Comments

vineri, martie 04, 2011

Ziua 47 - O alta zi in paradis

Posted by at 11:51 Read our previous post
Da, ma, nene, mi-e dor de socializarea asta virtuala si mi-e dor de scris pe blog asa cum trebuie si mi-e dor de citit bloguri. Asta ca tot m-a "sentimentalizat" un comentariu al domnului Capca.
N-am avut de ales, ca altfel chef de scris si de citit a tot fost. Mai ales ca mi se intampla destul de rar sa n-am io nimic de zis atat pe blogu-mi propriu cat si pe alea pe care le citesc. Daca nu comentez io ceva, nu ma simt bine. Am crezut ca de saptamana asta imi reiau si io viata normala, da' de unde atatea cu un sef paranoic care se duce incet, dar sigur spre isterie, si cu dureri de masele care te imping sa te dai cu capu' de pereti si sa faci ca pinguinu', si cu un Glob proaspat revenit printre noi cu forte inzecite pe care si le foloseste cu precadere in torturarea persoanei mele (acelasi lucru pe care-l face si dentista atunci cand reusesc sa scap de Glob) si pe langa toate astea, concentreaza-te, Andero, sa faci nunta! A! Si mai nou, toata lumea in juru' meu vorbeste de copii! Azi dimineata m-am intalnit in metrou cu o fosta colega de generala care e deja in vreo 3 luni...

Dupa cum vedeti, numaratoarea mea continua asa dragut si-am ajuns la ziua 47 in lumea nefumatorilor. Asta ca tot a observat domn' Pavel treaba asta. Da, dom'le, numaratoarea merge si merge bine. Zic sa ne auzim cu bine cand numaratoarea mea atinge suta de mii!

Iar tre' sa inchei asa aiurea pentru ca sus-numitul Glob tocmai m-a anuntat ca SS se apropie de birou... O alta zi in paradis... Maine am programare la tortura, deci daca voi disparea de tot, sa stiti ca am murit pe scaunu' de la dentist.

Hai pa.

13 comentarii:

  1. Bafta la dentist!... si sa nu mori, ca ai o nunta de rezolvat :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Lasă lumea, nu te stresa, că poate îți taie din număr. :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Io's la ziua 2 (fortata) din nefumatorism...brrr...

    p.s. Hello :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Dentistul sucks! Nu-mi place.
    p.s. Ce as mai vrea si eu sa le las. Pe tigarete.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bravo ! Sa ajungi la "pentru totdeauna" cu lasatul de fumat. Am citit si eu cartea recomandata de tine, da' ori is defect ori n-am citit-o bine...

    RăspundețiȘtergere
  6. Upss...dentist.Am mai citit pe undeva ca cineva avea probleme si mergea la dentist.:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Cine ar vrea sa moara in paradis?

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne ce idei! Sa te lasi de fumat! Sa te duci la dentist! Brrr! ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. felicitari pentru ca ai ajuns asa departe....cu maselele am avut si eu treburi si nu doresc asta nici la dusmani daramite la prieteni din blogosfera:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Noi tot aici vom fi! Asa ca relaaax, take it easy :D O sa merite asteptarea asta a ta :*:*

    RăspundețiȘtergere
  11. @ BlueRiver Daca mai incerc o data sa raspund la comentarii si apare sefu' ca o vijelie si ma face sa pierd tot ce am scris pana la momentu' respectiv, jur ca ma impusc! :))) Acu sa revenim.
    Sunt vieee! Sunt intreaga si... aproape nevatamata. Da' asta a fost doar inceputu'! Am programare miercuri seara acu. Stau si ma gandesc ca sunt cam masochista asa nitel...

    @ BlueRiver Daca mai incerc o data sa raspund la comentarii si apare sefu' ca o vijelie si ma face sa pierd tot ce am scris pana la momentu' respectiv, jur ca ma impusc! :))) Acu sa revenim.
    Sunt vieee! Sunt intreaga si... aproape nevatamata. Da' asta a fost doar inceputu'! Am programare miercuri seara acu. Stau si ma gandesc ca sunt cam masochista asa nitel... :))

    @ Diana Nu, nu, n-au voie! Numaratoarea mea tre' sa mearga inainte fara sa intalneasca niciun fel de obstacol! :D Oricum, chiar lasand deoparte sanatatea si chiar de-as vrea io cu tot dinadinsu' sa ma apuc iar, nu mi-as permite! =)))

    @ Filip Hello hello si welcome back chiar daca m-am trezit io tarziu sa-ti zic! :D
    Cum merge treaba cu nefumatorismu'? Merge merge? Ar trebui sa fii cam la ziua 5 acu, nu? :D

    @ Gabi I agree! Urasc dentistii, da' n-am ce le face... De nevoie am ajuns sa le fac si lor vizite. Am asteptat cat de mult am putut chiar daca stiam ca nu fac bine, da’ frica era preaaaa mare. Acu ca am facut primu’ pas, parca merge mai bine, chiar daca inca stau pe scaunu’ ala crispata si cu nervii incordati la maxim. Incep incet-incet sa ma invat. Singuru’ lucru cu care tre’ sa ma mai obisnuiesc e sunetu’ bormasinii aleia de curata cariile. =)))
    Pain u le-ai lasat inca? N-a mers cartea? La mine daca nu era cartea aia… nici nu vreau sa ma gandesc…

    @ Ionut Asa sper si eu, sa ajung la “pentru totdeauna”. Pana acum lucrurile se prezinta bine si zic ca-s pe drumu’ cel bun. Ma gandesc ca daca am reusit eu sa nu fumez atunci cand abia ma lasasem si am iesit cu voi (si daca-mi aduc bine aminte, numai Veve era nefumatoare), atunci sunt vindecata pe viata! :)))
    Eu zic sa mai citesti o data cartea, da’ s-o citesti cu atentie si sa faci exact ce zice acolo. Mie mi-a fost foarte usor sa ma las… Sper sa mearga si la tine pana la urma! :D

    @ Florentin Draganescu Probabil e sezonu’ pentru dentisti! =))) Ma gandesc cu groaza ca e abia inceputu’, da’ visez la ultima sedinta la dentist ca fiind apogeu’ fericirii mele! :))

    @ Phidas Intr-un paradis d’asta ca al meu, eu sunt prima care-ar vrea sa moara! :))) Intr-adevar, cred ca era mai adecvat sa folosesc ghilimelele cand am scris “paradis” acolo…

    @ Nice Ufffff ma duc sa-l iau pe sefu’ la bataie ca el sta in calea fericirii mele! :))

    @ Christian =)))))) Ziceam eu mai sus nitel ca simt ca-s un piculet masochista… Ce sa-i faci? Mai trec si prin perioade d’astea! =)))

    @ Mihai Multumesc frumooos!! Sper sa continui tot asa pentru ca ma simt excelent! Am o groaza de energie!
    Te inteleg perfect cu maselele! Mai ales ca am asa o vaga impresie ca o sa tot fac vizite la dentist tot anu’ asta ca sa termine de tot ca io nu rezist foarte mult pe scaunu’ ala si-mi face cu taraita! Cand ies de acolo zici ca am fost la sauna! Asa curg apele pe mine… =))) Da’ si cand o sa termin… Doamne, da’ si cand o sa termin… zau ca o sa ma imbat! =))

    @ Spiridusha Ma enerveaza la culme ca nu mai am timp asa cum aveam… Ma asteptam la asta, ca deh, cu nunta si toate cele, da’ nici in halu’ asta! Abia astept sa termin cu toate si sa ma intorc asa cum trebuie! :D :*

    @ Carrhae Initial am zis ca a intrat altcineva pe contu’ tau sau ceva asa, ca in niciun caz nu ma asteptam sa fii chiar tu! N-am mai vorbit si noi de-un car de ani, nici n-am mai intrat pe mess decat foarte rar si atunci nu erai tu… Mi-e dor de tine!!!
    Citeste, nene, tot! Ziua 47 de cand nu mai fumez! Tu te-ai lasat? :D
    Si de scris pe blog cand mai bagi si tu un post? :D Nu prea s-a lipit de tine activitatea asta... :D

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template