Comments

miercuri, martie 02, 2011

Ziua 45 - Azi mergem aici (2)

Posted by at 13:08 Read our previous post
Cica am revenit... Pe naiba! Mai am nitel, da' de data asta chiar e nitel, jur pe rosu! Adica azi ar trebui sa fiu gata cu toatele si de maine sa-mi reiau viata normala.

In ultimu' timp m-am ocupat sa caut un sejur in Turcia pentru luna aia de miere care mai mult e ceva gen "cele-cateva-zile-de-miere". Asadar azi mergem in Kusadasi, aici:


Desi inca stau in dubii Kusadasi - Marmaris, am reusit, totusi, sa reduc lista cu posibile hoteluri la doar 3, dintre care doua in Kusadasi si unu' in Marmaris. Voi, oameni plimbati prin tari straineze, in principiu Turcia, ce votati? Si ce hoteluri? Si ce agentii? Si? Si? Si? Dati detalii ca io deja am numa' plaje si piscine si pinguini in cap!

Real time update:
- Colega e la ceva ora de engleza
- Colegu' ma asteapta "sa facem si noi o comanda"
- Globu' , recent revenit pe baricade, in momentul de fata evident ca nu este si anume pe baricade
- bucura-te, Andero, SS nu-i aici!

Hai pa.

13 comentarii:

  1. Vrei distractie ptr luna de miere???? un singur cuvant spun: BODRUM :p:p:p

    RăspundețiȘtergere
  2. turcia si croatia sunt mai nou destinatii de luna de miere..am mai auzit lume care a fost si zice ca se merita din toate punctele de vedere

    RăspundețiȘtergere
  3. fata, mi-e dor de tine, aia care debordai de voie buna si optimsim! stiu ca putem avea si zile f****e, dar, in cazul tau, gata, hai, vino inapoi!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. nu ca am uitat, pe blogul meu am facut urarea!
    vaz insa ca nu prea mai vii pe la mine...asa ca insist: sa ai o primavara frumoasa, plina de lumina si fericire!

    RăspundețiȘtergere
  5. Andera, ce zici de Bora Bora?... ia uite aici http://www.youtube.com/watch?v=sukJc2yILFo uiti de toate grijile si nu te-ai mai intoarce ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. vacanta placuta ;) ce zici de ..Paris?

    RăspundețiȘtergere
  7. eu nu am ajuns in turcia, dar daca statiunea arata ca in poza zic ca merita din plin :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Nimeni Bre, nene Nimeni, a noastra colega mi-a explicat mie ca Bodrum apartine de Marmaris. :D Ea oricum sustine Marmaris. :D Nu stiu exact cata distractie vreau ca e totusi luna de miere, fie ea si saptamana doar. :)) Oricum, fiind si prima data cand iesim din tara, oricum o sa fim cu ochii beliti cat cepele, deci pana la urma din punctu' asta de vedere tot e ok. :D

    @ Mihai Croatia am inteles ca e ceva mai scumpa decat Turcia, dar n-as putea sa spun cu siguranta pentru ca nu m-am interesat asa cum trebuie. Eram deja setata pe Turcia sau Grecia. Apoi am ramas la Turcia. Apoi am ramas doar la Kusadasi si Marmaris. Apoi doar la 3 hoteluri. =))) Oricum o sa pun poze la momentul respectiv! :D

    @ Capca Fata, jur ca n-as fi crezut sa-mi fie asa dor de blogu' asta si de rutina mea cu cetitu' de blogroll in ordine alfabetica asa cum sunt ele, blogurile, trecute acolo, sa comentez pana fac ca pinguinu' si sa socializez virtual cat cuprinde... Mi-a fost si imi este dor de toate trebile astea, da' n-am avut de ales. N-a fost din cauza ca n-am vrut sau ca n-am avut chef sau inspiratie. Macar atunci cand n-am inspiratie, nu scriu, da' tot citesc alte bloguri. Luna trecuta toata Globu' n-a fost la munci deloc, deci a trebuit si sa preiau o parte din treaba ei (treaba care implica foarte multa comunicare cu sefu'... ) si sa suport toanele sefului, care sef devine din ce in ce mai paranoic. Atunci cand e el la birou, nici nu intru pe net, ca n-as putea sa ma concentrez la nimic. Si in ultima vreme sta pe capu' nostru de dimineata pana seara... De saptamana asta a revenit Globu' printre noi, da' a trebuit sa-i predau inapoi toate prostiile pe care le-am facut in locu' ei. Si la noi se tot aduna o galagie de hartoage si problemute care implica explicatii peste explicatii si dureri de cap... Asta mi-a placut sa fac, cu asta m-am ales. :)) Pot doar sa promit ca o sa fac tot posibilu' sa intru de fiecare data cand nu e sefu' la birou. :D Oricum, incep sa-mi revin. :D

    @ BlueRiver Dumnezeule, nu-mi zice de Bora Bora ca as pleca acolo ieri si nu m-as mai intoarce veci pururi! M-as angaja spalator de vase la o bodeguta d'aia de pe plaja, as dormi intr-un hamac prins de doi palmieri si mi-as trai viata intr-un relax total! :))))))

    @ RedApple Aaaaaaa pai stai asa ca am ales Turcia din cauza ca clar vreau plaja si mare si soare. Mai apoi, prin octombrie, cam asa ceva, o sa plec si in Franta. Nu in Paris, intr-adevar, da' tot Franta e si in Lyon. :))) Anu' asta plec io pentru prima data inafara, da' plec de doua ori! Hi hi! :))

    @ Lucian Sunt sigura ca e asa din cauza ca am vazut si pozele surorii mele atunci cand a fost ea acolo si arata suuuuperb! :D Vorba Colegului meu: "E aproape la fel de misto ca Marea Neagra!" =))))

    RăspundețiȘtergere
  9. Andera, am fost in Lyon anul trecut... e bine ca mergi in octombrie, eu am fost in august si era foarte cald, iar orasul era cam pustiu, multe magazine inchise (perioada concediilor)... am stat ieftin la vreo 20 km de centru (banuiesc ca Part-Dieu era centru)... iar daca vrei parerea mea, Lyonul este un fel de Bucuresti... are ceva din cladirile comuniste ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. Hmm... Eu o sa merg undeva in apropierea Lyonului, dar nu stiu exact cum se numeste. E, oricum, o regiune cu multa verdeata, case, ferme, pasuni intinse, paduri si dealuri. :D Un fel de "la tara". :D Intr-adevar, cred ca o sa dam o tura si prin oras, dar nu stiu exact care e distanta de acolo pana in oras. :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Fuşi în Kusadasi, demult ce-i drept. A fost super tare!! Din păcate nu mai ţin minte la ce hotel am stat...

    Hai distracţie plăcută!

    RăspundețiȘtergere
  12. iti pui pirostriile? Casa de piatra,beton armat,lemn de esenta tare,otel! sau ce iti doresti!

    RăspundețiȘtergere
  13. @ Andrei Cred ca ramane batut in cuie Kusadasi si cu hotelu' Vera Santa Maria. Nu cred ca ma mai schimb pana la sfarsitu' lunii cand mergem sa achitam prima transa. :D Merciiic!

    @ Pato Imi pun pirostriile in august. In ultimu' timp am cam tot vorbit numa' de asta si cred ca o sa ajung sa plictisesc lumea, da'... asta e! Trece ea, si ziua aia... :D
    Multumim frumos pentru urari!! :D

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template