In momentu' de fata nu ai idee cat ai reusit sa ma linistesti! Io credeam ca pasta aia imi omoara nervu' de tot si am crezut ca asta s-a intamplat deja aseara. Da' acum ma cam sacaie nitel si ma tot intrebam: ce naiba ma mai doare acu daca nervu' e mort??? Asadar nervu' nu-i de fapt mort-mort, 100% mort... Maine seara ma duc sa mi-l scoata de tot. De la prima sedinta dentista mi-a zis ca o sa incerce pe cat posibil de mult sa nu foloseasca anestezic. Am fost de ceva ori bune la ea si as zice ca a ajuns pe la jumatea lucrarilor din gura mea si nu a folosit niciodata anestezie. A preferat sa ma auda urland. =)))) Nu mi-a zis ieri sa iau nimic. Mi-a zis doar ca o sa ma sacaie vreo juma' de ora si apoi nu mai simt nimic. Nu m-a sacait, m-a durut ingrozitor si nu s-a terminat de tot daca acu m-a luat iar o sacaiala usoara. Totusi, eu am luat ieri un chetonal ca n-am mai rezistat. :D Tine-mi pumnii pentru maine seara!! :D

    @ Tibi =))))) Aoleoooo halal consolare! Io tot ma chinui sa vad mereu jumatea plina a paharului in orice situatie, da' asta parca prea o trag de par. :))) Bine-ai venit p'aici!

    @ Andrei Stai asa, bre, ca m-ai pierdut pe drum! Tu de unde stii ca ma durea glezna? Sau nu stiai? Sau... Adica asa suna din cum citesc io comentariu'! :)))))) Am terminat de numarat! =))))

    @ Florentin =))))) Uooooofff pai asa ma compatimesti si pe mine? Peretele e bine mersi, gata reparat; ii mai lipseste doar vopseaua care vine si ea zilele astea si gata! E ca nou! Da' ioooo??? Glezna mea?? :)))
    De cand am inceput sa ma duc la dentista asta, a refuzat categoric sa-mi faca vreo anestezie. Asadar, te inteleg perfect! Numai ca io continui sa ma duc la propria-mi tortura cu sfintenie! =))) Asta cu nervu' e prima experienta de genu' prin care trec. E primu' meu nerv mort. :))) Pana acu n-a fost cazu' sa iau calmante, da' aseara chiar n-am mai putut! Chiar mai aveam nitel si ma luam la pumni! =)))
    Acu... io cu durerea de glezna ma mai impac, da' cand termin cu dentista dau petrecere! =))))

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Bora Bora =)))) Am zis ca o sa pun un afis pe peretele ala: "Atentie! Perete rau! Cade tencuiala!" sau ceva de genu' asta. =))))
    =))) Cu nervu', uite ca la varianta asta nu ma gandisem! Ai dreptate... Fir-ar el sa fie de nerv, ce crezi? Inca nu-i mort de tot! It's aliiiiiiive!!! =))) Pana nu ma duc maine sa-l scoata de tot, nervu' e inca viu si ce crezi? Si acu ma sacaie nitel! Refuza sa moara linistit! =))))

    RăspundețiȘtergere
  14. Mi-ai zis tu ieri pe twitter când te-am întrebat dacă și ție îți pare rău că te-ai trezit.

    RăspundețiȘtergere
  15. @Andera: pai daca te sacaie poti sa mai iei un calmant, nu-i problema. Dar cum naiba sa nu doara? :)) Doare rau... noi spuneam pacientilor sa-si cumpere calmante imediat. Dar nu prea foloseam metoda asta, il scoteam pe loc...
    Iti tin pumnii. :)
    Iar daca simti ca ( la orice interventie stomatologica ) nu suporti, cere anestezie. :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Gandeste'te ca macar treci peste asta si ai scapat, nu mai ai probleme pe urma ;D... cum spui tu, uita'te la partea plina a paharului. Insanatosire grabnica!

    RăspundețiȘtergere
  17. Aminteste-ti ca nu poti sa castigi de fiecare data, dar alege-ti singura "bataliile" pe care vrei sa le castigi cu peretele si cu dintele :D

    RăspundețiȘtergere
  18. @ Andrei Aaaaaaaaa uite ca am uitat! In ultimu' timp nu numai ca sunt cu capu' in nori, da' sunt si foarte uituca! Singurele lucruri de care nu uit sunt programarile la dentist si coafor (ca la astea-mi pun reminder pe telefon, nu de alta...) :)))

    @ Lillee Zau ca mi-ai luat un ditamai bolovanu' de pe inima! Multumeeeesc!! :D Ma gandeam ca poate n-am voie sa iau calmant din cauza pastei aleia, ma gandeam ca ar fi trebuit sa-mi treaca si totusi pe mine inca ma sacaia, ma gandeam cum naiba sa ma mai doara daca nervu' era mort si tot felu' de astfel de ganduri. :))) E bine ca aseara a ramas doar la stadiu' de sacaiala si atat. N-a mai facut probleme grave. In seara asta scap de el de tot si abia astept! :D
    La fiecare interventie am simtit ca imi explodau creierii de durere si cand ma dadeam jos de pe scaun aveam bluza uda! Uda!! Fara sa mentionez de faptu' ca si paru' era la fel de zici ca tocmai iesisem din baie. =)))) Cu anestezia acu nu stiu ce sa mai zic ca ce era mai grav a trecut ... cred. Adica acu am doar ceva cariute mici si la astea cre' ca pot si io sa suport durerea daca am trecut io prin toate celelalte fara anestezie! =))))
    Oricum, multumeeeesc!! :D

    @ Roscata Daaaa! La asta ma tot gandesc de fiecare data cand merg acolo, da' din pacate asta nu face ca durerea sa se diminueze! =))))) Multumeeeesc!! :D

    RăspundețiȘtergere
  19. @ Alex =))))))) Asa da filosofie de viata! Ei bine, eu aleg intotdeauna bataliile cu rezultate incerte tocmai pentru a ma mandri de fiecare data ca am reusit sa inving fiecare obstacol sau, in cel mai rau caz, ca am facut egal... =))))

    RăspundețiȘtergere
  20. Teribila figura pisicii din fotografie, imi imaginez ca asa aratai si tu cand ai lovit peretele cu piciorul. :))

    RăspundețiȘtergere
  21. @ Nice =)))) Oooo da! Asa ne uitam unul la altul, eu si peretele. Niste priviri atat de intense incat am fi putut continua batalia doar cu ele! =)))

    RăspundețiȘtergere
  22. Nu ai pentru ce, placerea a fost de partea mea :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Exista o explicatie simpla: Piciorul nu vroia sa mearga la dentist. Punct. )

    RăspundețiȘtergere
  24. @ Lillee :D :*

    @ Gabi =)))) Asta da! Uite ca la asta nu m-am gandit deloc, desi cred ca chiar ar fi trebuit... Ai dreptate... :D

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template