Comments

luni, februarie 07, 2011

Ziua 22 - Everyone's a kid...

Posted by at 20:47 Read our previous post
... that no one cares about...

Terminai de raspuns la comentarii si evident ca a venit Imparatia. Bineinteles ca n-am mai apucat sa postez nimic. Am primit o leapsa draguta si sper sa am timp maine s-o onorez. Momentan ma chinui sa postez de acasa (desi urasc sa fac asta) si imi vine sa-mi arunc tastatura pe geam. Merge ca naiba. Daca sunt greseli de tastare, nu-i vina mea! Si nici alea gramaticale nu-s ale mele; sunt tot de la tastatura. Jur pe rosu!

Am socializat in weekend. Prea mult. Daca am reusit pana si sa merg in "excursie" (la spital) cu colegii (de munca)... e ceva! Sambata am avut reuniunea de clasa cu colegii de generala, reuniune pusa la cale de mine si un coleg pecare l-am gasit intamplator pe facebook. Sau el m-a gasit pe mine?... In fine, ideea e ca noi am pus la cale si tot noi n-am avut parte de ea. Colegu' respectiv a fost plecat, iar io am apucat doar sa-i vad la punctu' de intalneala. Doar doi dintre ei s-au schimbat. Restul parca asteptam (da, si io am ramas la fel) sa sune clopotelu' sa intram la ore.

Mai pe seara am socializat iar. Prieteni pe care nu-i mai vazusem de un car de ani...

Mai am intalneala aia cu colegii de liceu si gata cu socializarea ca ce-i prea mult strica. Bine ca am pastrat legatura cu o singura colega de facultate ca asta imi mai lipsea: reuniune cu facultatea...

Gata ca ma bag sa termin de vazut Avatar. Da, mai am nitel si-l termin si-apoi downloadez si filmu'. A! Titlu' n-are nicio legatura. Mi-a ramas melodia in cap si nu reusesc sa ma gandesc la altceva. Ascultati si voi.

10 comentarii:

  1. Nu te bucura ca la cum se incalzeste prevad un blog meet :))

    RăspundețiȘtergere
  2. De cand ma chinui si eu sa fac intalnirea asta..... :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce a zis cespui :P Trebuie să mai facem o întâlneală cu blogurile xD Promit că acum nu mă mai îmbăt ca porcu' :D Şi te aştept cu păreri şi impresii despre Avatar xDDD

    RăspundețiȘtergere
  4. Lasa bre ca o sa mai vina si marea socializare, cu toti prietenii, rudele, cunoscutii si necunoscutii, cu barmanii, ospatarii, bucatarii si restul personalului! da , ai ghicit , ma refer la nunto-socializare, daca scapi teafara si nevatamata si din ea poti sa spui ca ai trecut testul, esti o socialista convinsa!:=)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Da' cu noi nu mai vrei sa socializezi? :) :( Miss you. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu strica prea multa socializare, nu se stie e iti mai rezerva vitorul >:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Thomas, marea socializare va veni cand ajungem dincolo !

    RăspundețiȘtergere
  8. frumoasa melodia. Nu stiu dc dar intamplator o tot ascult si eu de ceva timp ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. @ Marian & Andrei De data asta as vrea sa insist sa facem un blogmeet cat mai curand cu putinta. Ba chiar acu in weekend daca s-ar putea! Domn' Andrei, avem de discutat! Evident... pe tema Avatarului... :))))

    @ Gabi He he! Noi am mai avut o tentativa acu ceva ani si atunci chiar am stat. Nu se schimbase absolut nimic... Parca tot in clasa eram, aceleasi cercuri la fete, eu tot indesata la cercu' de baieti, colegii care erau nesuferiti au ramas nesuferiti si tot asa. :))

    @ Thomas Breeeee tocmai din cauza ca sunt adepta infocata a sloganului "jos "socialismu'" " nu prea am io tragere de inima sa organizez nunta asta. Da' ce sa-i faci?... Tre' s-o fac si p'asta. :))) Dupa data de 20 august, daca o sa mai scriu pe blog dupa data respectiva, inseamna ca o sa fiu inca in viata! :))))

    @ Nice Miss you toooo!!!! Oricat de antisociala sunt io, imi place socializarea de aici si as vrea sa am mai mult timp ca sa ma ocup cum trebuie de ea. Problema e ca zilele astea e jale la mine la munca si n-am timp de nimic... :((( Cel mai probabil si saptamana viitoare o sa fie la fel, da' cealalta o sa incep sa recuperez! :D

    @ ZuZu In mod normal, da, sunt de acord cu tine, da' io fiind antisociala ma obosesc rau de tot socializarile astea. =)))

    @ Omul cu ciocolata Uof, nu-mi place imaginea asta. Nu numai ca-i sumbra, da' acu parca imi doresc din toate puterile mele sa nu mai mor din cauza ca ma sperie gandu' socializarii despre care zici! =))) Bine-ai venit pe aici! Facem un blogmeet cat de curand si te astept cu cel putin 480000 de ciocolate doar pentru mine! =))

    @ RedApple Eu am pus-o pe telefon si-o ascult in fiecare dimineata in drum spre munca. Nu mai scap deloc de ea! =)))

    RăspundețiȘtergere
  10. Mă, vreau şi eu să termin cu sesiunea. Vorbim după aceea de blogmeet, dacă supravieţuiesc. Şi da, trebuie să vorbim despre avatar xDD

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template