Comments

miercuri, aprilie 13, 2011

Ziua 88 - Intrebare si raspuns (2)

Posted by at 16:12 Read our previous post
Voi, bloggeri 'ai mai bloggeri dintre bloggeri, intrebare pentru voi am. Mai inainte, sa cunoasteti imprejurarile: io cu Miresu' mancam si stam de vorba.
El: ...si-am avut azi o groaza de drumuri de facut...
Eu: ... si ma gandeam ca poate ar merge mai bine cu un material gen voal, decat matase...
El: ... si ies p'afara cu Cristi si Pino la o bere...
Eu: ... si m-a enervat sefu' din nou azi...


Eh si cum purtam noi astfel de discutii inteligente, ii spun ca mi-ar placea sa am propriul domeniu si sa plec de tot de pe blogspot. Nu stiu cum naiba s-a intamplat ca tocmai treaba asta a auzit-o si m-a intrebat "de ce?". Inafara de faptu' ca mi-ar placea o adresa mai scurta si fara subdomeniu, nu le am io cu astea si nu stiu sa raspund. Asadar, apel umanitar: rupeti-va un minut din viata pentru o cauza nobila si bagati neste avantaje de a avea domeniu propriu! Sankyu!

Hai pa.

Real time update:
- Colega e atat de atenta la ce vede in monitor incat i s-a fumat juma' de tigare singura
- Colegu' face posta
- Imparatia nu-i la birou, da' si-a trimis lacheii (tatal lui impreuna cu "omu' bun la toate") la inaintare
- Globu' sper sa aiba parte de ploaie d'aia mocaneasca zilele astea macar. Sunt rea, stiu... but seriously.

20 de comentarii:

  1. Paaaaaaai pentru ca poti face cam ce vrei tu, c-ai spatiu mai mare, iti poti pune plugin-uri cu diferite chestii si ca nu mai este carnatul ala : blogspot.com sau worpdress.com . :D

    RăspundețiȘtergere
  2. E multe bre! Faci ce vrei cu el, pui ce temă vrei, câte pluginuri vrei, modifici cum vrei tema, poţi să-ţi şi cumperi una dacă ai buzunarul prea plin, eşti văzută mai profi, te poţi lăuda că ai domeniul tău :P

    andera.com/net.ro/eu sună bine :D

    RăspundețiȘtergere
  3. nu stiu ce dezavantaje ai avea tu, dar eu ar trebui sa'ti modific linkul din blogroll.(lol jk evident.) hai, bine, muta'te pe domeniu. ^^

    RăspundețiȘtergere
  4. Paai stiu doar ca sunt multe avantaje. Dar cum nu fac parte din categoria "ai mari dintre bloggeri", uite ca nu stiu sa ti le spun :)
    Eu una nu ma voi muta prea curand, sunt multumita asa cum e.
    Spor la treburi! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. fata, lasa-l pe miresul tau...te-am vazut, pot sa te iubesc pan' la sfarsitul vietii...
    oups, stai ca vine Adriana...
    da mami, nu faceam nimic, scriam pe blog si vorbeam prostii!!!
    hai , pa, vorbim late, ok ?

    PS ha,ha,ha, sunt barbati sub papucul nevestii..."rade-te" de ei!...au , mami, nu da.... nu, n-o cunosc pe Andera Y !!!

    RăspundețiȘtergere
  6. acuma, sincer, ai sa vezi ca viata alaturi de cel pe care-l iubesti, e o insiruire de zile in care nimeni nu vorbeste cu alalalt...fara vreun motiv...dar, de iubit, il iubesti !

    RăspundețiȘtergere
  7. Depinde si de hostul pe care ti-l gasesti, eu, de exemplu, am avut mare ghinion cu al meu, nu merge mai nimic interesant instalat( ma refer la pluginuri). Si, mai conteaza si cat de priceputa esti tu la partea tehnica...
    In afara ca mi-am pierdut tot traficul, ca pe fostul aveam page rank 3 si pe asta 0, nu prea as sti ce avantaj sa-ti evidentiez. :D Ba mai mult, unii postatori mai vechi m-au abandonat pe actualul site. Lumea iubeste blogurile pe platforme gratuite, alta explicatie nu am. Nu-ti mai spun ca intr-o zi m-am trezit cu site-ul suspendat, defectiunile tehnice sunt destul de dese... si inca multe alte "mici" dezavantaje.
    Te sfatuiesc din toata inima sa treci pe propriul tau domeniu! :D :P :) Serios acum.

    RăspundețiȘtergere
  8. Este mult mai bine pe propriul domeniu, nu crede in vrajelile alea ca-ti pierzi traficul, posturile vechi ti le poti muta, si banuiesc ca daca anunti ca iti schimbi domeniul, cei interesati o sa te citeasca si pe propriul domeniu. Si eu m-am gandit serios la chestia asta cu domeniul si cred ca o sa fac si pasu' asta, cand o trece criza:))))) oricum nu costa o avere, dar asa e , trebuie sa cauti un host bun. In rest, eu promit sa-ti raman un cititor fidel, chiar daca o sa treci la scrisul gandurilor pe manifeste si o sa le imparti in fata la unirii!:=))))

    RăspundețiȘtergere
  9. eu am domeniu... mi-am facut blog direct pe domeniu... pentru ca l-am castigat si e platit pe viata, eu platesc doar hostul(sper sa nu vorbesc prostii)... nu ma pricep la lucrurile astea, desi mi-as dori sa stiu cum stau treburile... cand am probleme( foarte rar), apelez la un prieten(persoana de la care este acest domeniu, castigat de altcineva, de la care l-am castigat eu :)... poveste lunga)care sunt cheltuielile anuale, de gazduire?... doar 120 lei/an

    RăspundețiȘtergere
  10. 1. personalizare la cel mai inalt nivel...
    2. o oarecare prestanta...
    3. mai sunt destule dar... cam ajunge :)

    4. te ajut eu cu hostul daca e... asa ca baga-te

    RăspundețiȘtergere
  11. bafta! am auzit ca e in circa 30 dolari pe an

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Bora Bora Cu spatiu' nu stiu io exact care-i faza, ca pana acu n-am avut niciun fel de problema cu asta. Adica am postat tot ce-am vrut cand si cum am vrut. :)))Adica pana acu spatiu' nu mi-a creat niciun fel de problema. :D Pluginuri... habar n-am daca ar mai trebui sa pun ceva pe blogu' asta sau nu. Adica mie nu-mi mai trebe nimic! :))) Ce ti-ai pus in plus cand ti-ai luat domeniu si platforma free nu te lasa? Poate-poate mi s-or aprinde si mie beculetele. :))) Cu numele! Exact! Asta a fost singuru' motiv pentru care i-am zis io c-as vrea domeniu' meu. :D

    @ Pavel Nu stiu, bre... La fiecare argument gasesc un contra-argument pentru platforma gratis. :)))Fac ce vreau si cu asta chiar daca=i pe blogspot, sunt o groaza de teme pentru blogspot si reusesc sa gasesc si unele care-mi plac; de modificat nu m-as baga io sa modific ca mai tare le-as strica. :))))Sa fiu vazuta profi iarasi nu vad o legatura asa stransa cu domeniu'; cunosc si io si cunosti si tu bloggeri profesionisti care n-au renuntat la platforma gratis si o duc foarte bine si-s vazuti foarte bine. Adica cu alte cuvinte, se poate si fara.:D Da, cu treaba cu mandritu' ca am domeniu' meu m-ai prins. Asta si cu numele sunt motivele clare pentru care as vrea domeniu. Da, suna bine, nu?... =))))

    @ Burghi =))) O sa trec asta la lista cu dezavantaje in mod sigur! :))) Te adaug si iooo!! Ah fir-ar, tre' sa fac curat in blogroll... :)))

    @ Lillee =))) Cum sa nu faci parte dintre 'ai mai bloggeri dintre bloggeri? Stiu io ca esti undeva si mai sus, da' nu prea stiam cum sa formulez sa impac pe toata lumea. =)) La mine momentan balanta nu inclina in nicio parte si ma enerveaza! Si as vrea domeniu propriu sa fiu sefa pe plantatie, da' as si ramane aici, se fa p-o parcela dintr-o plantatie. =)))))

    @ Capca =))))) Cred ca politia romana a inceput sa dea angajatilor pastile cu umor ca altfel zau ca nu stiu de unde le scoti! =))) Oricum, jur sa te iubesc si io la fel chiar daca vom fi sortiti sa stam departe unu' de altu'! :))))
    Imi plac discutiile astea de genu' asta pentru ca si eu si el ne spunem ofurile si avem impresia ca celalalt ne asculta, asa ca impuscam doi iepuri dintr-o lovitura: scapam de stres, dar fara a-l impovara pe celalalt cu problemele unuia. =)))

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Nice Uooooffff deci asa sta treaba... E clar ca parerea ta este una dintre cele mai importante pentru ca esti cea mai recent mutata in casa noua. :D Sa vedem: cu hostu' zice Filip mai jos nitel ca m-ar ajuta si am maaaare incredere in talentele lui in ale aitiului. :D Eu si partea tehnica = baba si mitraliera, vorba ceea. Nu ma pricep la nimic nimic! :)) In ceea ce priveste page rankul, habar n-am la ce foloseste. Inteleg partea cu numar vizitatori si numar afisari si atat. :))) Nu stiu la ce ma ajuta page ranku'. :)) Zici ca unii postatori vechi te-au abandonat pe situl nou, dar sunt absolut sigura ca ai castigat altii noi, timp in care au si ramas multi dintre cei vechi, nu? :D La naiba, sunt sute de comentarii la o singura postare! Eu nu stiu cum faci fata si de fiecare data cand vin in vizita ma gandesc la treaba asta! =))) Treaba cu situl suspendat a fost de fapt ideea initiala de la care am pornit atunci cand m-am gandit prima data sa trec pe domeniu propriu! Citisem pe un blog (fost blogspot, actual domeniu propriu) ca blogspotu' ii tot facea probleme: se trezea cu articole sterse, la un moment dat ii inchisese de tot blogu si tot asa. Cand am citit eu treburile astea m-am gandit pentru prima data mai serios la domeniu propriu. Asadar... degeaba as trece pe el ca zici ca si acolo face la fel... Hmmm... Atunci e nasol rau! :)) Mie pana acu blogspotu' nu mi-a facut nicio problema si sper sa si ramana asa... Asta daca nu pun picioru' in prag si imi iau casa noua pana la urma. :))) Momentan inca nu stiu ce sa zic... :D

    @ Sergiulica =))) Pai bine, bre, e bun, da' la ce e bun? :)))

    @ Thomas Iti jur ca am citit de cateva ori bune comentariu' tau si tot nu pot sa ma hotarasc: e scris la misto sau pe bune ma sfatuiesti sa trec pe domeniu propriu? :))) Zau ca nu-mi dau seama! =)))) Io m-am gandit ca daca o fi sa trec in casa noua, o sa cam fie dupa nunta. Pana atunci la mine "criza" e putin spus. =))) Cu hostu' daca zice domn' Filip ca ma ajuta, atunci nu-mi fac niciun fel de problema. :D Jur ca daca trec pe manifeste pe tine te anunt primu' sa vii la unirii! =)))))))))) Io iti multumesc sincer ca ma vizitezi aci. :)

    @ BlueRiver Cred ca esti singura persoana dintre bloggerii pe care-i stiu, care sa fi inceput din start pe domeniu propriu. Esti o raritate, doamna! :D Nici eu nu ma pricep de nicio culoare la toate trebile astea tehnice; tot ce stiu io e ca mi-ar placea sa am o adresa a blogului mai scurta, mai simpla si la obiect si fara subdomeniu. =))) 120 lei/an zici... Pai ar fi o treaba! Singura problema ar fi ca la asa distanta intre plati mi-ar fi teama ca as uita sa merg sa platesc. =)))))) Oricum cel mai probabil dupa nunta am sa fac si pasu' asta... Inca incerc sa iau o decizie finala. :)))

    @ Filip Yesssss masssssster! =))))) Cand si dac-o fi sa zic: "Gata, frate, pana aci mi-a fost! Ma mut in casa noua!", jur ca tie-ti zic prima si prima data! :))) Oricum, cum ziceam si mai sus, cel mai probabil dupa nunta. Pana atunci nu prea mai pot sa fac altceva; nunta asta imi ocupa tot timpu'! :))) Vorbim noi mai pe larg la o bere cand vii aci! :D

    @ Roscata Tot cam asa stiam si io, da' n-ai vrea sa stii cat mi-a luat sa inteleg care e diferenta intre domeniu si host. =))))) I'm hopeless! =)))

    RăspundețiȘtergere
  14. iti dai seama ca si eu uit, dar imi aduce aminte, din timp, ca-mi expira... oricum, la mine este treaba de noroc ;)

    RăspundețiȘtergere
  15. Andera, in prima parte vorbeam serios, este un pas bun sa te muti pe domeniul propriu ( parerea mea), am glumit doar la partea cu manifestele, dar si acolo, daca chiar te hotarasti sa le scrii, promit sa le citesc! Deci te rog, chiar daca beau, sunt o persoana respectabila si serioasa!!!:=))))))

    RăspundețiȘtergere
  16. Zi-i și tu că pe blogspot e ca și cum ai sta în chirie într-o garsonieră. Când ai domeniul tău stai în vila ta :P Plus că înveti lucruri noi și interesante. Sau îl întrebi pe amicu care se pricepe :P

    RăspundețiȘtergere
  17. Abia aștept să intru pe anderay.ro :)

    RăspundețiȘtergere
  18. @ BlueRiver Aaaaaa e de bine atunci! Chiar ma gandeam ca tre' sa existe o modalitate sa-ti aduca aminte ca tre' sa platesti. :D Vreau si io nitel noroooc! :)))

    @ Thomas =)) Am priceput acu! Deci idee buna, zici. Oricum pentru moment incerc sa adun cat mai multe argumente si pro si contra ca sa-mi pot pleda cazu' in fata Miresului dupa nunta. :))) Persoana respectabila si serioasa evident ca stiu ca esti, domnu'! Doar am avut onoarea... :))

    @ Andrei =)))) Asaaaa vezi! Cum zisesem si io mai sus nitel ca as vrea sa fiu sefa pe plantatie, nu doar sefa pe o parcela dintr-o plantatie. =))) N-am inteles faza cu amicu' care se pricepe?... :D

    RăspundețiȘtergere
  19. @ Jteph =)) E clar: suna mult mai bine decat si cu "blogspot" la mijloc. :)))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template