Comments

joi, aprilie 28, 2011

Ziua 103 - Cu liniuta

Posted by at 11:07 Read our previous post
Pentru ca ar fi prea multe de spus, sa le punem cu liniuta zic:
- aseara, la dentista sau dintoloaga cum o numeste un preten pe twitter. A mers mai bine, zic eu... Cred ca am trecut de probleme d'alea mari... Si inca nu stiu daca asistenta a fost cu mine in generala sau nu...
- maine la agentie de turism. La dat bani, evident. De ce tre' sa platesti pentru majoritatea lucrurilor pe care ti le doresti??
- Imparatia renoveaza birourile si isi doreste cu tot dinadinsul sa-mi sparga capu' cu o scara. Sa-si verifice frigideru', zic...


- a inceput sa-mi placa tare mult pe twitter desi initial aveam parerea asta . Totu' e sa alegi oamenii cum trebuie... Si io ii aleg!
- m-am uitat intr-un final la ROBotzii aia despre care se tot face tambalau. Si-mi plac. "Fraguta cu ciocolata..." - asta-i apogeu'!
- am visat ca Imparatia, printr-o minune, descoperise blogu' Colegei si ma asteptam din secunda in secunda sa intre si p'al meu, asa ca stateam linistita in fata calculatorului si-mi cautam un alt loc de munca. Ce-i ciudat era gandu' meu ca abia asteptam sa bloguiesc despre viitoru' sef...

Si gata ca am neste lepse de facut. Hai pa.

19 comentarii:

  1. Vezi ca visele se adeveresc cateodata... :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă ai ajuns pe mâna dințologilor, te compătimesc sincer. Eu încă mă mai resimt de pe urma impactului cu al meu. :(

    RăspundețiȘtergere
  3. conteaza foarte mult pe cine urmaresti pe twitter.. de ex daca nu ma urmareai pe mine, aveai cont degeaba =))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu cred că asistenta se supără dacă o întrebi :P

    RăspundețiȘtergere
  5. fata, nu mai numara zilele alea de cand te lasasi de fumegait...s-ar zice ca si-acuma faci eforturi...
    gata, s-a dus, nu mai fumezi, viciul s-a dusara ca fumu' de tzigara...:)

    PS io m-am lasat de fumat pe 1 martie 1995...fiin'c-am trecut la matematica de mila profului, te las pe tine, doar daca vrei, sa calculezi de cate zile nu am mai pusara iarba dreaq-ului in bot !
    da' am niste joint-uri, meserie !

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Cristi Aoleooooo sa ma fereasca Barbosu' de asa ceva! Desi pe de alta parte nici nu cred c-ar fi cine stie ce... Ma gandesc ca poate-si da si el seama cat de nesuferit e uneori... in cea mai mare parte a timpului... =)))

    @ Silavaracald Ohooo pai deja am ceva vizite la activ ca am inceput de vreo doua luni! Cu toate astea, am ajuns abia la 12% din tot ce are sa-mi faca... Cred eu. =)))) Sau asa am eu impresia ca mi se pare ca nu se mai termina! :)) Bine-ai venit p'aci!

    @ Daninho =)))))))) Uite, vezi ce inseamna sa urmaresti oamenii care trebuie? Iara tu bineinteles ca te afli pe lista cu "must follow". :)))

    @ Andrei Tot mi-am zis de fiecare data cand am prins-o pe ea de tura s-o intreb daca e ea sau nu. Ideea e ca ....hmmm... Deci sa explic pe larg: eu cred ca am fost cu ea in aceeasi clasa intre I - IV, deci a trecut totusi ceva timp. Bun. Si io stiu ca pe ea o cheama Pascu Georgeta, da' nu mai tin minte exact daca mai avea inca un nume sau nu ca doctorita o striga Adriana. De aici si trilema mea... Intelegi? =))))

    @ Capca Fata, sa stii ca si Andrei cu comentariu de mai sus nitel mi-a zis aceeasi chestie cu numaratoarea. Si i-am explicat si lui aceeasi chestie: nu pun numaratoarea aia neaparat ca sa vad de cand m-am lasat de tigari sau ca sa se inteleaga daca mi-e greu sau nu. Nu mi-a fost greu nici in primele cateva zile, d'apoi acu! Ideea era ca mi-a intrat in reflex sa incep posturile asa... Nu stiu parca par mai ordonate, in dezordinea mea aci. =)))))) Da' si pe de alta parte parca m-am saturat sa numar mereu a cata zi e... Deci o sa fac probabil o iesire triumfala la ziua 110 ca sa fie asa... mai rotunda. =)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Siturile de socializare au devenit indispensabile. Pentru unii. :).
    Imi place MO si FOCA. :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma Bora Bora sa stii ca datorita voua, zuzelor a inceput si mie sa-mi placa pe twitter si am inceput sa ciripesc mai des. :D Sunteti irezistibili maaaaaaaaaaaaaaa!!!!! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma bucur ca ai trecut de partile urate cu dintologul :)
    Si...a descoperit imparatia ceva despre al tau blog? :))))

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu bârfi şefu'pe blog
    Că te lasă fără job ! :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu inca nu m-am prins cum functioneaza twitterul ala... nici nu-l vizitez prea des, pentru ca nu stiu cu ce se mananca :(

    RăspundețiȘtergere
  12. Buuuuuuuuuuun. Hristos a Înviat... şi bine ai revenit! :)

    Cât despre danturişti... păi nu se mai poate fără ei :)))

    Şi apoi, legat de reţele de socializare... nu mă bag că nu mă pricep :))) deşi cred că e aşa banal să foloseşti o chestie din asta :))))), dar am văzut la tv o secvenţă din acei Roboţi... şi sincer ori eram eu într-o stare prea proastă, ori ăia nu au deloc umor... sau nu sunt jucaţi ca lumea. Chiar şi faza aia cu "eu beau nu pentru că sunt trist, ci pentru că sunt alţii fericiţi" (ceea ce e specific românesc "să moară şi capra vecinului") care are înţeles mai profund... totuşi faza era jucată destul de neprofesionist aşa că nu mi-a plăcut. Că unii au reuşit pe online să se afirme mi se pare foarte frumos pentru ei... numai că eu nu am răbdare să-i ascult. :))))

    Le-aş putea recomanda să citească nu bancuri pentru inspiraţie, ci cărţi... ştiu o chestie bună:
    "- De ce bei, măi beţivule?
    - Beau ca să uit de ruşine.
    - De ce ţi-e ruşine?
    - Că beau!" :))))))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  13. ;)) yupp, intr-un fel sau altul tot platesti pt lucrurile care iti plac

    RăspundețiȘtergere
  14. @ Gabi De data asta am invatat sa infranez dependenta asta de diverse situri. Am avut o perioada in care eram dependenta de twitter. De celalalt cont. Aici am mai temperat nitel toata treaba... :D
    :)) Fraguta cu ciocolata.. :))

    @ Bora Bora =))))) Pai asa si io! Da' tre' sa zic ca mi-a luat ceva timp pana sa va gasesc. :))) Da' bine ca v-am gasit pana la urma, irezistibililor! :)))

    @ Lillee Oooo da! Uite tocmai azi - ca tot am avut si azi programare la dintolog - mi-a zis si ea acelasi lucru. Am scapat de ce era mai greu. Acu... io tot ma incurajez ca am scapat bine, totusi,avand in vedere faptul ca am mai fost o singura data in viata mea la dentist inafara de perioada asta. :D Adica nu mi-am scos nicio masea, niciun dinte, mi-a omorat un singur nerv, si in plus am intrebat-o si de aparat ca m-a apucat nebunia. Vreau sa-mi pun aparat dentar, da' asta dupa nunta ca n-am timp inainte... :( In fine... pot spune ca-s multumita de mine. :)))
    =)) N-a descoperit nimic... sau cel putin eu nu stiu ca el ar sti ceva. Ceea ce inseamna ca el chiar nu stie, ca daca ar sti sigur nu s-ar putea abtine sa nu-mi zica ceva. =))))

    @ Zina =)))) Tocmai de-aia sper din tot sufletu' sa nu afle ceva de el. )))

    @ BlueRiver :)) Asa si eu la inceput. Pana am intrat o data. Apoi... apoi a venit depedenta. Apoi am reusit sa ma desprind de tot si acu am revenit, da' mai asa... mai cu grija sa nu devin iar dependenta. :))

    @ Florentin Adevarat a inviat! :)
    Yep yep, nu se poate fara dintologi... da' tare-as vrea sa scap de a mea. :)))Cand o sa scap de ea si cand o sa trec si de nunta o sa ma imbat 3 zile! =))))
    Cu twitteru' e chiar ok. Facebooku' nu s-a lipit de mine de nicio culoare si nici nu vreau. Am cont acolo ca mi-am gasit maaare parte din fosti colegi de generala si liceu, da' cam asta e toata legatura mea cu el. :))) Pe twitter imi place ca tre' sa zic doar in cateva cuvinte o groaza de chestii pe care sa le impart cu toti oamenii care ma urmaresc. :)))
    De Roboti ce sa zic... pe mine ma amuza la culme! Episodu' cu pufosenia e pur si simplu genial si-am ras cu lacrimi! Uita-te la ala! Doar la ala! Si ai grija sa fii intr-o stare buna. :)))

    @ RedApple Oooo da! Macar o data in viata imi doresc sa primesc si io ceva ce-mi doresc asa moca. Moaaaaa epic! =))))

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu inca sunt de parerea pe care o aveai tu la inceput despre twitter, probabil o sa-mi fac cont pe twitter tot atunci cand mi-oi face si cont pe facebook:=))))))
    A, si inca ceva, deschide ochii, n-o sa primesti nimic din ce iti doresti gratis, sau daca cumva o sa primesti, o sa platesti pe alte lucruri mult mai mult decat face! Deci tot in pierdere o sa iesi. asa ca e bine sa te obisnuiesti ca in viata asta iesi pe minus! :)))) Life is great!

    RăspundețiȘtergere
  16. @ Thomas =)) Io m-am obisnuit pe twitter. M-am obisnuit sa-mi incep zilele cu saluturile pe twitter. Cand deschid netu' deschid automat mailu', blogu', twitteru', toate blogurile si cica.ro. Pun cafeaua langa mine si incepem cu twitteru'... :))
    Intrebarea aia cu plata pentru ce-ti doresti era asa... retorica. =)) Iau viata asa cum e si-ncerc s-o fac mai buna... ca tot omu', deh! =)) Asta cu "tot in pierdere iesi" e clar viziunea unui pesimist si sa nu-ndraznesti sa-mi zici ca esti realist ca nu esti! =))))) Life really is great! :D

    RăspundețiȘtergere
  17. "Fraguta cu ciocolata..." e senzational :)) cine se astepta la asa ceva :P

    RăspundețiȘtergere
  18. Bine mai, nu mai spun ca sunt realist, te las sa mai copilaresti putin cu sperantele tale:=)))))))

    RăspundețiȘtergere
  19. @ Efemeride =))) Si mie imi place la nebunie! Am pus-o ringtone la telefon pentru Miresu' meu. =)))

    @ Thomas =))))) Breeee ca sa fim totusi realisti, adevaru' e undeva la mijlocu' a ceea ce-ai spus tu si ce-am spus io. Acolo zace realismu'. =)))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template