Comments

luni, aprilie 11, 2011

Ziua 86 - Aiurea (9)

Posted by at 10:58 Read our previous post
Urmeaza o perioada plina si agitata, de unde rezulta ca activitatea mea in online = 0. Barat. Iar a plecat Globu' in tari straine, iar ramanem cu o Imparatie paranoica.


Update-uri la nunta: - gasit verighete; azi merem sa dam comanda
- saptamana asta o sa am (finally) si invitatiile si place cardurile

Oameni buni care vreti sa faceti nunti, ascultati la mine sfat prietenesc: anuntati lumea ca faceti nunta si-apoi feriti-va de fiecare om caruia i-ati spus! Toti, absolut toti, fara nicio exceptie, deci toti va vor pune cel putin o intrebare al carui raspuns ii va face sa strambe din nas. Accept cu draga inima orice sugestie, dar nu incerca sa-mi bagi pe gat! Nunta ta fa-o asa cum vrei cu ce culori vrei, cu programele pe care le vrei si-asa mai departe. Daca io tot vreau cununia in aceeasi zi cu nunta dupa ce tu mi-ai sugerat deja sa nu fac asta, nu mai insista! In fine, ideea de baza ar fi sa evitati subiecte gen "cum mai merg pregatirile?", "apropo, am io un fotograf misto" sau "ia sa vad io cu ce te imbraci". Asta doar daca sunteti ca mine si nu stati foarte bine cu nervii.

Sambata mers la dentista si mi-a forat in 3 masele. Adica 2 masele si un premolar. Acu nu stiu daca am inceput io sa ma invat sau daca n-au fost asa probleme mari - ca in niciun caz nu se pun problema ca dentista sa se fi inmuiat si ea nitel la vederea lacrimilor mele de crocodil - da' a mers mai bine. Chiar de-a lucrat la 3 masele, parca a mers mai bine...

Si-acu gata. La treaba!

25 de comentarii:

  1. Deci, te măriţi. Până-ţi vine iar o supărare pe inimă :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Am şi eu o sugestie: iubiţi-vă. :)) Casă de piatră sau oţel, cu un miros super nasol. Să nu se poată băga nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  3. Andera, bun sfat ai dat aici!!!! Eu tot ma confrunt cu "pareri" de genu. Ca cica de ce am pus nunta tocmai la un an distanta, ca de ce nu-mi cumpar rochie dari vreau s-o iau in chirie, ca de ce am pus data in mai (ca e de rau) si tot asa :))) Si cel mai tare stii ce ma deranjeaza? Ca toti astia care ma intreaba si imi dau sfaturi, nu au facut inca nunta, nu au experienta da asa o spun de parca le stiu pe toate. In fine, important tu sa nu te stresezi, de obicei perioada imediata dinaintea marelui eveniment poate sa te enerveze enorm :-S

    RăspundețiȘtergere
  4. lasa lumea sa vb,tu asculti la ei si tot Tu faci ca tine

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai asa e, toata lumea de sfaturi. :)
    P.S. Sa-mi spui care foto o vrei, sa ti-o trimit. Mai mare si fara watermark.

    RăspundețiȘtergere
  6. apropos... stiu eu niste baieti care filmeaza :))

    RăspundețiȘtergere
  7. @ Strumful tau: "nu au experienta da asa o spun de parca le stiu pe toate" :)) =)) ai fost fenomenala, rad si acum....: pai cum mai "experienta"???? ca sa ai experienta in nunti sa faci "asa... 3-4" trebuie sa treci tot cam prin atatea divorturi! Fiecare din "inaintasii" nostri si-a facut nunta cum l-a dus capul si cat l-a tinut bugetul (a trecut vremea cu cortul intins in curte, vinul scos din beci, porcul si vitelul taiat pe prispa casei)... asa ca experienta si sfaturi capeti singur dupa ce "vizionezi" prin prezenta ceva zeci de nunti si de acolo tragi concluzii si inspiratie: asa DA... sa NU...
    @ Andera: nu iti mai bate capul "fat-o"... zii si tu DA-DA sau alege varianta "diplomata" : o sa vedeti cum care si ce cand VENITI LA NUNTA (deci e surpriza iar daca nu vin mor nestiutori si o sa crape de ciuda sic)
    Eu... cica dupa acte is om insurat... dar nunta nu am facut... pot in schimb sa iti spun viziunea personala despre nunta MEA: pe la 25 de ani nunta se prezenta cam asa:
    Durata: 3 zile sau weekend ;) vineri-luni
    Locatie: varful Toaca (muntele Ceahlau)... Slujba: tot acolo :)) mare fas sa vina popa la aer curat sa tina o slujba, ce daca nu e in biserica? la 2000 de metri nu sunt cumva... "mai aproape de Dumnezeu"?
    Transport: inchiriat elicopter (ca mi-e lene sa urc)... luat 1 bucata sotie si 1 bucata mama in el (soacra daca vrea.... sa urce muntele ca o astept... ;)
    Atmosfera: pe platoul de la Dochia boxe de 10.000 watti in care sa "urle" Scooter si alta muzica din playlistul computerului din dotare (muzica selectata dupa placerea mea si a sotiei).... macar in felul asta ascult ce vreau si cat vreau, iar reclamatiile cu "deranjarea linistii publice" ursii si caprioarele... o pot depune la Ocolul silvic din Durau
    Meniu: beutura si mancare la discretie.... sau improvizata, fiecare cum ai cere inima (cred ca am fost singura "gasca de nebuni" care in excapade sau la revelioane carau cuptorul cu microunde dupa ei... ptr ca dimineata sau pe la 3 noaptea se trezea cate unul sa vrea.... sandwich cald)
    Cazare: asigurata (la cabana din apropiere)
    "DARUL"sau Cadoul de nunta: Prezenta invitatilor care sarbatoresc si se distreaza alaturi de mine la NUNTA MEA....in fond e nunta mea si o fac sa ma simt eu bine ptr ca o fac odata in viata, nu o fac ptr foloase materiale sau sa imi imbunatatesc bugetul (am vazut prieteni stresati... ca nu le ajung banii de meniu, ca nu "le-a iesit" nunta, ca nasul sa suparat ca sa simtit nebagat in seama la nunta si etc)
    Asa ca: asta e nunta mea..... care vrea SA VINA... - care nu... SA MA "PUPE"! (ultima expresie o poti folosi si tu... dar e recomandat sa o faci in gand... altfel ramai ca mine: cu nunta nefacuta :P :P :P )
    O zi lina... si fara stres!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. mersi pentru sfaturile de nunta, clar o sa-ti cer sfaturile cand o sa fac nunta =))

    RăspundețiȘtergere
  9. Un sfat pe care l-am primit si pe pe care de cate ori pot il dau mai departe: o viata ai, traieste-o! Restul... apa de ploaie.

    RăspundețiȘtergere
  10. auzi, buei, da' ce hal de strungar e Globu' de-l trimite mereu in strainatate ?!
    vreau si io la firma voastra !!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu i-am lasat pe altii sa faca cum vor ei... singurul lucru pe care l-am facut a fost pentru mine, adica rochia de mireasa, pe care mi-a facut-o la croitoreasa, dupa modelul unei rochii de-a nasei, facuta la casa de moda Venus :)... era sexoasa rochia ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. Greu e si cu nunta asta. Noroc ca eu mai am mult si bine pana acolo. :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Aoleu ce te mai plângi, parcă nu ar fi unul din cele mai frumoase momente din viața ta :)) Și am văzut azi ce activitate 0 barat ai avut în online. 5 RT-uri unu după altu' :P

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu am trecut prin asta si iti dau perfecta dreptate. Oamenii nu incearca sa-ti dea sfaturi ci pur si simplu sa-ti bage pe gat, sa te convinga ca e mai bine cum spun ei. Ahhh cat urasc. Cat mi-au macinat creierii in toata perioada din preajma nuntii.
    Nu-i baga in seama, trage aer in piept si mergi mai departe, este ziua ta, nu a lor.
    Spor la pregatiri, sa fiti fericiti si sa va simtiti cat mai bine. Imbratisari.

    RăspundețiȘtergere
  15. Nimeni, de fapt eu m-am referit la experienta de a organiza o nunta, iar aia care cica imi dau mie sfaturi nu sunt nici casatoriti si nici nu au de gind sa o faca in viitorul apropiat, nu stiu nimic despre preturi, localuri sau alte chestii de genul. De aia si ziceam ca ma judeca in nestiinta de cauza. Dar ma rog, probabil nu m-am exprimat cum trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  16. multa bafta si spor cu pregatirile si nu te mai stresa, incearca sa nu bagi in seama pe nimeni pentru a nu iti incalci ideile tale ;D

    RăspundețiȘtergere
  17. Un preview la verighete si invitatii cand ne faci mandra? :>

    RăspundețiȘtergere
  18. Din cate inteleg eu, ati intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile de nunta... Succes si spor la treaba! :)

    RăspundețiȘtergere
  19. tot respectul pentru locatie ;) cunoscatorii stiu de ce :P

    RăspundețiȘtergere
  20. @ Pavel =))) Pai cand imi sar iar capacele, iar zic ca nu mai fac nicio nunta. Momentan merg pe burta linistita. N-am probleme. =)))

    @ Liviu He he! Multumim frumooos!!! Asta da urare originala! De retinut! :D Bine-ai venit pe-aici! :)

    @ Strumf Am inteles ce-ai vrut sa spui si ai dreptate. Si domn' Nimeni a inteles ce-ai vrut sa spui, da' e el mai glumet din fire. =)) Nu inteleg niste chestii: care-i faza cu nunta la un an distanta? Pai si eu am inceput pregatirile de nunta de acu un an si toate nuntile pe care le stiu io au fost cu pregatiri de un an cel putin. Adica eu de exemplu mi-am rezervat restaurantu' din aprilie anu' trecut, am nunta in august anu' asta si atunci cand am fost sa vorbesc cu ala nu mai avea nimic liber pentru anu' asta. E logic ca tre' sa incepi pregatirile cu un an inainte. Macar planuirile sa fie facute... E pentru prima data cand aud de treaba cu luna mai ca nu e de bine. Chiar nu stiam. Stiam doar de treaba cu perlele...
    In fine, ideea e ca pana la urma e nunta ta si ti-o faci asa cum vrei in primul rand, asa cum iti permiti si cum te lasa buzunaru', cum te descurci si cum te taie capu'. Cum am zis si in postare, accept sugestii, bineinteles ca accept sugestii, da' sa ma lase naiba pe mine sa iau decizia finala! Asta ma irita pe mine. In legatura cu o treaba primesc sugestii de la nspe oameni. Aleg una si evident ca restu' de nspe-1 vor face urat... E foarte enervant...

    @ Aloe Forever He he! Asta tot incerc sa fac, da' devine din ce in ce mai greu sa ma abtin sa nu arunc cu ceva in ei! =))) Bine-ai venit pe-aici! :)

    @ Gabi Weeeeeeee!!! :D Cum prind o secunda libera, mai le iau la rand o data si-ti zic pe care. Mercic frumooos! :D

    @ Lucian =)))) Cu foto-video-dj am terminat de ceva timp ca n-aveam cum sa le las pana acu. :D

    @ Nimeni Bre, ti-a explicat Strumfu' mai jos nitel ce-a vrut sa zica acolo, desi stii si tu despre ce era vorba. =))
    Da, as face io asa, sa bag d'alea cu "da, da, bla, bla", sa-mi intre pe-o ureche si sa iasa pe cealalta, da' nu mai am rabdare!!! Asta am tot facut pana acu, da' nu mai pot, zau! Imi vine sa-i explodez pe toti! =)))
    Imi place imaginea nuntii tale. Io as veni fara comentarii! Da' nene, tre' sa ma bagi intr-un elicopter, macar intr-unu' d'ala de Smurd, ca sa vad si io cum e! :)))) Sau in locu' popii ca el poate urca pe munte. Il ajuta Barbosu'. :D
    Si io ma trezesc mai mereu noaptea sa mananac! Adica pe bune ma trezesc din somn ca mi-e foame si ma duc la bucatarie sa mananc! =))))
    Cu asa dar de nunta cerut de tine, sa tot merg la nunti! M-am scos! =)) Nu ca m-as astepta la profituri d'alea care sa-mi aduca un tablou cu "my first million", da' tre' sa-mi scot banii pe restaurant! In rest nu ma-ntereseaza! :D
    Asta cu "care vrea, sa vina, care nu, sa ma pupe" mi-e teama ca am sa incep s-o folosesc si pe fata ca lista aia cu invitati imi scoate peri albi! La fiecare numaratoare se inmultesc astia ca iepurii! =)))))
    O zi frumoasa sa ai!!

    RăspundețiȘtergere
  21. @ Ionut Asa sa faci! Zau ca ti le dau gratis! is la oferta. =))))

    @ Christian Mare dreptate ai si zau ca ma chinui din toate puterile sa-mi traiesc viata intr-un mod cat mai placut. Numa' ca nu-mi iese intotdeauna... =))

    @ Capca =)) Apai ce sa-i faci! E cu relatii la Imparatie; altfel nu se poate decat pana aci la o balta in apropiere... Asa primim noi, cei care nu stim sa muncim la fel de bine ca Globu'. =)))

    @ BlueRiver O pozica cu rochitu'? :D A mea-i un model mai vechi de la Agnes Toma, da' e modelu' clasic: corset si maaaaare jos. Asa mi-am dorit-o, asa o am. :D

    @ Dianna Ohooo asa ziceam si io si uite ca nici acu nu-mi vine sa cred ca a trecut timpu' si ma gandesc ca poate era mai bine daca faceam niste cercetari mai devreme... =)))))

    @ Andrei =))))) Tu, domnule, n-ai sa ma intelegi nicodata pentru ca n-ai sa te afli niciodata in postura asta. Viitoarea sotie o sa ma inteleaga si sper ca macar atunci sa ai cel putin o idee de ansamblu a starilor prin care trec io acu. =)))))))
    Cat despre activitatea mea in online, io fac tot posibilu' sa intru cat de des pot, da' crede-ma ca a avut mult de suferit. Pai io n-am avut timp sa-mi citesc blogrollu' breeee!!! Pe twitter e simplu: clickulet si pac! RT! Gata... =))))

    @ Lillee :D Aveam io asa o vaga impresie ca o sa ma intelegi perfect. :D Incerc din rasputeri sa nu-i bag in seama, sa-i las sa vorbeasca, da' nu mai pot! Simt ca turbez uneori si-mi vine sa-i dau cu capu' de toti peretii! =)) Sa ma lase in pace sa fac io cum ma taie pe mine capu', sa ma lase pe mine sa iau decizia finala dupa ce le ascult si sugestiile ca la astea n-am zis "nu". Pur si simplu sa nu mi le mai bage pe gat! :))
    Mercic frumooos! :D

    @ Roscata Multumesc frumos pentru urari! :D Ma chinui din toate puterile sa nu-i mai bag in seama! Zau ca ma chinui! ;)))

    @ Bora Bora Pai imediat ce mi le aduc si mie, le fac poze si le pun si pe blog! :D Facem si preview, facem, facem! :D

    @ Nice Da, am cam intrat in fibrilatii mai mari. :)) Multumesc frumos pentru uraaari! :D

    @ Lucian Locatie? Adica locatia pentru nunta mea? Daca da, atunci zau ca nu-mi amintesc unde am scris despre locatie... Unde am scris? =)))

    RăspundețiȘtergere
  22. Sa ne arati si noua invitatiile, cand vin. :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Yep yep! Pun pe blog si cu invitatii si cu verighete. :D

    RăspundețiȘtergere
  24. @Anderay
    in starea de somnolenta, citeam comentariul lu Nimeni si am crezut ca e postul tau :P zicea de Ceahlau ca si locatie :))

    RăspundețiȘtergere
  25. =)))))))) Uneori si eu am impresia ca de fapt el scrie posturi in locul meu si eu doar ii las comentarii. Ma bate gandu' sa-i propun o colaborare... :))
    Ca locatie e restaurantul Vulturul pe langa Metro Militari. Nu se compara cu Ceahlau', da' asta e... :))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template