Comments

luni, ianuarie 03, 2011

Cafea cafea cafea!!!

Posted by at 13:09 Read our previous post
Eeeeeheeei ostenii mei, am revenit pe baricade mai mahmura si mai aeriana ca un pinguin in desert ( nu ma pricep io la comparatii, mai ales in starea in care ma aflu, da' ati prins voi ideea).

Zisesem eu in postul trecut ca am tinut-o intr-o petrecere 3 zile la rand. Da' de unde! Am tinut-o intr-o petrecere pana aseara inclusiv! Jur ca ficatu' meu nu m-a injurat niciodata atat de colorat ca acu! Buuuun. S-o luam cu inceputu'. Cu o zi inainte de revelion, adica atunci cand am postat eu pentru ultima oara pe 2010, ei bine atunci sa zicem ca am avut un moment de respiro, desi nu complet. Adica am stat eu in casa, da' asta nu inseamna ca am stat pe uscat si anume... Oricum nu s-a intamplat nimic spectaculos. Sau nu-mi mai aduc io aminte. In fine, trecand peste, ajungem la vestita noapte de revelion. Zic cu toata sinceritatea ca nu ma asteptam sa iasa la fel de bine ca in noaptea de Craciun pentru ca cele cu care ma pot destrabala eu in voie - Vera & sora - au petrecut la munte. Pana la 12 noaptea toata atmosfera era foarte calma, oamenii inca mahmuri dupa atatea zile de baute, incercau sa se dreaga... care cu vin, care cu whiskey, care cu .... nu mai stiu exact ce mai era, da' mai erau cel putin doua feluri de bauturi, iar eu le-am incercat pe toate. Bune toate. Mai conta? Totusi, pana la 12 noaptea nu aveam nici pe naiba. Ficatu' rezista. L-am supus la nenumarate experimente. Ficatu' rezista. Am facut carcalete de bauturi. Ficatu' rezista!!!

La miezu' noptii am iesit cu totii in fata blocului sa vedem artificiile si sa aruncam si noi cateva. Io am oroare de astea, da' a fost totu' bine. Miresu' meu a tinut mortis sa mergem la ai lui parinti sa ciocnim un pahar si cu ei, asa cum i-am invatat aproape in fiecare an. Puteam sa ma cert in prima zi din an? Nu puteam! Am mers... Ce-mi ofera viitoru' socru? JB!!!! Asadar cand ne-am intors la petrecere, ne-am intors si cu chef. Si-a inceput destrabalarea! Noul cuvant favorit: destrabalare! La un moment dat, ca tot ziceam io ca nu ma simt bine fara Vera si sora, vorbeam cu ele la telefon si dansam pe melodiile pe care le pusesem pe repeat de Craciun. Ele tot spuneau ca regreta ca nu erau si ele cu noi. Pino s-a conformat a doua zi si s-a dus dupa ele la munte sa le aduca acasa.

Nu stiu exact prin ce minune al meu Mires a reusit sa se faca atat de avion in doar cateva clipe. Acu era cu mine in bucatarie si era normal, s-a dus sa schimbe melodia si s-a intors torpila. Amuzant, de altfel... Am ajuns acasa pe la 5 dimineata, Miresu' isi luase cu el o sticla de Ballentines si il tot imbia pe frate'miu sa mai bea un pahar. Io ii faceam semne disperate sa se duca la culcare. Am reusit de l-am bagat si pe Mires in pat, da'... cu cine sa te intelegi? Miresu' meu avea chef de cantari! Si-mi tot canta el franturi dintr-o melodie, iar io ii tot acopeream gura: "Shhhhhh taci si culca-te!!!" , el si mai si: :"Turururu tacatacaca nanana!" Evident ca nu-si aminteste nimic din toate astea... Ba chiar ma intreba: "Auzi da' noi am plecat primii?" "Nu, am plecat cu totii deodata... ", "Auzi, da' frate'tu a ajuns acasa?", "Ai si stat de vorba cu el cand am ajuns acasa si-l invitai la un pahar...", "Aaaaaa.... serios?"

Asadar prima zi din an am petrecut-o lancezind in pat ca evident, zmeu' meu de Mires era in dureri. L-a tras curentu' cica... In schimb aseara... primim telefon: "Mai e bautura de la revelion. Hai sa bem!" Puteam sa refuz?

Eeeeeeei si-asa am ajuns io azi la munca... nu mai stiu exact cum, da' stiu ca ninge, frate, nu gluma!

A! Ma tot mandream ca am intrat in noul an fara datorii. Am mintit, da' fara sa-mi dau seama. Inca nu am onorat leapsa de la Gabi desi imi pregatisem toate ustensilele si eram gata s-o duc la capat... Oricum, am promis, am promis! E primu' lucru pe lista de "to do".

Gata ca iar m-am intins prea mult si nici nu stiu daca am avut vreo logica in ce-am povestit. Cafea cafea cafea!!!

LE: Ma scuzati daca m-am facut gresit inteleasa. Mai oameni buni, am baut de sarbatori si m-am simtit bine, da' de imbatat crita n-am facut-o niciodata si nici nu planuiesc. Cum merge treaba la mine: cand ma ametesc (la mine asta inseamna sa beau) dansez si cant si rad, toate fara sa pierd vreun moment, sa mi se rupa filmu', sa-mi fie rau a doua zi, sa am dureri de cap si mai stiu io ce se intampla in situatia unui exces. Beau de cel mult trei ori pe an: sarbatorile de iarna, ziua mea si eventual de Paste si de fiecare data exact asa cum am explicat (acu ma gandeam ca pana si la nunta celei mai bune prietene am baut cola aproape toata noaptea...) Daca vi se pare deplasat, imi cer scuze, problema nu mai e la mine... 

26 de comentarii:

  1. La mine n-a avut nici un efect cafeaua :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Cine nu are "antrenament"... sufera. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Cosmin Eu incerc sa ma amagesc ca functioneaza. Intentionat am facut azi cafeaua mai tare... sau cred ca am facut-o mai tare, nu stiu exact. :))) Poate, totusi, pana la urma da roade si la mine si la tine. :D

    @ Alin Adevaru' asta e... Da' totusi nu ma asteptam s-o tinem asa in fiecare zi. Adica ma gandeam si eu ca chefuim de Craciun si de revelion, da' nu in fiecare zi! :))) Oricum, oricat as suferi acu, nu regret nimic! :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. La mine merge intotdauna "cui pe cui se scoate" , merita incercat :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai cat am fost libera, adica de pe 24 decembrie si pana ieri inclusiv am tot scos cuiele din zilele precedente. =))) Azi nu se mai poate din pacate, da' cine stie ce-o sa fac cand ajung acasa de la munca?... :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Lasa mai Andera ca doar d'aia se bucura oamenii de Craciun si revelion, e liber la destrabalare si e obligatoriu excesu' de alcool. Important e sa te simti bine si sa te distrezi!

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi aaani >:D< ma bucur ca ai petrecut frumos de Craciun, Revelion, Sfantul Vasile etc etc :))) pe criza asta, cred ca toti am luat la bord mai mult :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Esti extrem de tonica, vesela, energica si ne transmiti si noua starea ta. Asta e un lucru bun. Dupa lecturarea unui astfel de articol nu cred ca vom mai avea nevoie de cafea. ;) :P Un an perfect si o nunta de vis sa ai! Hug. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. ee..o leapsa nu e nimic,eu am avut 3 de anul trecut...

    RăspundețiȘtergere
  10. @ Thomas Am inteles io trebile astea, da' parca excesu' ala de alcool prea a fost in exces! =)))) Da' m-am simtit bine... De fapt m-am simtit neobisnuit de bine. Atat de bine ca m-a mirat si pe mine! :)))

    @ Spiridusha La multi aaaaani!!! :D Da, chiar as putea sa spun ca au fost unele dintre cele mai frumoase sarbatori pe care le-am petrecut vreodata! Nu m-as fi asteptat, dar ma bucur ca s-a intamplat asa. :D

    @ Nice Jur ca niciodata nu m-a bucurat un comentariu mai tare decat m-a bucurat al tau acum si-ti multumeeeesc! :D Chiar ma simt bine si sunt vesela (mi-a trecut starea aia de deprimare care ma cuprinsese inainte de sarbatori) si chiar vroiam sa impartasesc starea asta tuturor, dar nu ma asteptam sa-mi iasa data fiind starea mea inca mahmura. =))) Un an nou fericiiiiit!!!! :D

    @ Mihai Likar Pe celelalte am reusit de le-am onorat inainte sa se incheie anul, dar leapsa - concurs de la Gabi e un piculet mai complicata. :)) Oricum, promisiunea e promisiune si chiar daca vine mai tarziu, tot e mai bine decat niciodata. Clar am s-o onorez! :D

    RăspundețiȘtergere
  11. Păi... cum ţi-am zis şi pe blog: să ai un an de 22 de ori mai bun decât precedentul! :)

    Şi se pare că ai petrecut într-o destrăbălare totală... eh, eu nu am fost aşa expansiv ca tine... şi ficatul meu e la locul lui... (cred)... că pe 1 ian... am fost foarte viu. Adică nu am sta în pat... :)))

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Florentin Multumesc frumoooos!!! :D
    Da, am petrecut sarbatorile astea clar intr-o destrabalare totala si continua si nu cred c-am sa mai pot face treaba asta vreodata, da' cine stie ce-oi face de Paste... =)))) Cat despre ficatu' meu... momentan incercam sa facem pace. :)))

    RăspundețiȘtergere
  13. Bine ai revenit, Andreea. Apropos de ficat, se reface el, ca mai e pana la Paste. :))

    RăspundețiȘtergere
  14. In primul rand: La multi ani!
    Nu vreau sa par iesit din tipare, insa eu dupa vreo doua saptamani de chefuit in continu am renuntat definitiv la acest sport. Si asta se intampla acum 6 ani.
    Acum nu mai simt nevoia de alcool, fie el si o simpla bere, chiar imi place mai mult asa. Tigara si cafeaua au ramas ale mele droguri.
    Eu nu spun sa nu bei dar sa nu faci din asta un sport, caci ficatul de care vorbeai tu nu se va repara la nesfarsit si cunosc oameni care regreta fiecare picatura turnata vreodata pe gat.
    Imi cer scuze daca am spus prea multe, sau, daca nu este pe placut tau poti sa stergi acest comentariu.

    RăspundețiȘtergere
  15. Fataaaaa Andreea, in primul rand, ghini (ca) ai revenit :*:*:*:*:* in al doilea rand , i missed ya :D in al treilea rand, sa ai parte de un an bogat bogat bogat , sa ai parte de Mires intreg (adicatalea sa nu-l explodezi pana la nunta), sa ti se indeplineasca absolut toate dorintele, inclusiv cea referitoare la o eventuala intalnire cu bloggerii din Vrancea (stiu eu ca ai dorinta asta ascunsa :D)... :*

    RăspundețiȘtergere
  16. intr-o veselie am dus-o si eu sarbatorile astea.. cu sticla de tequila dupa mine oriunde ma duceam :)) si prieteni cu alta de vodka, nu puteam sa le car pe amandoua.. trebuie sa folosesc ambele maini.. greu lucru :))

    RăspundețiȘtergere
  17. Vad ca cineva aici a avut parte de multa agitatie de sarbatori :D asta e bine, nu te-ai plictisit ca mine, dormind toata noaptea :D:D:D:D:D

    RăspundețiȘtergere
  18. @ Gabi Bine te-am regasit!! :D Da, se reface pana la Paste, mai ales ca nu cred ca va mai exista vreodata vreo bauta cum au fost astea de acum. Si cu distractie si voie buna si atatea zile la rand! :)))

    @ Derscanu La multi ani!!! :)
    Inteleg perfect ce spui si nu e nimic nelalocul lui. Ideea e ca eu, fara sa fiu obisnuita cu alcoolul, ma ametesc destul de repede si sunt in stare sa-mi dau seama cand sa ma opresc in asa fel incat sa nu duc totul la extrem. Sa fiu sincera, nu stiu exact ce inseamna sa fii cu adevarat beat. Am fost intotdeauna perfect lucida, nu mi s-a rupt filmu', n-am avut dureri de cap, doar ceva stari de oboseala dupa noptile pierdute pe care le numesc eu "mahmureli"... In fine, intelegi ce zic. :D Chiar si asa, trebile astea se intampla atat de rar incat ai putea sa iei mot-a-mot "din an in Paste". :))
    Nu, n-am sa fac niciodata un sport din asta si nici n-am sa accept langa mine oameni care o fac. Poate suna mai radical si poate nu e bine, insa am trecut odata prin asta (sa vezi o persoana draga cum se distruge singura... :( ) si mi-a ajuns. Asadar, inteleg ce spui. :)

    @ Dreamer Weeeeeeeeeee bine te-am regasit!!! :*:*:* Missed ya heaps!!! Multumesc frumos pentru urari si sper sa se intample exact asa cum ai spus! Inca nu m-am trezit eu cum trebuie dupa sarbatori, dar simt cum se scurge timpul si cu fiecare zi trecuta, devin si mai paranoica! Intr-adevar, il compatimesc pe Mires ca stiu prin ce trebuie sa treaca, da'... el a vrut nunta anu' asta! :)))) Mama mama cu intalnirea aia... Daca te intalnesc si pe tine tot asa pe fuga cum i-am cunoscut pe domn' Capca si pe Dan Brasov, o iau razna! =))) Clar vreau o intalneala cu bloggerii din Vramcea!!! :D

    @ Sergiulica Oooo da! Si inca cum! Distractie maxima! :)))

    @ Mariciu' ... din belsug!! =)))

    @ George =)))) Ooooo cu sticla? Abia imi tineam eu tigarea in mana, d'apoi sa car o sticla dupa mine! =)) Asadar destrabalare si la tine! Asa-i frumos! :D

    @ Strumf Ai fost in Bucuresti de sarbatori? Zi-mi ca n-ai fost ca asa as sti ca n-as fi avut ce sa fac, da' daca ai fost in Bucuresti ma enervez! :))) Daca as fi stiut, pai nu te luam cu noi? Cum sa dormi cand puteai sa te destrabalezi cu noi? :))) Am zis eu in momentele alea ca vroiam ca toata lumea sa se simta asa bine ca mine! :D

    RăspundețiȘtergere
  19. Trebuia sa ne spui partea cu tinutul de frunte in dreptul veceului, mahmureala crunta de a doua zi, gustul din gura.
    La anul asteptam prima coma. Peste ceva timp, primul sevraj.

    Iarta-ma daca iti stric cheful, dar nu m-as lauda cu asa ceva nici macar in gluma.

    RăspundețiȘtergere
  20. =))))) Exact ce ii spuneam mai sus si lui Derscanu: nu fac exces de bautura! Nu am fost niciodata beata in sensul ala, nu mi-am pierdut niciodata cunostinta, nu mi s-a rupt filmu', nu m-am tinut de frunte in dreptul veceului, mahmureala la mine inseamna pur si simplu sa fiu obosita din cauza noptii pierdute. Am zis ca m-am simtit bine, nu ca m-am imbatat. N-am sa reusesc niciodata sa inteleg oamenii care afirma ca ei se simt bine atunci cand se imbata.
    Nu inteleg cum prin faptul ca am zis ca am baut de sarbatori deja m-am transformat intr-o alcoolica si viitoru' meu suna asa cum ai zis! Despre a doua zi am povestit si-am zis ca am stat in pat toata ziua, da' nu cu dureri de cap si cu gusturi oribile in gura sau mai stiu io ce. Mi-era somn!! :)))
    Intr-adevar, e posibil sa ma fi exprimat gresit cand am povestit pataniile mele de sarbatori, da' crede-ma pe cuvant, ai inteles totu' pe dos. :)

    RăspundețiȘtergere
  21. Aaa, stai chill, totul e ok. Ce crezi ca am facut eu de sarbatori? Altceva?

    RăspundețiȘtergere
  22. =)) Sper sa te fi simtit cel putin la fel de bine ca mine! :D

    RăspundețiȘtergere
  23. 1- La Multi Ani! :)
    2- IAR ati "baut"? =)) =)) (daca tii minte si "cantarile Miresului.. e "clar" cat de beuta ai fost :p :)) )
    3- Nu ai povestit NIMIC de... mireasa Miresului ;)
    4- azi e 5 ianuarie.... VOI MUNCITI? =))(asa... injura-ma)
    Ps: "darnica" Colega....

    RăspundețiȘtergere
  24. La multi aaaaani!!!! :D
    Am baut, bre, ca sa-mi inec necazurile si sa uit de suparari si sa... Ce naiba, bre? Am baut si io sa ma aflu in treaba. :D Dupa cum ziceam, io beau cat sa ma ametesc, da' sa uit ceva din cauza bauturii nu mi s-a intamplat, asadar da... tin minte cantarile Miresului, ba chiar mi-am dat seama si ce melodie incerca el sa cante, chiar daca versurile lui erau doar cu "turururutacacaca" sau ceva de genu'. :D
    Cum n-am povestit nimic de mine? Pai tot ce am povestit io aici, io sunt in mijlocu' actiunii! :D
    Intrebarea fireasca pe care trebuie s-o pun acu e: da' voi CAND munciti, fratilor??? =))))
    Colega mea darnica se pare ca a vrut sa faca juma-juma cu mine raceala ei... Puteam s-o refuz? :D

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template