Comments

joi, decembrie 30, 2010

Norooooooc!!!

Posted by at 18:46 Read our previous post
Am zis io, am zis, da'... na ca nu ma pot abtine! Mai postez si azi...

Am avut un Craciun cu destrabalari, baute, dantuiri, JB rulleeezzzz! Desi la un moment dat nu mai stiu exact cu ce dadeam noroc cu Vera... Am baut cot la cot cu Miresu' o sticla de JB. Doar noi. Ca aperitiv... Nu aveam nici pe naiba ca toata lumea era ca la scoala de duminica. Nicio miscare nici nimic. Tot inttrebam in stanga si-n dreapta daca vine Vera. Cu cine sa ma destrabalez io daca nu cu ea? Cum raspunsurile primite nu erau alea asteptate de mine, ii spuneam Miresului ca plecam destul de repede... Totusi, minunea s-a produs, a venit respectiva Vera si gata! S-a terminat cu statu' pe bara. Vorba serii a fost clar "Noroooooooc!!" Si-am tot dat noroc pana pe la 1 noaptea cand am ramas fara whiskey. Nu prea puteam io s-o dau pe altele ca ... Si-asa am plecat io, Miresu' si Vera, pe jos evident ca eram toti avioane, sa gasim un magazin deschis. De gasit, am gasit, da' JB... oha! Asa ca ne-am multumit cu Ballentines.

In fine, totu' a fost bine, destrabalare ... destrabalare. Da' nu era destrabalarea completa pana nu si-a facut Pino intrarea in scena imbracat intr-o superba rochie roz (cea mai roz!!!), cu ... nu stiu exact ce si-a pus in loc de silicoane, da' au fost de mare efect, boit excesiv cu blush rosu (cel mai rosu) si fard de pleoape aplicat de fapt pe jumate de fata, plus o pereche de sandale sclipitoare (cele mai sclipitoare) si o palarioara fara de care isi pierdea tot chefu'.

Tot la aceeasi petrecere, aceeasi Vera a declarat ca nu se poate nunta mea fara petrecerea burlacelor, asa ca... o sa am si o astfel de petrecere.

Buuuun. Toate ca toate, petrecere ca petrecere, da' am tot tinut-o intr-o petrecere si urmatoarele doua seri. Ca deh... la noi o petrecere dureaza 3 zile si 3 nopti! Ultima seara a fost, totusi, cu ceva peripetii. Pino (despre care am mai tot discutat io si am mentionat ca a zis foarte clar ca el il iubeste cel mai mult pe Mires si nimeni nu se va putea baga intre ei si alte balarii de genu') s-a facut mai prastie decat a putut duce si a intrat intr-o depresie ceva mai serioasa. Ne-a luat pe toti la rand si ... nu stiu exact ce incerca sa faca, da' banuiesc ca incerca sa ne enerveze pe toti, asa ca se lega de problemele fiecaruia si spunea toate partile negative muuuult inflorite. N-as fi crezut, totusi, ca va reusi vreodata sa-l enerveze pe Mires. Sa explic: Miresu' meu este unul dintre cei mai calmi oameni pe care i-am intalnit vreodata. Eu fac sfortari uriase ca sa reusesc sa-l fac sa ridice tonu' o idee... Ei bine, Pino, dragostea lui dintai, cel mai bun prieten, omu' cu care a copilarit si-a mancat din aceeasi farfurie, a reusit in seara respectiva sa-l enerveze atat de tare incat Miresu' il ameninta ca-l bate daca mai zice ceva si sa nu-l mai caute niciodata. Ghiciti unde-i Miresu' meu in acest moment? Evident la Pino planuind seara de revelion... A fost doar o cearta d'aia intre indragostiti... Voi ce facurati de Craciun?

Gata ca ma intinsei prea mult si tre' sa ma duc sa vad ce face prajitura. Pana acu am facut salata de boeuf. Va doresc un an nou fericit inca o data si sa ne auzim cu bine anu' viitor! Noroooooooooooocccc!!!!

16 comentarii:

  1. Noroc noroc si tie Andera. Miresu tau isi cam face de cap cu Pino :)) Ia vezi. =)) E bine daca prietenile tin chiar si dupa certe din astea. Astea se numesc prietenii. Ca poti trece peste anumite chestii fara resentimente si sa te bucuri de viata in continuara, I guess. Ii invidiez pe astia doi. Auzi, da' Pino facea misto la petrecerea aia... sau? XD Incerc sa mi-l imaginez... desi nu-i stiu fata.

    I wish you have a fabulous new year Andera! Take care! Vreau tort! Vine Otaku in mai! get prepared. Stai. Vine si nunta ta tot pe atunci, right?

    RăspundețiȘtergere
  2. :D S-au certat si s-au impacat astia doi de nu mai stiu cate ori, numai ca acu a fost prima data de cand ii stiu eu pe amandoi, mai bine de 6 ani de zile, cand l-am vazut pe Mires atat de serios si atat de nervos. Da' s-au calmat apele, s-au impacat si acu facem revelionu' tot impreuna. :D Acu s-au dus sa faca cumparaturile. :)) Nu era vorba ca facea misto, era doar alcoolu' care vorbea, atata tot. El nu prea-si mai aminteste ce-a zis... :))
    Happy New Yeaaaaarrrr!!!!! :D
    Tort n-am, da' am cea mai buuuuuna prajitura pe care am mancat-o vreodata in viata mea de cand mama m-a facut! :)))) Jur ca asa ceva te unge pe suflet si vezi numai curcubee in fata ochilor! Ceva mai bun de atat nu exista! E apogeu'!! :))))
    Nu pot sa promit ca vin la Otaku pentru ca o sa cam fiu in fierbere pe atunci. Nunta o am in august, da' deja sunt io in crize de acum! :))))

    RăspundețiȘtergere
  3. La multi ani Andera, 2011 sa-ti aduca sanatate, impliniri fericire, si bineinteles, o casnicie luuuuuunga lunga si asa cum ti-o doresti tu!

    RăspundețiȘtergere
  4. de craciun am stat ascuns sa il pandesc pe mosu cum vine. sigur s-a prins si de asta nu a mai venit :D
    de revelion se lasa cu panarama maxima sa inteleg :P

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani! Sa ai un an nou fericit si sa aveti parte de multi invitati la ceea ce va fi pentru voi nunta anului! Sa aveti un an 2011 de nota 11!

    RăspundețiȘtergere
  6. Apăi, Crăciunul a fost normal, nimic ieşit din comun. Plictiseală, zile de care vreau să uit. De toată luna decembrie a anului ăsta vreau să uit.

    Dar sper la un 2010 mult mai bun. Nu perfet, dar bun tot tre să fie. Aşa cum îţi doresc şi ţie. Adică, un an nou fericit cu o nuntă de poveste. Că tot îţi faci tu griji de mama gerului de afară.

    RăspundețiȘtergere
  7. La multi ani Andreea! Noul an sa-ti aduca tot ceea ce iti doresti.

    RăspundețiȘtergere
  8. Iti doresc un an nou mai bun, plin de bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  9. Hai norooooc si sanatatee!
    La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  10. Un an nou fericit, plin de impliniri, sanatate si noroc!

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu tot astept sa ne zici de cheful de Revelion. Cine a iesit invingator de data asta? JB sau Miresu? :))

    RăspundețiȘtergere
  12. La mulţi ani, sănătate şi noroc:D

    RăspundețiȘtergere
  13. La multi ani tuturor si va multumesc pentru urari!

    @ Lucian Io am ajuns la concluzia ca Mosu' s-a imbatat mai rau ca mine si d'aia n-a reusit sa ajunga nici la mine, nici la tine si am mai auzit io pe cativa. :)))
    Dap, de revelion s-a lasat cu destrabalare maxima asa cum imi doream. :)) Ma apuc eu sa povestesc mai pe larg imediat ce-mi revin nitel... :)))

    @ Pavel Breee trebuia sa fi facut un drum prin Bucuresti; faceai revelionu' cu noi! Jur ca in noaptea aia ma gandeam ca vroiam ca toata lumea sa se simta la fel de bine ca mine! :D

    @ Carbonaru =))) Povestesc imediat si despre chefu' de revelion care a iesit cu aceeasi destrabalare maxima ca si de Craciun. Din pacate pentru mine, si singurul aspect negativ al revelionului a fost ca n-am mai avut JB, ci doar Jack si Ballentines, da' cum eram deja "pa sistem", n-a mai contat... :)))

    RăspundețiȘtergere
  14. La multi ani!... jur ca am mai lasat un comentariu aici, azi :(

    RăspundețiȘtergere
  15. mai usor cu jb-ul ca in romania nu prea gasesti decat contrafacute! si oricum nu-s sanatoase sa le rafinezi ...tocmai tu(nu distiliezi,stiu eu ce spun)

    RăspundețiȘtergere
  16. @ BlueRiver La multi aaani!! :) Hmmm... nu mi-a aparut nimic aici. :(

    @ Pato :)) Nu le am eu cu bautura, asa ca zau ca n-as sti daca-s contrafacute sau nu. Ce stiu e ca a fost bun. :D Acu pana la Paste... cola rullez! :))

    RăspundețiȘtergere

Comentez eu:

© Andera scrie is powered by Blogger - Template designed by Stramaxon - Best SEO Template